Arama sonuçları: *

• Users: n0rbit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Adore Oyuncu ve Ofis koltuklarında indirim

https://www.adoremobilya.com/arama?q=akracing Bende oyuncu veya rahat ofis koltuğu bakıyorum bilgisi olanlar hangisi alınabilir yazarsa sevinirim.
  2. N

Nvidia Denetim Masası Kalite Ayarları

Merhaba daha önce 6700xt kullanıyordum görüntü kalitesi uzak çizim mesafesi nesnelerin etrafı daha keskindi. Biliyorum bu ayarlar nvidiada da var fakat tam olarak hangi ayarları yapmam gerektiğini bilmiyorum. Benim istediğim görüntü kalitesini mümkün olduğunca arttırmak. Biraz fps düşüşü önemli...
  3. N

Elden Ring Bulanık Görüntü

Merhaba Elden Ring nedense bulanın gözüküyor. Uzak çizimler ve çimler ağaçlar özellikle çok kötü. Bütün ayarlar en yüksekte herhangi bir dlss veya keskinleştirme ayarı açık değil. Rdr2 ve Forza Horizon 5 kaymak gibi. Neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  4. N

Soğutması iyi laptop tavsiyesi

Arkadaşlar soğutması iyi 3050 veya 3050 ti serisi sorunsuz laptoplar hangileridir. Lütfen gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ? Hp victus ve acer nitro serini önermiyorlar.
  5. N

Hepsiburada uncharted kodu

Merhaba 7 Kasım'da Hepsiburadadan 5600 aldım. Uncharted kodu için müşteri hizmetleri ile hangi yoldan iletişime geçmem lazım. Mobilden müşteri hizmetlerine giriyorum hazır sorular dışında bir şey çıkmıyor 1669226915 yok mu cevap verecek
  6. N

Kasa Seçimi Hakkında Yardım

Seçeneklerim Dark guardian pro- Maxima v12-v20- galax revolution Bunlar dışında maks 1500 e kadar tavsiyeniz varsa onlara da bakabilirim. Benim için en önemli konu fanların sessiz ve performanslı olması.
  7. N

Mesh Argb Kasa Tavsiyesi

Merhaba arkasında 3 pin argb çoğaltıcı olan, mesh, fanları sessiz kaliteli bir kasa arıyorum. Açıkçası phanteks kasaların indirime girmesini bekliyorum fakat diğer önerileriniz neler olurdu. Ekran kartım 34 cm.
  8. N

Nays indirim limiti bilgi

Merhaba. Ben şu an Hepsiburada nays indiriminden 250 TL geri ödemeyi kullandım. Örneğin n11de de ayrı olarak kullanabilir miyim yoksa hepsinde toplam aylık limit 250 TL mi ?
  9. N

Amazon.tr gigabyte garantisi

Merhaba amazon.tr den alınmış fakat Amazon germany tarafından gönderilmiş gigabyte 3070 aorus master kartım var. Faturası dahil herşeyi var sorunsuz. Yurtiçinde garantisi geçerli mi bu kartın.
  10. N

LoL oyun bulma süresi

Merhaba oyuna uzun süre ara verdim. Bu aralar biraz takılayım diyordum. O kadar uzun sürede oyun buluyorki hevesim kaçıyor. Diamond 2 hesapta 25 dk da oyun buluyordu. Gold hesaba giriyorum pazar günü öğlen saati bile 10-15 dk arası oyun buluyor yasaklama giriş falan derken 30 dk da girdiğin oyun...
  11. N

Vatan sistem geldi yaşadığım sıkıntı

Evet yani hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. sistemi koliden bir çıkardım ekran kartı içine öyle rastgele bırakılmış ne vida ile sabitlenmiş ne bir şey. PCI express yuvasının tırnağı kırılmış kasanın arkasının ne braketleri kutusuna geri koymuşlar ne vidalarını sabitleme vidaları bile...
  12. N

Rx 6600 jp aldım düşünceniz nedir

Merhaba 3750 TL'ye ikinci el 8 aylık Amazon jp ürünü Asus rx 6600 dual aldım. Mining çıkması ama çok temiz daha üstünde jelatini bile duruyor. Kendi bakış açıma göre eğer sorun çıkmaz ise bu fiyata 3060 dengi bir kart almak gayet mantıklı. Sizce nasıl ?
  13. N

Xbox Live Gold Üyeliği ile indirimli alma bitti mi

Merhaba hani hediye ile 6 kere 6 aylık xbox live gold alıyorduk. Üstüne de 1 aylık ultimate alıp çeviriyorduk 36 aylık o muhabbet bitti mi yapamıyorum ?
  14. N

Neden sadece hazır sistemler indirime giriyor

Ekran kartları bu kadar düşmüşken neden sadaece indirimli hazır sistemler çıkıyor ? Şöyle ekran kartlarının tek olarak satıldığı kampanyalar da olsa güzel olmaz mı ? @Abdullah Hacıgül kardeşim duy sesimizi.
  15. N

CPU saniyelik sıcaklık artışı

Merhaba arkadaşlar. Yeni işlemci ve cpu soğutucu aldım. Ryzen 5500 ve cm 212 hyper spectrum. Taktık hiçbir sorun yok stres testi de yaptım maks 64 derece gördüm. 1 gün boyunca oyun oynadım oyunlarda bile 55 dereceyi geçmedi. Ama bugün nedense bir baktım bilgisayardan 10 saniyede bir uğultu...
  16. N

Asus geri ödeme süresi

Merhaba ürünü alalı 20 gün oldu formu da doldurdum eksiksiz şekilde daha en ufak bir bilgilendirme bile gelmedi. Bu geri ödeme ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı ?
  17. N

2200G Düşük Frekans Kullanı Mı?

Merhaba arkadaşar sorunum şu 2200g bazı oyunlarda düşük frekansta çalışıyor. Örneğin witcher 3 de 3.7 ghz de 55-60 derece arası sorunsuz çalışırken Rdr2 ve God of War gibi oyunlarda 2.3 ghz de sabit kalıyor ve sıcaklığı 45 dereceyi geçmiyor haliyle fps bu oyunlarda düşük kalıyor. Ne yapabilirim...
  18. N

Abdullah'ın kullandığı monitör nedir

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi YouTube videolarında dış çekimde çok hoşuma gitti modelini bulamadım bilen yazabilir mi ?
Geri