Arama sonuçları: *

• Users: tretar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Pdf içindeki resimli olan yazıları normal bir yazıya çevirebilir miyiz

merhabalar sınavım için pdfler var ve çok uzunlar tahminimce +300 sayfadan fazladır ben bunların arasından istediğim kısımları ctrl+f yaparak aramak istiyorum ama bütün sayfalar resim şeklinde yüklenmiş ondan dolayı bu resimleri normal yazıya çevirebileceğim bir şey var mı birsürü site denedim...
  2. T

Çözüldü✓ Max 8k ya kasa önerisi

Merhabalar bir abi için kasa arıyorum da max bütçesi 8000tl kendisi arada kart oyunları ve okey benzeri oyun oynayacak ve küçük çocukları da yüksek grafikli vs oyun oynamayacak buna uygun en mantıklı pc yi önerebilir misiniz
  3. T

quizlet uygulaması hakkında

quizlet uygulamasının paralı halini aktif bir şekilde kullanan var mı acaba veya buna çok benzer bir uygulama bilen var mı
  4. T

max 16-17k bütçeye laptop önerisi

oyun ağırlıklı laptop önerisi arıyorum genellikle oyun oynayacağım max bütcem 16 17bin dir bu fiyata alabileceğim en iyi laptobu önerebilir misiniz
  5. T

max 150tlye mouse önerisi

aklımda https://www.hepsiburada.com/msi-gg-gm08-clutch-optik-oyuncu-mouse-p-HBV00001A8XX9 bu mouse var ama f/p mouse öneriniz var mı
  6. T

max 5000 (±500) telefon önerisi

aklımda realme 8 var sizin önerebileceğiniz bir telefon var mı bu fiyatlara
  7. T

zıpkın aldım ama nerelerde avın yasak olduğunu bilmiyorum

zıpkın aldım ama nerelerde avın yasak olduğunu bilmiyorum internetten baktığımda sahillerde v.b yasak olduğunu gördüm antalya da nerelerde zıpkın avcılığı yapabilirim acaba bir fikriniz var mı ve tavsiyeleriniz nelerdir ( 45lik zıpkın aldım) 1655556493 ++
  8. T

lgs için kitap ve kanal önerileri ?

kardeşim için lgs kitaplarına bakıyorum ama aklımda hiçbir şey canlanmıyor her ders için geçerli soru bankası önerileri olan var mı acaba kolay - orta seviye kitap arıyorum(pdfi varsa çok güzel olur) ve lgs için önerebileceğiniz ders youtube kanalları var mı
  9. T

bilinmeyen aygıt sorunu

bilinmeyen aygıtlar gözüküyor youtubeden izleyerek yapmayı denedim ama beceremedim yardımcı olabilecek birisi var mı
  10. T

resim tarzı pdfdeki yazıları seçemiyorum

elimde pdf var ve çok uzun yani 200 300 sayfadan fazla ve ingilizce olduğu için üstündeki yazıları seçip çeviri yapmam lazım ama pdf resim formatında olduğu için yazıları seçemiyorum bunu yazılara dönüştürebileceğim bir site uygulama v.b biliyor musunuz çok acil lazım
  11. T

laptopun şarjını çekince fps artıyor

merhabalar laptopumun şarjını çekince fps artıyor msı afterburnerden nedenini gördüm şarja takınca cpu voltajı çok oynuyor ve çok düşüyor ama çekince sabit kalıyor sorunu nedir bilen var mı 1650008360 şarj aletinde 19V 65W yazıyor ama şarja takınca 2 ila 8 arasında çok fazlasıyla değişiyor
  12. T

cpu sıcaklığı düştükçe fps dü

merhabalar cpu woltajı düştüçe fpsim düşüyor ve çok az yükseliyor bunun çözümü var mı
  13. T

i7 3370k + gtx 970 1050 4gb + 17 8.nesilden nasıl daha fazla fps veriyor

bu videoda i7 3770k ve gtx 970 ekran kartı var 8gb rami de var ama benim laptobumda i7 8.nesil 1050 4gb ekran kartı ve 16gb ram var hemen hemen aynı fpsleri alıyorlar çok saçma değil mi
  14. T

bilgisayarımda formattan sonra fps sorunu

bilgisayarımda format atmadan önce 80 90 fps aldığım oyunda şuan 20fps fln alıyorum formatı baştan attıktan sonra sıfırdan bilgisayarın güncellemeleri v.b herşeye yardımcı olabilecek var mı acaba
  15. T

kulaklıkta çok fazla cızırtı var

laptopuma kulaklığı takınca çok fazla cızırtı geliyor internetten bakıp yaptığım hiçbir şey fayda etmedi format attım yine düzelmedi ve laptoptan kulaklığı çekip takınca sağ altta kulaklık yazısı geliyor tamama basıyorum ama bilgisayara kulaklık bağlıyken reset atmadan kulaklığıda algılamıyor (...
  16. T

uygun fiyata bilgisayar toplamak istiyorum

Manlı GTX1050-TI 4gb Gddr5 128BIT ekran kartı en uygun ve fiyatına göre uygun duruyor bunun yanına işlemci ram kasa vb herşeyi önerebilir misiniz çok pahalı olmayacak şekilde veya üzerine şu kadar daha para koy şunu düz , al dediğiniz sistem var mı
  17. T

Format sonrasında fps sorunu

acer aspire 5 laptobuma format atmadan önce 7days to die oyununda v.b +60 fps alıyordum ama format attıktan sonra 20 30 fps alıyorum ve çok sık 5 10 fpsi düşüp 20 30a çıkıyor neyi yanlış yapmış olabilirim ? @Altotziki
  18. T

toplama bilgisayar önerir misiniz

https://www.itopya.com/kendine-muzisyen-flashintel-core-i3-10100figabyte-geforce-rtx-2060-d6-6gb16gb-ddr4500gb-m2-ssd_h14772 bu sistem sizce nasıl veya bu fiyata alınabilecek başka bir sistem biliyor musunuz
  19. T

formattan sonra laptopda yavaşlama

bilgisayarımı format atmadan önce ayarlarını fln internette düzelterek fps sorunumu düzeltmiştim ama format attıktan sonra aynı ayarları yapmama rağmen fps çok kötü oldu yardımcı olabilecek birisi var mı acaba
  20. T

bilgisayarımda fps düşüşleri var

acer aspire 5 a515-56g bilgisayarımda fps düşüşleri oluyor ve bilgisayarda yüksek performans modu yok yazılımla v.b herşeyle denedim ama olmadı teknik servisi aradığımda bana bilgisayarınızı formatlamanız lazım diyorlar kabul ediyor musunuz diyince evet dedim bilgisayarı kapatın dedi ve bir tuş...
Geri