Arama sonuçları: *

• Users: ExPeror
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ExPeror

Amazon Depo Teslimat Sorunu

Amazon depodan daha önce ürün alan oldu mu? Geçen hafta laptop sipariş ettim, hala kargoya vermediler. İlk defa amazonun bu kadar ilgisiz davrandığına şahit oldum. Daha önce benzer bir olay yaşayan oldu mu ne yapmak gerek?
  2. ExPeror

Samsung 27" OLED G6 QHD PS5 Performansı nasıl

Bu modeli PS5 le kullananlar varsa deneyimden memnunlar mı? HDR, VRR gibi özellikler aktif ediliyor mu ve çözünürlük 4K'ya upscale edilme seçeneği var mı?
  3. ExPeror

Galaxy Watch 6 Şarj kablosu nereden alınır?

Galaxy watch 6 classic saatin şarj kablosu kayboldu. Orijinali nerede satılır veya başka alternatif var mı?
  4. ExPeror

A34 den S24+'a geçilir mi?

Şuan A34 kullanıyorum bataryası vs yenileme hızı falan fena değil S serisine geçmek mantıklı mı S24+ mesela? Geçmek istememin en temel sebebi kamera, kafamda iphone'a geçmek de var ama fiyat farkı az değil bütçem anca iphone 15 veya 15 plusa çıkar çok zorlarsam Şuanda S24+ 37k ya düştü şuana...
  5. ExPeror

Faturalı operatör önerisi

Türk telekom taahhütüm 26 gğn içinde bitiyor, 30 GB + 10 GB sosyal medya 160 ₺ tarifesini kullanıyorum. Ttelekom bana önerdiği tarife 530 civarı aşırı uçuk fiyatlar sunuyor. Vodafone turkcellin bu kampanyaları var geçmek mantıklı mı fiyatları bu aralar çok takip edemiyordum
  6. ExPeror

2K için hangi monitör tercih edilmeli?

Asus'un bu modeli var https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aq1a-1ms-mprt-170hz-2k-ips-freesync-g-sync-uyumlu-gaming-monitor.html bir de Msi ın var https://www.n11.com/urun/msi-g274qpf-27-1-ms-170-hz-adaptive-sync-wqhd-rapid-ips-led-monitor-45098023?magaza=gpnteknoloji kullanım hem 2k ps5...
  7. ExPeror

PS5 Bluetooth adaptörle Kulaklık bağlanır mı?

Dostlar ps5 aldım huawei freebuds 5i kulaklığım var fakat ps5e doğrudan bağlanmıyor. TP Link bluetooth 5.0 adaptör alırsam kulaklığı bağlayabiliyor muyuz ? veya televizyonun usb girişine taksam destekler mi SEG 4K TV Destekler mi ?
  8. ExPeror

PS5 için şuanki ideal fiyat nedir?

PS5 almayı düşünüyorum fat kasa daha mantıklı geldi ve bi tık daha ucuz fiyatlar vardı. Sorun şu 20k ya da ilan var 18 19 de var. Dijital ve cdli versiyon için şuanki ideal fiyat nedir? Örneğin 16.5K ya kapalı kutu fat kasa dijital sürüm buldum fiyatı nasıl?
  9. ExPeror

PS5 için Msi 2k Monitör nasıldır?

8k civarı indirime girmiş PS5 2k için yeterli mi sizce? https://www.hepsiburada.com/msi-27-g274qpf-flat-rapid-ips-2560x1440-wqhd-169-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-p-HBCV000054MOA6?magaza=GpnTeknoloji&url_src=and-product-detail
  10. ExPeror

Faturalı Hat Önerisi

Dostlar turkcell'den ayrılmayı düşünüyorum yerine ttelekom veya vodafone paket yapmayı düşünüyorum. Vodafone 24 GB lık 12 ay paket 138 ₺ Ttelekom 17 GB 165 12 ay paket 165 ₺ Vodafone'da taahhütsüz fiyat 278 ₺ olduğu yazıyor 12 ay sonrası için mantıklı mı...
  11. ExPeror

Starfield için sistem sizce yeterli mi?

Dostlar oyun henüz çıkmadı ama denemeyi istiyordum. Mobil rtx 2060 ve ryzen 7 4800h laptopum var. Hogwarts Legacy ve yeni çıkan birçok oyunu orta-yüksek ayarda oynattı gayet memnundum. Starfield için sistem yeterli mi?
  12. ExPeror

Çözüldü

Başka forum üzerinden çözüldü
  13. ExPeror

Vodafone Ev internetin bu paketine geçilir mi?

Dostlar şuanda Netspeed 100 mbps paketi kullanıyoruz en son 154 TL ödüyordum şimdi zam yapmışlar 230'a çıkmış. İnternette vodafone nete denk geldim altyapı ve hızı sorguladım 100 mbps ilk 3 ay 104 sonraki aylar 204 TL nasıl geçilir mi? Ayrıyetten Keenetic DSL modemi kullanıyoruz vodafone...
  14. ExPeror

Steam'e Giriş Yapamayan var mı?

Hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamadım sizlerde durum aynı mı?
  15. ExPeror

The Last of Us Part 1 PC Sistem gereksinimleri

4080 :LOL::LOL::LOL: !? Direk 4090 yapıştırsaydınız düşük kalmış
  16. ExPeror

Resident Evil 4 Remake Zam Yedi !

Oyun 550 TL iken 887 TL ye yükselerek büyük zam yedi :(
  17. ExPeror

Seçili AMD ekran kartlarıyla The Last Of Us Part 1 Oyun Kodu Hediye

Kampanya sanırım globalde daha önceden duyurulmuş şuan incehesap, gaminggen'de kampanya başlamış durumda alıp kullanmayacak olanlar satabilir güzel kampanya. Satanlar ulaşabilir Sinerji de kampanyaya dahil olmuş https://www.sinerji.gen.tr/amd-radeon-the-last-of-us-part-i-cp-450 Kampanya...
  18. ExPeror

Steam Envanter Sorunu

Dostlar steamde dünden beri envantere hiç bir şekilde erişemiyorum. Arkadaşlarımın envanterinde de aynı hatayı veriyor sorun ne olabilir? Bu arada desteğe yazdım herhangi bir envanter eklentisi varsa kaldırabilirsiniz diye dönüş yaptılar eklenti vs kullanmadım zaten sizde açılıyor mu
  19. ExPeror

Steam Hediye Şeklinde Oyun alma Hakkında

Dostlar bu ilana denk geldim şimdi de bir de size sormak istedim. 2 ay önce forum dışında bir arkadaştan kendisi önden oyun hediye etti parasını attım 10 gün sonra oyun hesabımdan silindi parayı iade etti ama insanın başına böyle bir olay geçince güvenemiyor tabi siz ne diyorsunuz...
  20. ExPeror

❌İndirim Bitti! Regal 58R754U 58" inç 147 Ekran 4K ULTRA HD Smart LED TV 6999 TL

https://www.hepsiburada.com/regal-58r754u-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV0000115QQO?magaza=Regal+Kurumsal+Mağaza&url_src=and-product-detail
Geri