Arama sonuçları: *

• Users: ASELS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ASELS

Alibaba toptan ürün alış için engeller nelerdir?

Çin'den bazı ürünleri toptan alıp satanlar vardı zamanında sonra bir kısıtlama getirilmişti ve sanırsam tamamen kısıtlandı şimdi...? Alibaba üzerinden toptan alıp Türkiye'de satmak için kurumsal yani şirket olmamız gerekiyor galiba? Bu konuda detaylı bilgi verebilecek veya yurtdışı toptan...
  2. ASELS

Siyasette gücünü koltuktan alanlar ile makama yakışanlar..?

Hiç bir halta yaramayan ama yalakalıkta bir numara olabilmeyi başaranlar ile kendi emeği, çalışması ve dürüstlüğü, ahlaklı oluşu ile makam, mevki sahibi olanları tartışalım istedim. Gerçi bu zamanda hele hele siyasette böyle adamlar bulmak bence neredeyse imkansız ama yine de belki vardır 🤣...
  3. ASELS

🔥İndirim Bim & Monster işbirliği, sizce bu fiyata bu donanım..?

İyi mi, bana indirim yerine bindirim gibi geldi ama uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum :) Bakalım siz ne diyeceksiniz... Almayacağım sadece teknik analiz yapalım ve haberiniz olsun eğer gerçek indirimse eğer...
  4. ASELS

İroni konusudur... Korkunç bir plan !

Bir tanıdık var ve aşırı indirim kovalayan biri, ona 14 şubat dolayısıyla ironi şeklinde eğlencesine şaka yapma planım var :) Aşağıdaki şeyleri kalpli güllü çiçekli bir kutu ile adresine yine ortak çalışacağımız bir arkadaş ile ulaştıracağız :D Sizce tepkisi ne olur? Şahıs bayan değil, o kadar...
  5. ASELS

Forum açılmıyor veya çöküyor...

6. ASELS

Hem oynanış hem de grafik olarak unutulmaz konsol oyunlarınız..?

Sega Mega Drive iki efsane oyunla ben girişi yapmak isterim: Adlarını yazmayacağım, belki hatırlarsınız :D 1) .....: Grafikleri ve oynanışı mükemmel idi ve ben bitirebilmiştim oyunu :) 2) .....: Kopiş oldu biraz... :D
  7. ASELS

Mobilde 5G ile hız, kapasite ve fiyat konusundaki YALANLAR, GERÇEKLER..?

Çoğumuz biliriz 4g internete 4,5 deyip en az 10 kat da hızlısı şeklinde lanse edenler şimdi 5G de de aynı palavraları sıkıyorlar, utanmadan, arlanmadan... Sizce bunlar yalan mı yoksa gerçek mi? 5G ile hız, kapasite ve ucuzluk olacak diyorlar o.O2 Böyle bir yalana hala inanan var mı? Sİyaset...
  8. ASELS

Dikkat ediniz: HASSAS KONU :D ( Ne söylemek istersiniz / isterdiniz ? )

Ben şimdi öyle bir konu açacam ki ya ban yerim belki ya da bu konu kilitlenebilir ama denemeye değer 🤣 Şimdi bilirsiniz, forumda en tepede bir iki konu kilitli olarak mesaja kapalıdır ve biz konuya mesaj yazamıyoruz, eğer böyle bir fırsatınız olsaydı o konulara neler yazmak, karalamak veya...
  9. ASELS

TDK çıldırmış olmalı !

https://www.aa.com.tr/tr/teyithatti/kultur-sanat/disisleri-bakanligi-aciklamasinda-abdnin-baskenti-yanlis-yazildi-iddiasi/1817861 [H4 id='+++++++++++Dileri+Bakanl+aklamasnda+ABDnin+bakenti+yanl+yazld+iddias++++++++++'] "Dışişleri Bakanlığı açıklamasında ABD'nin başkenti...
  10. ASELS

Konsol kiralamak ve böylece para kazanmak, mantıklı mı? :)

Elimde bir sürü Nintendo Wii var, mesela ben onları bi kaç ay sonra çocuklara dağıtacağım, mahalledeki çocuklara... Fakat şimdi öylesine düşüneyim dedim, elinde farklı veya çok sayıda oyun konsolu olup kiralayanlar oldu mu hiç, tanıdıklara ama ? Benim yapacağım bir iş değil sadece yapan var mı...
  11. ASELS

Programlama Ders Video Kanalları (Türkçe ve İngilizce - Ücretsiz) Önerileriniz.!

Daha önceden çalıştığınız veya beğendiğiniz en iyi kodlama eğitimi veren youtube ders video kanallarını derli toplu olsun diye bu konuda yazalım istedim. Aklınıza gelen programlama dilleri ve bunların eğitim video kanallarını bağlantı da vererek yazmanız iyi olur, millet arayıp durmasın...
  12. ASELS

Hangi programlama diline merakınız var? Hangilerini biliyorsunuz? Kurs?

Merakınız olan programlama dillerini ve planlarınızı yazabilirsiniz. Hayallerinizde öğrendikten sonra neler yapacağınızı filan da yazabilirsiniz. Yeni başlayanlara, temeli olanlara rehberlik yapabilirsiniz veya uzman olanlar tavsiyelerde bulunabilir... Ben şuanlık Python ile ilgileniyorum...
  13. ASELS

Devlet ne kadar kutsaldır? Millet mi devlet içindir yoksa tersi mi geçerli?

Bence millet ve devlet ayrılmaz bir bütündür, ikisi de birbiri içindir, ama daha çok sorumlu olan tabii olarak devlettir. Devlet tepede olduğundan milletine karşı daha merhametli ve daha adaletli olmak zorundadır. Milletin en ufak sıkıntılarına bile kulak kabartmalıdır, hainlik ve yalakalık...
  14. ASELS

Merit Kıbrıs Kumarhaneleri ile ilgili SMS alanlar :) Teklifler çok büyük :D

15 günde 1 devamlı engellememe rağmen sms geliyor, yok şu kadar paralı hesabınız hazır, kaybettiğiniz halde bile size para vereceğiz diye mesaj filan atıyorlar :) Nedir, ne iştir? Bilen gören filan var mı? Sizlere hiç böyle kıbrıs kumarhaneleri adı altında (artık ne kadar doğru ne kadar yalan...
  15. ASELS

Bilgisayara tokat atmak, parmak atmak, sevip okşamak... Pisi pisi kopatmıyız?

:D Evet farkındayım ama bilgisayar ne kadar pahalı olursa olsun öyle zamanlar öyle anlar olur ki stresten veya kızgınlıktan bilgisayarlar da nasiplenir :) Eskiden bozuk gösteren TV lerde çok işe yarayan bir yöntemdi bir Osmanlı Tokadı yerleştirmek, ben de geçmişte uygulamıştım ve işe yaradı...
  16. ASELS

TROY kartlar Türki ve İslam devletlerinde kullanılabiliyor mu bari..?

Bi troy kart çıkardılar, bi zaman ben de heves etmiştim sonra dedim şimdi bundan da bi soygun filan yaparlar :D Acaba yeni öğrendiğim bu yurtdışı alışverişlerde kullanılamıyor olayından hareketle şunu sorayım dedim; mesela ben azerbaycana gitcem, burda da kullanılamıyor mu? veya suriyede 😂...
  17. ASELS

Evde sunucu açmak için ne tür tavsiyeler verirsiniz?

Kablonet sabit ip alıp evde sunucu açma işine bir girişeyim diyorum :) +/- yöneleri bakımından bilmem gereken şeyler neledir? İlk yıl sadece kendi sitelerimi erişime açmak isterim. Sonraki dönemde ise tanıdıklardan siteleri erişime açmak isterim son dönemde ise ticari olarak bakarım işe...
  18. ASELS

Nintendo wii U 32GB olanı sizce 2026 yılında alınır mı?

En çok beğendiğim konsollardan olan wii konsolunun U 32gb modelini nostalji olsun diye, bir de arada oyunları yad etmek amacıyla almak sizce 2026 yılında mantıklı mıdır?
  19. ASELS

El konsolu almak isteseydiniz hangisini neden alırdınız?

Ayrıntılı yazınız ki rehber gibi olsun konu, almak isteyenler yararlansın... Asus el konsolları 90bin TL ye dayanmış, nintendo s2 ise 25bin TL, hangisi neden ve nasıl değerlendirilmeli..?
Geri