Arama sonuçları: *

• Users: GAGARAGOGO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Elden Ring'de göreve oyuncu çağırınca kimse gelmiyor

White Mask Varre görevi için oyuncu çağırılması gerekiyor, çağırınca kimse gelmiyor. Fps Unlocker ve TR Yama vardı onları kaldırdım öyle denedim ama bir şeyi yanlış yaptım herhalde kimse gelmiyor
  2. G

Crimson desert görüntü pikselli gözüküyor

Crimson deserti 1 saat kadar oynadım genel kalite güzel fakat bazı yerler pikselli gözüküyor anlamadığım şekilde bu normal mi oynayan arkadaşlar varsa yazabilir. YouTube'dan izlediğim videolarda böyle bı sorun göremedim. FSR kapalı grafik kalitesi sinematik.
  3. G

Kioxia Exceria Pro İçin Soğutucu Önerisi

Kioxia Exceria Pro İçin Soğutucu Önerisi Olan Varsa Yazabilir
  4. G

B840M H anakarta R7 7800X3D Uyumlu mu?

Gigabyte B840M H Anakartına sahibim, şu an işlemci olarak Ryzen 5 7500X3D var. Yakında Ryzen 7 7800X3D'ye geçmeyi düşünüyorum. Anakart çok iyi değil o yüzden bir sıkıntı çıkar mı yardımcı olurmusunuz?
  5. G

Elden Ring en ucuza nasıl alınır

Elden Ring almayı düşünüyorum fakat şu an 40 dolar bildiğiniz kampanya var mı örneğin Nays ile %10 indirim gibi en ucuza nasıl alabilirim?
  6. G

Elden Ring Kılıç Çok Az Vuruyor

Elden Ring'e yeni başladım neredeyse hiçbir şey bilmiyorum yaklaşık 4 saattir oynuyorum ve araştırıp oyundaki iyi silahlardan birini aldım fakat 9 vuruyor nedenini anlamadım yardımcı olurmusnuz
  7. G

OpenRGB İşe Yaramıyor

OpenRGB Ekran kartı'nın rengini değiştiriyor fakat kasanın fanlarını ve sıvı soğutucu fanlarını değiştirmiyor. İlk yüklediğimde bir sorun yoktu hepsinin rengini ayarlayabiliyordum fakat şuan dediğim gibi sadece ekran kartının rengini ayarlayabiliyorum neden olabilir?
  8. G

RX 9070XT Darboğaz varmı?

Merhaba çok teknik detaylardan anlamıyorum ama biraz araştırdım ve bazıları RX 9070 XT'nin 1080P'de darboğaz yapacağını söylüyor aşağıdaki resimde bilgileri attım İşlemci Ryzen 5 7500X3D
  9. G

Yeni alınan sistemde işlemci 95 derece

Bilgisayarı yendi aldım ilk gün sorun yoktu fakat 2. Gün bilgisayar kendi kendine kapanmaya başladı bende program yükleyip işlemci sıcaklığına baktım ve 90 100 derece arası geziyor o yuzden kapaniyormus. Sıvı soğutucuyu söktüm geri taktım belki yanlış takmislardir diye fakat gene düzelmedi...
  10. G

Yeni alınan hazır sistem kendi kendine kapanıyor

https://www.incehesap.com/stratos-pulse-oem-paket-fiyati-76224/ PC Dün elime geçti ve yaklaşık 3 kere kendi kendine kapandı PSU yüzünden olabilirmi?
  11. G

2k Monitör Tavsiyesi verirmisiniz

2K monitör arıyorum fakat ismi nedir bilmiyorum ama örneğin FPS oyunları oynayacakken 1080p geçip yüksek hzde oynamak istiyorum örneğin 2k 180hz 1080p 360hz gibi.
  12. G

Kioxia Exceria Pro hızı düşük

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lse10z001tg8-exceria-pro-1tb-m-2-disk-fiyati,1630047559.html DiskMark testinde 3700 görüyor neden acaba? (arkada bir şey açık değil anakart: Gigabyte B840M)
  13. G

RGBFUSİON Nasıl Kullanılır

Uygulamayı yükledim böle 2tane yer çıktı anlamadım basınca renk değişmeye tıklanmıyor bile yardım edermisiniz
  14. G

YENİ ALİNAN SİSTEM GORUNTU VERMİYOR

Sorun ekran kartında ama tam çözemedim, ekran kartının rgbsi yanmıyor ve görüntü falanda vermiyor sistem daha anca elime geçti sorun neden acaba? Ve anakartta bir kırmızı ışık yanıyor sanırım ekran kartıyla alakalı Rx9070xt
  15. G

Giriş seviyesi anakart sorun yaratirmı

Yeni bilgisayar aldım fiyatına göre iyidi bence o yüzden pek araştırmadım fakat anakart GİGABYTE 840M olması biraz düşündürdü. Bir sorun yaratirmi anakartın iyi olmaması? ilerde degisirim ama biraz idare etmesi lazım. Sistem şu 69kya aldım...
  16. G

SEGOTEP Endura Pro+ kasa sorun yaratirmı

İncehesabın Gaming gecesinden PC aldım https://www.incehesap.com/stratos-pulse-oem-paket-fiyati-76224/ Kasayi ilk defa duydum PSU iyi mi bileninizmi var mı bütçem yetseydi başka kasa alacaktim ama maalesef bunu almak zorunda kaldım Kasa haricinde başka bir sorun olan parça varsa yazar misiniz?
  17. G

RX 7600XT ve parçalar kaç para eder?

İkinci el olarak bir alıcı buldum parçalar ve arkadaşın teklif ettiği miktar şunlar: RX 7600XT 16 GB (11 Bin TL) GT 1030 (1000 TL) i3 12100F. ASUS Prime H610MK. XPG Gammix 2x8 RAM. (Anakart RAM işlemci 5 bin TL) FSP 550W Bronz Sertifikalı PSU ve FSP Kasa (1.5 Bin TL) Yani toplam 18.5Bin TL...
  18. G

8500TL R5 7500F ASUS Prime A620Mk Thermalright assasin alınır mı?

Sistemi yeniliyorum 8500TL'ye ikinci el olarak: Ryzen 5 7500F işlemci, ASUS Prime A620MK anakart ve Thermalright Assasin Kule Tipi Soğutucu. Alınır mı bu fiyata?
  19. G

20 bin TL'ye ekran kartı önerisi

trendyol hepsiburada gibi sitelerden taksitle alacağım aklımda 5060ti var başka önerisi olan varsa yazabilir
  20. G

RX 7600 XT & i3-12100F sistemde darboğaz olur mu?

RX 7600 XT 16 GB ve i3 12100F var. Az sonra oyunlarda GPU ve CPU kullanımını çekip atacağım. Bir de 550W PSU var, o da yeter mi?
Geri