Arama sonuçları: *

• Users: unlucky0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. unlucky0

Yardım Kod lazım vodafone lu arkadaşlar yardım edebilir mi?

Merhaba arkadaşlar kullanmayan varsa gönderebilir mi acaba öğrenciyim kız arkadaşımı götüreceğim çok yüksek fiyat çıkıyor
  2. unlucky0

Yardım Fan Hub Önerisi Lazım

Arkadaşlar temu üzerinden fan aldım 6 tane ama fan hub almayı bilmiyorum biraz araştırdım ama emin olamadım en az 10 giriş olsun istiyorum
  3. unlucky0

Öneri Temu nasıl daha ucuza getiririm?

Merhaba Arkadaşlar Yeni lianli o11 vision compact kasa aldım Lian Li kasa fanları gereksiz aşırı pahalı bundan dolayı temu üzerinden 6 tane revers fan almak istiyorum 1400 tl geçmemesi lazım o yüzden 4 tane kendi adıma 2 tane arkadaşım adına alacağım ama şöyle bir sorun var bu fiyatlar gerçekten...
  4. unlucky0

PayeKartı nasıl nakite çeviririm?

Merhaba yemek kartım var Payekart bunu nasıl nakite çevirebilirim bilen var mı acaba
  5. unlucky0

Yardım Steam En Çok Cashback Hangi Banka Veriyo?

Sonbahar indirimleri yarın biticek bitmeden bi kaç oyun alacağım en çok cashback veren kart hangisi? Nays %20 Maksimum 75 TL veriyor Sipay %10 Maksimum 150 TL veriyor
  6. unlucky0

Yardım Steam Netgsm Kod Gelmiyor

Steam Guardım aktifti telefon değiştirdim ve steam guardı yeni telefonuma kurmak istiyorum ama sms gelmiyor daha önce tt kullandığım için aktif etmiştim netgsm de steam smsleri gelmiyor mu yoksa bende mi sorun var?
  7. unlucky0

Yardım S sport plus maç yayını hangi kanalda?

Merhaba arkadaşlar s sport üyeliğim yok bu akşam fenerbahçe hazırlık maçı var tv+ üyeliğim var maçı burdan izleyebilirmiyim s sport müşteri temsilcisi izleyemezsin dedi emin olamadım müşteri çekmek için demişte olabilir diye düşündüm bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim çünkü 270 tl...
  8. unlucky0

Monitör anlık siyah ekran sorunu

[GENELDE ARKA PLANDA BİR ŞEY AÇIKSA BU SORUNU YAŞIYORUM] Merhaba Arkadaşlar sorunum ektedir 2 ay önce pc formatladıktan sonra böyle bir sorun olmaya başladı daha sonra sistemimde bir problem var sanırım diye am5 sisteme geçtim ve temiz kurulum yaptım biosumu vs. güncelledim son 3 gündür pc...
  9. unlucky0

7500f Anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar ddr5 sisteme geçiyorum işlemci ve stok fanımı aldım 3000TL kadar bir anakart ihityqcım var iyzico ile anlaşmalı olursa iyi olur ucuza getirmeye çalışıyorum bütçem kısıtlı şimdiden teşekkür ederim.
  10. unlucky0

Haksız yere ban yedim discord banım açılmıyor.

Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce bilgisayarıma trojan bulaştı ve discord hesabımdan arkadaşlarıma +18 içerikler atılmış ve hesabı bilerek askıya aldırtmış bundan dolayı discord supporta 6 7 tane bilet atmama rağmen hiçbir şekilde yanıt alamadım ve otomatik bot ile mesaj verip duruyorlar yeni...
  11. unlucky0

Instagram İNSTAGRAM FAKE HESAP YARDIMA İHTİYACIM VAR

Merhaba arkadaşlar yakın bir arkadaşımın üzerine fake hesap açılmış hesapta pp yok sadece gönderi var bir sürü ve birçok kişi şikayet atmamıza rağmen hesap kapanmadı şifreyi unuttum yöntemiyle hesaba kayıtlı cep telefon numarasının son 2 hanesine ulaştım bu kişiyi bulmama yardım edebilirseniz...
  12. unlucky0

Yardım Fiber Router önerisi

Merhaba arkadaşlar turknet gigafiber geldi yakında açılacak ve evim 2 katlı modem veriyorlarmış ancak benim üst kat için de routere ihtiyacım var bu yüzden tam verim almak istiyorum internetten smart fi var ama boşuna ona her ay para vermek istemiyorum o yüzden yardımınıza ihtiyacım var...
  13. unlucky0

❌İndirim Bitti! PSN PLUS 12 AY ÜYELİK İNDİRİMİ

26 Şubat 2025 tarihine kadar, PSN PLUS 12 AY üyeliklerinde Deluxe abonelikte %35 ve Extra abonelikte %25 indirim mevcut. NOT:YENİ ABONELİKLER İÇİN GEÇERLİDİR
  14. unlucky0

Çözüldü✓ Discord Hesabım Çalındı

Merhaba discord hesabım çalındı giren kişi şifre mail ile girdiğini düşünmüyorum 2 faktörlü doğrulama var hesabımda token ile mi giriş yaptı diye düşünüyorum ama nasıl erişebilir böyle bir şeye hesabımdan arkadaşıma cinsel içerikli fotoğraf atıp bir de hesabımı askıya aldırmış discord desteğe...
  15. unlucky0

"Netspeed'den Gigaspeed'e geçiş yapılır mı?"

Merhaba aktif olarak netspeed kullanıcısıyım son 2 aydır 400tl veriyorum davet kodu bittiğinden ve hizmetten de arada kopukluk yaşıyorum çok mühim bir olay değil ancak burda en çok düşündüğüm fiyat konusunda aşırı yüksek gelmeye başladı gigaspeede geçilir mi sizce İlk 3 ay 269TL sonraki Haziran...
  16. unlucky0

İngilizce konuşmamı nasıl geliştireceğim?

A1 ve A2 İngilizce seviyesini bitirdim b1 seviyesine geçtim ama hala konuşamıyorum sadece basit düzeyde konuşabiliyorum konuşurken çok fazla düşünüyorum cümleye nasıl başlayacağım konusunda ve nasıl geliştireceğimden emin değilim bazen chatgpt fln sohbet etmeye çalışıyorum bir kaç uygulama da...
  17. unlucky0

Yazıcı Hatalı Yazdırma Sorunu

Merhaba arkadaşlar yazıcıdan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim uzun süredir bu problemi yaşıyorum ve artık gerçekten yordu bu uyarıyı alıyorum ekranda ve her yazdırmadan sonra ok tuşuna bastığımda ,aynı sayfayı çıkarıyor YAZICI MODELİ:HP COLOR Laserjet cp2025
  18. unlucky0

İstanbul içi psu takaslayabileceğim bir yer var mı?

Elimde 2 adet psu var daha yüksek watt bir psu ile takas edebileceğim yerler var mı arayıştayım ama çoğu esnafın ihityacı yokmuş ikinci elde de koysam çok uzun sürecek satılması ki 7 aydır birini ucuz fiyattan dahi satamadım
  19. unlucky0

Öneri rx6700xt + i5 10400 500W psu yeterli mi?

Soru başlıktaki gibi arkadaşlar (asus 6700XT KFG Mevcut 2025 e kadar furmark sonucu max 75 derece 8.000TL sizce g.o mu h.o mu?)
  20. unlucky0

2.el Asus rx7600 OC Alınır mı?

6700XT arayaşındaydım ama bulamadım maalesef size bu fiyata bu alınır mı garanti fatura duruyormus furmark 30dk 75C
Geri