Arama sonuçları: *

• Users: ASELS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ASELS

Omix X6 - Deprem uyarı menüsü, işlevi ve diğer android telefonlardaki menüsü...

Her telefonda var mı bilmiyorum ama varsa eğer buna benzer bir menü veya açıklama olması gerek: Deprem Uyarı Menüsü bende bu şekilde, sizde de varsa eğer böyle bir menü, konumu mutlaka açın ki uyarı gelsin, aksi halde uyarı gelmiyor...: Gerçekten bu deprem uyarı sistemi çok yararlı...
  2. ASELS

Android OMİX X6 Geekbench 6 sonuçları...

Bu telefon bir efsane aslında :) Menüsü yağ gibi akıyor, uygulamalar anında yükleniyor, oyun için test etmedim ama diğer her şey için fazlasıyla yeterli, güzel bir cihaz. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/omix-x6.html Benzer özelliklere sahip 6gb ramli diğer telefonlarla kıyaslama:
  3. ASELS

Android Vestel Venüs Z20 Geekbench 6 sonuçları...

Elime geçenlerde geçen bu telefona ait geekbench değerleri aşağıdaki gibidir: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/vestel-venus-z20.html Karşılaştırma yaparsak eğer:
  4. ASELS

Android ZTE Nubia Z18 Geekbench 6 sonuçları...

Elimde aşağıda bağlantısını verdiğim Nubia Z18 telefon var (Yalnız bendeki 8gb ram ve 128gb rom olan modeli) ve bu telefona LineageOs kurmuştum... Geekbench 6 testi yaptım, sonuçlar aşağıda: https://www.epey.com/akilli-telefonlar/zte-nubia-z18.html Karşılaştırma yapabilmek açısından bu...
  5. ASELS

MSÜ Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları Sınav Sonuçları Açıklandı!

Girip de kazananlara hayırlı olsun :) https://www.cnnturk.com/turkiye/msu-sinav-sonuc-sorgulama-msu-harp-okullari-ve-astsubay-meslek-yuksekokullari-sinav-sonuclari-aciklandi-iste-osym-gov-tr-msu-sinav-2319892
  6. ASELS

Damlakent Projesi sizce de aşırı abartılmıyor mu? Bence pahalı...

Projede ev sertifika adetleri şöyle belirlenmiş ama bu değişebilirmiş, yani daha fazla sertifika da isteyebilirler, hep ucu açık ve zaten evler uçuk...: Kısa vadede biraz reklamdan dolayı artış gösterebilir ama uzun vadede ben pahalı buluyorum. Yani gerçekten 5milyon TL en az olması gerek ki...
  7. ASELS

Turkcell 20gb 1000dk... 175 TL

Geçerken Turkcell bayiide böyle bir kampanya broşürü asılı idi, haberi olan var mı?
  8. ASELS

YKS DESTEK VE KİTAP PAYLAŞIM KONUSU [2025- %♾️]

YKS sınavına hazırlanan veya hazırlanacak olan öğrenci kardeşlerimiz için kitap destek ve paylaşım konusudur. Böylece elimizde olup işimize yaramayan, boş yere çöpe atacağımız kitaplarımız çok değerli kardeşlerimizin geleceğinde başarılara vesile olsun :) Hangi ilde olduğunuzu ve hangi...
  9. ASELS

Linux'de offline kurulabilen oyunlar oynamak isterseniz :) Güncel oyunlar...

Sizlerle paylaşacağım bu sitede linux sistemlerde rahatça kurulabilen güncel sayılabilecek bir çok oyun var, bir göz atın derim :) Ben bi kaç tanesini deneme maksadıyla indirip kurdurttum, gayet güzel çalışmışlar, oynanış yönünden sıkıntı olmamaış. Sizce nasıl, iyi mi ...
  10. ASELS

Bu dizüstü fiyatını hak ediyor mu? Almadan önce neleri kontrol etmeli..?

Şöyle bir ilan var, 4k ekranlı bir victus, acaba nelere dikkat etmeli, elden alınabilir fakat fiyatı sizce hesaplı mı, kaç olması gerek sizce? GTX 1070 dizüstü versiyonu olmalı ve iadere eder herhalde, işlemci de 7. nesil idare eder gibi, ekran 4k ama ne derece işime yarar bilemiyorum :D
  11. ASELS

1080ti almak mantık lı mı? Daha iyisi, daha ucuza var mı?

Fiyatı sarı sitede 5 bin TL kadar var, mining yapılmamış... Acaba alınır mı? Daha iyisi ve ucuzu var mı alternatif olarak? Bir de 1080ti nin günümüzdeki eşdeğer ekran kartları nelerdir? Kıyaslama açısıdan değerlendireceğim...
  12. ASELS

Boş, beleş veya yeni nesil dilencilik tarzı kampanya-kod paylaşım konuları...

Kusura bakmayın, bazı konuları ben dilencilik veya boş/beleş tipler için açılmış konular olarak görüyorum. Alınan alınsın, gücenen gücensin, bana göre durum bu. Millet üç kuruşa olmadık taklalar atıyor, üç beş kuruş için resmen dileniyor desek yeridir... Bu bence akıllı kişilerin işi değil...
  13. ASELS

Ekonomi Terörden daha BETER...! Halk bitmiş durumda...

Savaş, kıtlık olan ülkelerden daha fazla bir enflasyon var Türkiye'de... Kim bunun sorumlusu..? Adalet sıfır, ekonomi sıfır, boşanmalar rekor, kafa bi milyon halkta... PEKİ KİM NE YAPIYOR Kİ ,DURUM BU..? :)
  14. ASELS

Dünya bu oyunu konuşuyor: Türkiye’nin ilk AAA oyunu Black State

İşte oyun buna denir: Linux sürümü çıkmasdıkça ben bakamayacağım ama, çocuklar ve gençler bakar artık :P Zaten ben oyun oynamıyorum, sadece bakardım teknik açıdan. Hayırlı olsun...
  15. ASELS

Yeni evli kadın eski sevgilisinden hamile imiş, boşanma davası açılmış SONUÇ..!

Ankara'da Ali D. ve eşi İpek D.'nin yerel mahkemede gerçekleşen boşanması, Yargıtay'da alınan çarpıcı bir kararla bozuldu. Ali D., eşi İpek D.'nin kendisi ile evlenmeden önce bir başka erkekle ilişki yaşadığı ve bu ilişkiden hamile kaldığı gerekçesiyle evliliğin iptali davası açtı. Ali D...
  16. ASELS

Dilenciler bir günde ne kadar kazanıyorlar, en karlı iş olarak yapılır mı? :D

Böyle haberler çokça duymuşsunuzdur: https://www.ntv.com.tr/turkiye/binlerce-lira-cebinden-cikti-dilencinin-bir-gunluk-kazancisasirtti,BTHZx_3fYkynGsTG5yFOpg Binlerce lira çebinden çıktı! Dilencinin bir günlük kazancı şaşırttı Elazığ'da zabıta ekiplerince...
  17. ASELS

Süleymancılara operasyon söylentileri, ilk adım atılmış...!

Büyük operasyon mu geliyor? Borsa ne olur, ekonomi ne olur? Ben ekonomik olarak soruyorum?
  18. ASELS

Bim Markete Monster Bilgisayarlar gelicek 14 Mayıs 2025 ...?

Sizce iyi mi fiyatları..?
  19. ASELS

İşte gerçek AŞK : Tatyos Efendi ve Sevdiği...

Var mıdır böyle aşklar ve aşıklar günümüzde..?
  20. ASELS

Alaturka tuvalet mi, Alafranga tuvalet mi? :P

Hangisine sıçm*k daha sağlıklı, hadi yorumları alalım :D Hep veletler mi böyle konular açacak, hadi biz de sağlık açısından değerlendirelim. Bakalım neler yazacaksınız... Tarafını seç, oyuna başla. :)
Geri