Arama sonuçları: *

• Users: swan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. swan

Öneri TEK-ÇİFT KİŞİLİK ÇARŞAF/YASTIK KILIFI

Bütçe: 3000 Filan 3 Yatağa Yeter diye düşünüyorum Eve Çarşaf Seti Almayı Düşünüyoruz Annemlede %100 PAMUK TEK/ÇİFT Lastikli Çarşaf ve Yastık Kılıfı olsa yeterli önerileriz varsa bekliyorum ÖLÇÜLER TEK: 100X200 ÇİFT: 180X200(ÇEKME PAYI İLE BÖYLE NORMAL ÖLÇÜ 160X200) Çift Çarşaf Seti
  2. swan

Getir Yemek(Finans) 500 TL Nasıl Kullanabilirim

Getir Finansa kayıt olmuştum ve 500 tl ekleme yapmışlardı bu parayı nasıl kullanabilirim
  3. swan

Valorant Beraber Oynamak İsteyen Varmı (RANK)

İsim: swan#19999 Rank: Bronz 1 kaç eldir kendimce iyi oynuyorum güzel oynuyorum genelde ama takım biraz sıkıntılı oluyor oynamak isteyen varmı? 4 kişi
  4. swan

AMAZON SİPARİŞİMDE BİR SORUN OLUŞTU DENDİ (İADE?)

3 OCAKDA KULAKLIĞIMA PED ALMIŞTIM BUGÜN BAKTIM SİPARİŞİNDE BİR SORUN OLUŞTU YAZDI AMAZONUN BOTUNA YAZDIM BANA ŞUNLARI YAZDI BİRİNDE PARA İADESİ DİYOR DİĞERİNDE BAŞKA BİŞEY YURT DIŞI OLDUĞU İÇİN TAKİP SİSTEMİ KARIŞMIŞ OLABİLİR "KOLAY GELSİN" GETİRİYORMUŞ YADA GETİRECEK DAHA YURT DIŞINDA ONDAN...
  5. swan

🔥İndirim TÜRK TELEKOM PRİME İNTERNETLERE ÖZEL MİGROS 200 TL MONEY HEDİYE

TÜRK TELEKOM PRİMLARA ÖZEL EV İNTERNETİ 1000 TL ve üzeri alışverişte 200 Money hediye ayrıcalığından yararlanılıyor alanlara hayırlı olsun mobilden üstte mobil yazar aşağı doğru ok var ona basın oradan ev internetim diyor oradan devam edin internette ise sağ üstte isim var onun yanında aşağı ok...
  6. swan

Öneri MCHOSE SETİ Klavye/Mouse

Şimdilik işimi gören klavyem var (Atech b210) faremde var (logitech g102) ileride tek yazılım (marka) üzerinden gitmek istiyorum setimi klavye %98 %75 de olabilir belki filan olabilir fare konusunda g102 den biraz daha küçük olabilir bütçe: şuan alamıcam ilerisi için birde klavye ve fare için...
  7. swan

MCHOSE V9 Pro Aldım Eq ve diğer ayarlar (GÜNCELLEME)

KARŞILAŞTIRMA https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/1018893-1018919-1033398/mchose-v9-pro_mchose-s9-pro_mchose-x9/ x9 su almak istiyorum ama 1 aydır bekliyorum ve hala stoklara düşmedi ya hala bekleyip x9 mu alsam yada hiç beklemeden diğer modellerinden birisinimi alsam bilmedim öz. 3 aşağı...
  8. swan

Çözüldü✓ Bios Güncelleme Hangisini Yükliim

Ana Kartım Asus EX-A320M-GAMING Beta sürümünü yüklersem sıkıntı çıkabilir diye düşüyorum altdaki tam çıkmış olanı nı yükleyim diyorum sizce
  9. swan

Hangi Kulaklık Sizce

[H3...
  10. swan

Toplama PC Aldım Tavsiye Üstüne Ama...

Önceki konuda açmış olduğum @Kaan™ https://forum.donanimarsivi.com/konu/pc-toplama-yardim-lazim.1187709/post-10689437 bu sistemi önerdi https://www.kisa.link/TkKkz bende bazılarını değiştirdim bugün ise @Abdullah Hacıgül hikayesini gördüm msj attım sordum nasıl diye sonra aldığım sistemi ve bu...
  11. swan

Çözüldü✓ Sistemimi Satmak İstiyorum Ne kadar Eder

BİLGİSAYAR BİRLEŞENLERİ MODELLERİ VE ALDIĞIM FİYAT TOPLAMA YILI 2022 İKİNCİ EL FİYATLARI Sahibinden SIFIR FİYATLARI İŞLEMCİ AMD RYZEN 5 3350G(FİYATI TAM EMİN DEĞİLİM AMA 2500/3000 TL AŞAĞI YUKARI) 1500-3000 TL SIFIR FİYATI YOK ANAKART ASUS EX-A320M-Gaming AMD A320 Am4 DDR4 3200 Hdm&#x131...
  12. swan

Çözüldü✓ Pc Toplama Yardım Lazım

Bütçe: 55k 1- Kasa-Monitör-klavye-fare,kulaklık 2- Kasa İki farklı öneride olur Oyun türü: FPS-HİKAYE fps bir tık daha fazla Ekran: 1080 Ekran kartı: MSİ İşlemci: Amd Anakart: Asus-MSİ Ram: Kingston,Samsung,Kioxia,Curcial Power: FSP, COOLERMASTER, ZALMAN diğer sağlam modeller varsa onlarda olur.
  13. swan

Öneri Anakart/Kulaklık Hangisi

Anakartım: Asus EX-A320M-GAMING Ram: Kingston FURY Beast 8 GB DDR4 3200 MHz KF432C16BB/8 2x8 İşlemci: AMD Ryzen 5 PRO 3350G Power : Hp 250w Olması lazım Ekran Kartım Yok Sistemimi yavaş avaş yükseltmek istiyorum öncelikle Anakartdan başlamak istiyorum ama aklımda şu soru var hem yeni nesil am5...
  14. swan

Steam Hikayeli Oyun Öneri KARAR VERİLDİ

Dying Light: The Beast Deluxe Edition almayı düşünüyorum 1-2 var yada onun yerine bir kaçtane hikayeli oyun mu alsam öneriniz nedir
  15. swan

PC Bluetooth Kulaklık Önerisi

Bütçe : Belli değil ama f/p olursa aklımda bişey yok da şarjı uzun, bası-tizi, vs güzel olursa :D BİLGİSAYAR İÇİN
  16. swan

1 TB M2 SSD ÖNERİRMİSİNİZ

Bütçe: 5000 TL anakartım: ASUS EX-A320M-GAMING m2 ssd: KIOXIA Exceria 500GB NVMe Gen3 M.2 R: 1700MB/s W: 1600 MB/s hızı yüksek m2 ssd arıyorum , birde bilgisayara ayrı bir aparat ile takacamda 1 m2 ssd yuvam var o dolu hangi aparatı almalıyım onuda önerirseniz sevinirim
  17. swan

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplamak İçin Yardım Bütçe: 20K

BÜTÇEM : 20 BİN Monitör, Klavye, Fare, Kasa, Kulaklık Güzel Kasa öneriniz varsa 20 binlik oda olur marka olarak öneri kingston, asus, msi, amd o tarz olursa sevinirim
  18. swan

VIEWSONIC 2K GAMING MONITOR -%21 İndirim 7549 TL

güzel bir indirim markası kalite 9,5 binden 7,5 bine düşmüş almayı düşünen arkadaşlara öneririm https://www.amazon.com.tr/VIEWSONIC-VX27G1-2K-2560x1440-GAMING-MONITOR/dp/B0F43MPD4S
  19. swan

Twitch Obs'de Yayın Donmadan Nasıl Ayar Yaparım

SİSTEM ◆ İşlemci: Amd Ryzen 5 3350G Pro ◆ Anakart: ASUS EX-A320M-GAMING ◆ Ekran Kartı: APU (2 GB) ◆ Ram: Kingston FURY Beast 16 GB DDR4 3600 MHz OBS'de hangi ayarları yaparsam yayında donma ve oyunda kasma olmadan düzgün ve sürükleyici bir yayın olur kaç bit hızı vermem gerekiyor ŞİMDİDEN...
  20. swan

Monıtor Tavsiyesi Edebilecek varmı?

Bütçe: 3000-4000 144hz yada 165hz arası bakıyorum 1ms-0.5ms arası bakıyorum önerilerinizi bekliyorum marka olarak asusa var aklımda yada dell Asus VG248QG Dell S2422HG bunlardan birisini düşünüyorumda
Geri