Arama sonuçları: *

• Users: klc7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. klc7

Mikrofon önerisi,kararsız kaldım.

Elimde bm800 var ilk aldığımda beğenmemiş sonra kaldırmıştım. Dış sesi fazla alıyor gibiydi. Yeni mikrofon almayı düşünüyorum. bm800 den çok farklı olur mu bunlar bilmiyorum. Hyperx solocast...
  2. klc7

Hangi kasa uygun olur?

Videodaki kasa var elimizde fakat değiştirmek istiyoruz ısı probleminden dolayı. Problem şu; anakart oem olduğu için standart ölçülerde değil 30x20 gibi bir ölçüsü var. Kasa önerisi veya fikirlerinizi bekliyorum. Fiyat performans uygun bi kasa olursa sevinirim.
  3. klc7

Ekran kartı ilginç ses

Merhaba gigabyte rtx 4070 kullanıyorum. Normal günlük kullanımda fanlar sürekli 3-4 saniyede bir durup tekrar çalışmaya başlıyor. Tekrar çalışmaya başlarken anlık 'hırt' sesi çıkıyor sonra gidiyor. durup tekrar çalışırken yine bu ses geliyor. Oyunda veya yük altında fanlar çalışırken ses yok...
  4. klc7

Mouse önerisi 3.000TL

Merhabalar, 3 gün önce Scyrox v8 aldım fakat elime küçük geldi ve satışa koydum. Cs2 için büyük boy mouse önerisine ihtiyacım var. Tutuşum PALM denebilir 22 , 22.5 civarı el uzunluğum. Öneriler için teşekkürler.
  5. klc7

Scyrox V8 8K alınır mı?

Fury z1 var şu elimde ama 2372 civarı bi fayata alıcam sizce değer mi ?
  6. klc7

Kulaklık önerisi bütçe 1.5k

https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 Bu kulaklığı dahili ses kartı ve kablosu uzun olduğu için almak istiyorum fakat bilgisayarımda uygun giriş yok usb çeviri ile kullanabilir miyim ya da gecikme olur mu? Bu fiyat bandında CS2 de kullanmak üzeri...
  7. klc7

Webcam tercihi için yardım.

Merhaba günlük kullanım ya da bazende yayın için webcam alacağım önerilerinizi bekliyorum Bütçe 2.000. Brio 100 ve Razer Kiyo x şu an gözüme çarpan modeller.
  8. klc7

Ekran kayıt problemi

Merhaba, bilgisayarda herhangi bir ekran kaydı alırken(oyunlarda dahil) yaptığım işlemlerde hiç bir donma kasma yok ama sonrada kaydı izlediğimde kayıt nerdeyse kare kare gibi donuk çıkıyor. Kaliteli bir kayıt oluşmuyor bunu nasıl düzeltebiliri. Movavi kullanıyorum(pro versiyonu). Kare veya...
  9. klc7

Furylevel Z1 yorumlarınız

Furylevel z1 almayı düşünüyorum fakat kararsızım. Gerçek uzun kullanıcı yorumlarını merak ediyorum kullanan arkadaşlar önerir misiniz ? Kablolu rival 3 ten geçmeye değer mi ?
  10. klc7

Amazon taksitli telefon

Amazonda bazı telefonlarda 6-9-12 taksit imkanı var kendi sattıkları bazı telefonlar dahil bu durum nasıl oluyor.
  11. klc7

Honor 200 bu fiyatta alınır mı? 19.999k

İphone'dan yeni bir telefona geçeceğim max 20k civarı Honor 200 öneriliyor bu fiyata değer mi sizce?
  12. klc7

İşlemci termal macun sorunu

Merhaba , bugün hava soğutmayı takarken bir parçayı yanlış koyduğum son anda farkettim fakat soğutmayı o ara bastırdım ve termal macun sanırım fazlaydı ve işlemcinin pinlerine bulaştı. Soğutmayı takıp çalıştırdım herhangi bir sorun yok ama ilerisi için bir problem yaratır mı sizce ? İşlemci...
  13. klc7

Sisteme uyumlu hava soğutucu önerisi

https://www.itopya.com/jahrein-boss-winamd-ryzen-5-7500fgigabyte-geforce-rtx-4070-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h23441 Bu sistem için önerisi olan var mı ...
  14. klc7

4070 Sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/jahrein-boss-winamd-ryzen-5-7500fgigabyte-geforce-rtx-4070-gaming-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-nvme_h23441?srsltid=AfmBOopjZjaLC6iMa_If0bUI5CbThAoYj_2QkxUbqzJ50iePwizP_h8d Fiyat nasıl sizce?
  15. klc7

Ryzen 7 5800x3d -3070ti ekran kartlı bir sistem

Ryzen 7 5800x3d -3070ti palit ekran kartlı,360 sıvı soğutmalı bir sistemin ederi ne kadar olmalı? Diğer parçalar ortalama diyebiliriz. Am5 bir sistem toplamayı düşünürken 2. El bu sistemi gördüm kafam karıştı. Kutu ve fatura var.
  16. klc7

60w 4050 Ekran kartı 22.5K

Merhaba, sadece Cs2 oynuyorum ve hâlâ hazırda bir masaüstü bilgisayarım var. Fakat evde olmadığım zamanlarda işimi görmesi için bu laptopu fiyat açısından peşin fiyatına 12 taksitle tercih ettim. Çok fazla kötü yorum var ama bu fiyat bandında başka laptop bulamadım. Sizce iptal etmeli miyim...
  17. klc7

Sizce bu sistem ne kadara alınır?

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-amd-ryzen-5-5600g-16gb-512gb-ssd-rtx3060ti-freedos-masaustu-bilgisayar-434p2ea-pm-HBC00000ERLQO Arkadaşın sattığı sistem bu ve Samsung marka 144hz ekranıyla birlikte satıcak. Sizce en fazla ne kadar eder?
  18. klc7

IOS FOTOĞRAF AKTARIM SORUNU

Merhaba, 14 PM ile fotoğraf çektik fakat icloud yedeklediğimizde ya da bilgisayara attığımızda fotoğraf kaliteleri düşüyor. Hatta bazı fotoğrafları açmıyor. Kaliteyi düşürmeden bilgisayara alma yöntemi var mı bildiğiniz. Teşekkürler.
  19. klc7

Logitech G435 almaya değer mi?

Razer blackshark v2 x ve g333 kullanıyorum fakat hafif ve kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. Sizce g435 fiyatına değer mi? Bütçe 1500 max.
  20. klc7

Haqqus- 3 IN 1 sistemi alıyorum, yorumlarınız?

Merhabalar , arkadaşıma bu sistemi almayı düşünüyoruz. Daha iyi bir öneriniz veya son yorumlarınız var mıdır? https://www.gencergaming.com/haqqus-3-in-1-/-intel-i3-12100f-/-gtx-1650-rtx-3050-rx6600-/-480-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari 3050 olanı.
Geri