Arama sonuçları: *

• Users: İbrahim16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

EA Launcher Güncelleme Sonrası Kasma

EA launcher güncellemesi sonrası FIFA 20'de kasma oldu.Diğer oyunum NFS Unbound'da herhangi bir problem yok. FIFA'yı nasıl çözebilirim?Oyun hiç oynanamayacak hâlde %1 fps anında 10'a bile düşüyordur.
  2. İ

Öneri Ses Kartı Yerine Çözüm

MSI X570 Tomahawk WiFi kullanıyorum.Anakartın ses seviyesi az geliyor.ALC1200 var.ALC1220'den fazlaca zayıf.Resimdeki cihaz işimi görür mü?
  3. İ

Çözüldü✓ Bios Güncelleme Sonrası Sorun

MerhabaMSI x570 Tomahawk WiFi biosunu K1 versiyonuna yükselttim. Windows etkin değil görünüyor. Donanım değişikliği algılandı,yazıyor.Nasıl düzelir?
  4. İ

Çözüldü✓ HP FX900 PLUS AS SSD TESTİ

Herkese iyi günler başlıkta göründüğü üzere HP FX900 plus almayı düşünüyorum.Ancak bir türlü AS SSD test sonucunu bulamadım. Sahip olan varsa sonucu atabilir mi? (Biliyorum. Crystal Diskmark test sonucu bulunur ama bana zayıf test gibi geliyor.)
  5. İ

Çözüldü✓ Sistemim Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar kardeşimin sistemini satmak istiyorum, Yurt dışına gidecek.Sistem özellikleri şunlar: Lenovo G24-20 165 Hz monitör Ryzen 5 5600X Sapphire Pulse RX 6700XT Hi-Level 512 GB SSD WD Blue 1 TB HDD Gametech 550W güç kaynağı 8+8 3000 MHZ CL 16 RAM Aerocool Cylon mini kasa Gigabyte B450M S2H...
  6. İ

Calypso Launcher Nereden İndirilir ?

Merhaba Türkçe yama kurmak için Calypso Launcher linki atar mısınız ? Ayrıca Discord engellendiği için nasıl giriş yapabilirim ?
  7. İ

Steelseries Sonar Kullanırken Sorun var.

Steelseries Sonar kullanırken cızırtı yaşıyorum. Sonarı kullanma sebebim ekolayzer uygulamak için çözüm nedir veya uygulama tavsiyesi alabilirim.
  8. İ

İyzicoda sanal karta para yüklemek

Merhaba İyzicoda sanal karta para yüklemek nasıl oluyor ? Cüzdan sekmesinden mi ?
  9. İ

Oyunlarda Çökme Sorunu

CS2 ve Resident Evil 4 Remake oyunlarında Alt Tab yapınca bazen oyun çöküyor. Ram ve Ekran kartına overclock yaptım. Oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok.(RX 6800 XT 1050 mv 2250 mhz Rami ise Dram Calculator'dan yaptım)
  10. İ

RX 6800 XT RTX 3080 takas

Elimde XFX MERC RX 6800 XT var. Performansı güzel ama ray tracing 3070 seviyesinde. RTX 3080 almak için ilave 2000 TL verilir mi?
  11. İ

Kullanıcı deneyimi iyileştirme ekranı

Arkadaşlar Honor telefon satın aldım. Bu ekranda hangi seçenekleri aktif etmeliyim iyi pil ömrü için. Ek olarak bataryayı 0'a indirip 100 yapmama gerek var mı?
  12. İ

FIFA 20 Volta Hikaye Modu

FIFA 20'ye sahibim ancak sanırım serverlar kapatıldığı için hikaye modunu oynayamıyorum. Korsan indirsem oynanır mı? Düştüğüm işe bak :D
  13. İ

Opera GX'de Sekme Sorunu

Merhaba GX'de video oynayan sekmeye geri dönünce sekme baştan başlıyor. Nasıl çözebilirim ?
  14. İ

Xiaomi 11T'nin Şarjının Hızlı Bitmesi

Arkadaşlar 11T'nin şarjını %28 doldurdum. Sonra 2 saat ultra güç tasarrufunda kaldı şarjı %9'a indi normal mi? Eğer normal değilse nasıl çözebilirim?
  15. İ

67W şarj aleti sahtemi?

Merhaba 67w şarj aleti aldım ancak 67w animasyonu gözükmesine rağmen kesinlikle hızlı şarj etmiyor. Telefonu ikinci el aldım, bataryadan kaynaklanması ihtimali de olabilir mi? Sizce şarj aleti sahte mi?
  16. İ

Amd ryzen 5 5600x için soğutucu

Merhaba ben 5600x işlemcimi 1.4 V 4.8 ghz de overclock yapmak istiyorum. Wraith prism le oyunlarda 70 75 derece alıyorum ama %100 devirde çalışıyor. Arctic e sports duo sipariş ettim ama yetmez diye düşünerek iade ettim. Ne tavsiye edersiniz?
  17. İ

Logitech G413 alınır mı?

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-g413-carbon-920-008311-isikli-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,93979357.html Bazılarına göre mükemmel bazılarına göre anahtarları sorunlu bana bir yol gösterin.:D
Geri