Arama sonuçları: *

1. T

Ps 5 ve kahve makinası

Herkese iyi akşamlar yeni evlendiğim için evime ps5 ve kahve makinası almayı düşünüyorum geçen günkü indirimi kaçırdım nerden uyguna alabilirim acaba
  2. T

Televizyon önerisi yeni ev için

Herkese merhaba. Yeni evleneceğim için eve televizyon almak istiyorum ama pek anlamıyorum f/p olarak önerebileceğiniz modeller var mıdır?Bütçe 60 bine kadar
  3. T

Çözüldü✓ 10 k ya steam deck alınır mı?

Yakın bir arkadaşım yd steam deck satıyor 10 k ya anlaştık sizce alınır mı ?
  4. T

İPhone 13 almak mantıklı mı

İPhone 11 telefon var şuan eşimde 13 almayı düşünüyorum yılbaşı hediyesi olarak sizce alınır mı
  5. T

İmei kayıt ücretini yatırdım yurtdışına 1-2 ay sonra gitsem olur mu acaba

Arkadaşlar merhaba . İmei kayıt ücretini yatırdım(6k) . Yurtdışına 1-2 ay sonra gidip gelsem olur mu acaba
  6. T

iPhone 14 pro şarj süresi

Arkadaşlar iPhone 14 pro aldım %80 geldi şarjı bataryayı fullemek için bitmesini mi bekleyeyim yoksa şimdiden mi takayım ve kaç saat şarja takmam gerekiyor teşekkürler
  7. T

iPhone fiyatları düşer mi

Arkadaşlar iphone 11 cihazım var üst modellerine geçmeyi düşünüyorum fiyatları düşer mi acaba
  8. T

Airfryer annemin doğum günü için

Arkadaşlar annemin doğum günü yaklaşıyor airfryer almayı düşünüyorum öneriniz nelerdir şimdiden teşekkürler
  9. T

4k verilip airpods 3. Nesil alınır mı

4 k ya airpods 3. Nesil alınır mı
  10. T

Airpods tavsiyesi pro mu 3. Nesil mi

Arkadaşlar merhaba airpods almayı düşünüyorum. 5 k ya airpods pro var 4 k ya airpods 3. Nesil var hangisini tavsiye edersiniz
  11. T

Laptop önerisi canlı ders için

Merhaba arkadaşlar. Kız kardeşime canlı derse girebilmesi ve film izleyebilmesi için uygun yollu laptop arıyorum önerileriniz nelerdir
  12. T

Fifa 2023 anticheat hatası

Ne kadar youtubedan videoları izlesem de beceremedim var mı yardım edebilecek birisi
Geri