Arama sonuçları: *

• Users: ZeusBey55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZeusBey55

Laptop RAM Takviyesi için RAM tavsiyesi

Merhaba HP Victus 16 marka laptopum var 4x4 toplam 8 GB RAM var ben RAM takviyesi yapıp iki tane 8 GB RAM alıp 16 yapmak istiyorum hangi marka alacağımı bilmiyorum bir fark olur mu sizlere sormak istedim aşağıdaki videoda ki laptopla benimki aynı marka aynı işlemci onun aldığı RAM'in linkini de...
  2. ZeusBey55

Laptop driver sonrası mikrofonu görmüyor

Merhabalar driver yükliyim dedim adrenalin edition yükledim sonrasında yeniden başlattım ve laptopumun kendi mikrofonu gözükmüyordu anlamadığım şekilde yardımcı olabilecek varmı napmalıyım ?
  3. ZeusBey55

Hp victus i5 işlemci GTX 1650 ti ekran kartı 8 GB ram Laptop nasıldır ?

Selamlar donanım arşivi kullanıcıları laptop arıyorum hem okul için hem ufak tefek oyunlar için LoL valorant filan için yani çok büyük bir ekran kartı istemiyorum geforce GTX 1650 ti 4gb ekran kartı var sistemde intel Core i5 12.nesil işlemci var 8 GB ram çift fan var ısınma konusunda sıkıntı...
  4. ZeusBey55

Windows 10 USB ile format atma

Merhabalar öncelikle foruma yeni katıldım bi çayınızı alırım neyse konuya gelelim bilgisayarıma format için internet cafede Usb hazırladım Pc de ki bios menüsü ne girdim pc eski olduğu için yt de ki videolardaki biosla benimkisi aynı değildi o yüzden sizden yardım istiyorum boot menüsü böyle...
Geri