Arama sonuçları: *

• Users: Keepr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Keepr

Gamepower Lucid S20 Alınır mı?

Tryhard rekabetçi oyuncusu olarak monitör gelişmelerini takip etmeye çalışıyorum. İşimden dolayı çok vakit bulamasam da göz gezdirirken bu monitöre denk geldim. Fast tn panel ve 540 hz yenileme hızıyla özellikleri iddialı görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Tercih edilir mi? Not: Bu fiyatlara oled...
  2. Keepr

Soundcore r50i suya düştü ne olur?

soundcore r50i kulaklığımın teki suya düştü. düştüğünü anlamam bi 3-5 saniye aldı. direkt çıkarıp kuruladım ve pirince yatırdım. suya dayanıklılığı sıçrama seviyesinde sanırım. Kullanmaya devam etmeli miyim?
  3. Keepr

Mavi Ekran hatası windows 11

Genelde riot oyunlarını açarken yaşanıyor. Sebebi hakkında pek fikrim yok. Memory error gibi bir şey yazmıştı. https://drive.google.com/file/d/1_yEQJ1ZvMVtZeRTyTesO9LnzkrtXKG5z/view?usp=drive_link @Emre Zengin
  4. Keepr

🔥İndirim SIMGOT EW100P 17$ (IEM kulaklık)

https://shenzhenaudio.com/products/simgot-ew100p-10mm-dynamic-driver-in-ear-headphone İlk kez sıcak fırsatlara konu açıyorum, hatam olursa affola. Shenzhen audioda indirim gördüm, paylaşayım dedim. Temu indirimlerini takip ediyor herkes. Bu site kaliteli kulaklıklar satıyor. Ben kendime aldım...
  5. Keepr

Msi Pro A620M-E ryzen 7 7700 uyumu

Selamlar. Sizce bu anakart ( Msi Pro A620M-E) ryzen 7 7700 ile sorunsuz (voltaj düşmesi, mosfet yetersizliği, performans kaybı vb.) çalıştırır mı? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-a620m-e-amd-am5-ddr5-mikro-atx-fiyati,256377300.html...
  6. Keepr

Ryzen 5 7600x3d Türkiye'ye gelir mi?

Soru başlıkta. Türkiye'ye gelir mi, ne zaman gelir? Fiyatı tahmini kaç olur?
  7. Keepr

Asrock b550m hdv ile ryzen 7 5700x3d kullanılır mı

Merhabalar. Geçtiğimiz günlerde mantıklı bir geçiş olur mu diye sormuştum. Şu sıralar bazı harcamalar çıktı ve bütçem çok düştü. Tekrardan 5700x3d düşünüyorum. Asrock b550m hdv anakarta sahibim ve thermalright assassin spirit 120 plus v2 soğutucum var. Render, video kaydı, yayın gibi hedeflerim...
  8. Keepr

5600 -> 5700x3d geçişi mantıklı mı?

Merhaba. Asrock b550m hdv ile 5600 kullanıyorum. Sadece valorant oynamak için 5700x3d geçilir mi? 380hz monitörüm var ve 240hz kullanıyorum şuan. Fpslerim 380in altına düşer mi bu güncellemeyi yaparsam? İkinci elden 5600ü elden çıkarırsam uyguna geliyor. Bence mantıklı, sizden de fikir almak...
  9. Keepr

ATK Blazing sky F1 vs WLmouse Beast X

Merhaba. Tryhard fps oyuncusuyum ve sadece valorant oynuyorum denilebilir. Mouse önemli ve kararsızım. Aradaki farkı vermeye değer mi? Hangisi daha iyidir? Claw tutuyorum.
  10. Keepr

7800x3d için en ucuz anakart

Günümüzde 7800x3d ile performans kaybı olmaksızın kullanılabilecek en ucuz anakart hangisi?
  11. Keepr

Abdullah abi kaza yapmış :(

@Abdullah Hacıgül Abi çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Seviliyosun.
  12. Keepr

Asrock b550m hdv- 5600 ayarlama

Merhaba. Anakart işlemci değiştirdim. Sadece valorant oynuyorum. Kule tipi iyi bir soğutucum var. Oc yapabilir miyim? Oto oc ne kadar işlevli olur? İşlemcinin ve anakartın suyunu çıkartarak en yüksek performansı nasıl alabilirim?
  13. Keepr

Asrock b550m hdv kurulum

Merhaba. Yeni aldığım anakartı taktım, kablo vs bağlantılarını yaptım. Daha sonra açmaya çalıştığımda işlemci fanı çok hızlı dönüyordu. Ekran mouse ve klavyenin ışıkları yanmıyordu. Bi süre bekledim ve gelmediler. Bilgisayarı kapatmaya çalıştım. Kapanmadı. Arkadan güç düğmesini kapattım. Şuan...
  14. Keepr

Hwid ban- anakart ilişkisi

Merhaba. 2 ay önce valoranttan bir yanlışlık sonucu ban yedim. Zaten bir süredir bilgisayarımı yükseltmeyi düşünüyordum. Anakartımı-işlemcimi değiştirirsem hwid bandan kurtulmuş olur muyum?
  15. Keepr

2013 casper pc anakart biosu

Merhaba. 2013 yılında alınan oldukça eski ve kötü parçalardan oluşan bir bilgisayar var elimde. Güncel biosunu bulamıyorum. Daha doğrusu anakartın marka modelini dahi bulamıyorum. Güncel biosunu bulmama yardım eder misiniz? 1710492243
  16. Keepr

benq xl2411k parlaklık ayarı

Merhaba sevgili forumdaşlar. Benq xl2411k modelini kullanıyorum. dyac high ayarında parlaklık fena olmuyor. karanlıkta çok rahat kullanıyorum. Dyac premiuma aldığımda ise parlaklık oyun oynanamayacak seviyede düşüyor. Sizce dyac premium mu kullanmalıyım yoksa high yeterli midir? premium...
  17. Keepr

Moondrop chu 2 ve moondrop dac alınır mı?

https://wraithesports.com/products/moondrop-chu-ii-iem-kulaklik Bu kulaklık ve şu dac; https://wraithesports.com/products/moondrop-dawn-pro-yuksek-performans-dac-ses-karti İkilisini kullanmayı düşünüyorum. Fps oyuncusuyum. Ses kasma olarak beni üzmeyecek, 7-8 saat kullanımda rahatsız etmeyecek...
  18. Keepr

1000 TL (max 1400) PC Mikrofon Önerisi

Selamlar. 1000 veya max 1400 tl bütçeyle pc'de kullanmalık Mikrofon önerisi rica ediyorum. Rica edersem bilgisi olan herkes fikir verebilirse sevinirim. Bu fiyat aralığındaki en iyi ürünü almak istiyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
  19. Keepr

Capture card kullanırken fps kaybı

Merhaba. Kuzenimde nzxt HD60 capture card var. Yayın yaparken fps'i aşırı düşüyor. Oyunu asus rog 2060 i7 8. nesil laptoptan oynuyor. Yayını asus rog ally'dan yapıyor. Sizce sorunun kaynağı nedir, Nasıl çözeriz?
  20. Keepr

Pc için kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Selamlar. Fps oyunlarında da üzmeyecek, mümkünse çok pahalı olmayan (max 600tl), kulak içi kablolu kulaklık arıyorum. Mikrofon olması şart değil. Ses kartım da var.
Top Bottom