Arama sonuçları: *

1. Turkmangg123

Pabuckonagisneaker güvenli midir?

https://www.instagram.com/pabuckonagisneaker?igsh=MW45YWc5MTh3NmlhNw Şöyle bi sayfaya denk geldim, ayakkabı fiyatlarını baya uygun buldum ve tabii ki de orjinal olmadıklarını biliyorum. Burdan alışveriş yapan oldu mu hiç?
  2. Turkmangg123

Casio saat aldığım bu satıcı güvenilir mi?

https://app.hb.biz/lS9plA1jcI69 İsviçre saat diye bir satıcıdan bu saati satın aldım, isminin yanında mavi tik var diye güvendim ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Orjinal mi bu saat?
  3. Turkmangg123

Clash Royale'de yeni bir klan açtım, gelmek isteyenleri bekleriz.

#RRUQUUUL Aktif ol veya olma, tek şart klan savaşlarını oynamanız. Yenilin veya kazanın farketmez. Klan ismi Warriors Club
  4. Turkmangg123

Bu çekiliş dolandırıcılık olabilir mi?

Instagram'da bir post gördüm ve iphone 15 pro Max motor felan vardı, katılmak için dm den katılmak gerekiyordu ve bende yaptım. Ama iphone 15 pro Max çıktı ancak güvenebilir miyim acaba...
  5. Turkmangg123

Anker soundcore liberty 4 nc de ses gecikmesi var mı?

Sorum başlıkta Ayrıca bu fiyattan daha yüksek olmamak şartıyla başka öneri varsa alabilirim ama sebebiyle beraber
  6. Turkmangg123

Xiaomi 14T Pro mu iphone 13 mü

Benim için tek ônemli olan śey kamera. Oyun sadece clash royale ve clash of clans oynuyorum ve ekranın 60 hz olması önemli değil benim için. Sadece kamera ve 1 gün çıkaran batarya. Hangisi sizce Başka öneri varsa duymak isterim
  7. Turkmangg123

Fantech eos pro mu 9. Nesil xbox mı

İkisinden birini almayı düşünüyorum. Hiç Xbox düzen gamepad kullanmadığım için nasıl tarif ederim de bilmiyorum açıkçası.
  8. Turkmangg123

LENOVO LEGİON R24E 4.200 TL🔥🔥

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r24e-23-8-fhd-ips-0-5ms-180hz-gaming-monitor-67ccgac4tk-pm-HBC00007VYXD7 Son zamanlarda monitörlerde iyi indirim oluyor
  9. Turkmangg123

Kalın Kısa Teneke İçecekler Bir Gün Hayatımızdan Çıktı Ama Kimse Farketmedi

Bence eski içecekler biraz daha lezzetli ydi ve daha çok çeşit vardı, özellikle BİM'in içeceklerini çok severdim ben. Ekteki tarz tenekelerden bahsediyorum
  10. Turkmangg123

Örgü kablodan koku nasıl defedilir

Benim kablosuz mouse'un type c den üye a ya dönüştüren örgü kablo var ama onu spor çantamın içine koyduğum için ve çantanın içide ter koltuğundan dolayı bu kabloya ter kokusu sindi ve çok kötü kokuyor. Pc çantasının içine koyduğum zaman çantanın içi çok kötü kokuyor. Bu kabloyu bozmadan...
  11. Turkmangg123

Bu pantolon tarzına ne deniyor

Hoşuma gitti ama ismini bilmiyom
  12. Turkmangg123

İlk iphone kullanacağım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Şimdiye kadar hep Android telefon kullandım ben yakında iphone alacağım. Bazı kişilerin iphonu elime aldığım zaman telefonu bile açamadığım durumlar oluyordu. Nasıl kullanacağım için rehber bir video vesaire var mı?
  13. Turkmangg123

Yurtdışı telefon alırsam ne kadar süre kullanabilirim?

Herkesin dediğine göre bir telefonu 8 ay kullanabiliyoruz ve yılbaşı gelince bu süre sıfırlanıyor ve bir 8 ay daha kullanabiliyoruz. Ama chat gpt aksini söylüyor. Acaba yurtdışı telefon kullanmış birisi bu konuda yardımcı olabilir mi?
  14. Turkmangg123

Herhangi bir oyun hakkında linç yemenize sebep olacak fikirleriniz nedir?

Bence need for speed most Wanted daki m3 GT-R çöp bir arabadır. Görünümü güzel ama performans olarak rezalet. Oyunun ortalarında kullanılan bir araba bile m3 GT-R dan iyi
  15. Turkmangg123

Kamerası güzel telefon önerir misiniz?

Sadece kamerasının iyi olmasını istiyorum. Oyun sadece clash royale oynadığım için oyun performansı umrumda değil. Bataryasıda aşırı düşük olmamak kaydıyla herhangi bir şekilde olabilir. Tercihen iphone veya samsung ama başka markalar da olabilir. Bütce birkaç bin artabilir. Yurtdışı kesinlikle...
  16. Turkmangg123

İlk chopper deneyimi için Kuba Superlight 125 veya 200 nasıl bir tercihtir.?

Sorum başlıktaki gibidir. Gündelik hayatta kullanılacak ve nadiren uzun yola gidilecektir. Özellikle chopper tarzı istediğim için sordum bu modeli
  17. Turkmangg123

Bu pc almayı düşünüyorum

https://www.itopya.com/hangionur-h04-amd-ryzen-7-9700x-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme_h28720#kategori_156 Ram aynısından 1 tane daha koyucam. Alınır mı yoksa daha iyisi var mıdır? 1742324545 Up
  18. Turkmangg123

Yatay geçişle farklı bir üniversiteye geçmeli miyim?

Ben 64k sıralama ile muğla sıtkı koçman da yazılım mühendisliği okuyorum ve şuan hazırlıktayım. Bu üniversitenin ismini çok duymadım. Aslında ben bu üniyi tercihlere yazarken kesin gelmeyecek yüksek ünilerden biri olarak yazdım ama yazılım puanı düşünce geldi. Ama yatay geçiş düşünüyorum çünkü...
  19. Turkmangg123

Bu macun satıcı güvenilir mi

https://amzn.eu/d/ao62mLs Bunu almayı düşünüyorum da acaba satıcı güvenilir mi?
  20. Turkmangg123

Güvenli bir Kryonaut extreme linki verir misiniz.

İ7 13700h a sürecek ve bu işlemci sağlam ısınıyor onun için çok iyi bir macun lazım. Galiba pump out oluyormuş ancak ben 6 ayda bir değiştiriyorum macunu. O süreye kadar idare eder mi? Birde güvenli bir link verir misiniz
Geri