Arama sonuçları: *

• Users: Şak Emin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ş

Samsung saatimde NFC kullanabilir miyim

Samsung Galaxy watch 4 saatim var NFC özelliği ile pos cihazlarında Türkiye'deki bankalarla (mesela akbank) ödeme yapabiliyor muyum bilgisi olan biri varsa çok memnun olurum Eskiden yapılamıyordu diye biliyorum fakat güncel olarak detaylı bilgim yok o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
  2. Ş

Philips evnia 27m2n5500 8799tl ye alınır mı

8800 TL Philips evnia 27m2n5500 bu fiyata alınır mı yoksa ucuzlamasi ni beklemeli yada diğer monitörlere mi göz atmalı Ben q27g4x alicaktim ama fiyatı çok yükseldi şuanda...
  3. Ş

Q27G4X 8600TL Alınır mı

Bu fiyata bu monitör alınır mı https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27g4x-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,624674236.html
  4. Ş

2K İPS Monitör | Attığım model güzel mi

Bu model pivot özelliğiyle ve fiyatıyla dikkatimi çekti açıkçası ama bende 4070 süper var sanırım g-sync özelliği yok bunda Alınır mı yada başka fiyatını hakeden monitörler varmı Bütçe: 8-10K 1737294704 https://www.akakce.com/arama/?q=QOC+Q27G4X
  5. Ş

Ekran kartı paketleme

Rtx 3060 ekran kartımı sarı sitede bugün sattım, paketlerken dışına biraz boşluklu patpat ve koruyucu sardım sizce şekilde bu kabul edilir mi kargo şirketi tarafından yada bir sorun olur mu
  6. Ş

Zoomda ekran paylasimi yaparken kamera kapanıyor

Tablette zoom da ekran paylaşımı yaparken kameram kapanıyor ayrıca katılımcıların görüntüsü de göremiyorum, sağda solda köşede bir yerde katılımcıların da yüzünü görmek istiyorum
  7. Ş

Ddr4 den ddr5 e geçmek

Ddr4 sistemim ile 1080p monitör Ryzen 5500 4070 süper im var Açıkçası işlemci degişcek ayrıca 2k monitör de alıncak sisteme ancak kafamda bazı sorular var Hazır işlemciyi değiştiricekken ddr5 sisteme mi geçmek daha mantıklı bilemedim, şuan ki ramlerin de 16gb olması ve de 32 ye yükseltilmesi...
  8. Ş

2. El 3060 kaça satılır

2. El 2 yıl kullandığım içi açılmamış garantisi bitmiş 3060 ı saticam kaça ilan vermeli kaça satmaliyim 1736542968 Zotac gaming bu arada
  9. Ş

Elimde 2 fan var nereye takarsam etkili olur

Elimde 2 kasa fanı var ve 3 tane fan boşluğu var, hangi iki boşluğa takmak daha mantıklı? 1- egsoz fanı 2- alttan üste ufleyecek biçimde 3- onden hava girişi
  10. Ş

Sıvı soğutma borusunun bu kadar bükülmesi normal mi

1736178842 Boru biraz fazla yamuldu gibime geldi
  11. Ş

Sıvı soğutma fani üste sığmıyor

Sıvı soğutmanin radyatörü kasanın üstüne sığıyor ancak fanlar sığmıyor ve ram e temas ediyor Radyatör üstte olacak biçimde takılıyken fanları kasanın dışına yani radyatörün üstüne radyatördeki havayi dışarı atacak şekilde takamaz miyim
  12. Ş

Sıvı soğutmanin fanları içerde mi olmalı dışarda mı

Ben sıvı soğutmayı üste sigmadigi için öne taktım. Peki fanlar kasanın iç kısmında dışardan içeriye hava alacak şeklide mi takılmalı yoksa radyatörün dışında olacak şekilde mi
  13. Ş

Fanin marka modelini nasıl bulabilirim

Elimde 120mm fanlar var 6 pinli ancak markasını ve modelini bilemiyorum nasıl öğrenebilirim aynısından alicam Kasayla beraber gelmişti kasam: Performax INFERNO
  14. Ş

Kasa fanı önerisi 120mm RGB'li 4 adet

Kasa faninini nasıl secicegimi bilmiyorum, 2.5 yıldır aynı fanları kullanıyorum ve rgbleri bozulduğu için yeni fan almaya karar verdim. Cetvel ile ölçtüm 120mm. (4 fanin hepsi değişcek ayrıca 240mm sıvı soğutma ile birlikte 6 fan var. Ekran kartının altına psu'nun üstündeki bölüme de fan...
  15. Ş

R5 5500 Darboğaz Yapıyor Performansını Nasıl Arttırabilirim?

1080p monitörumde oyunlarda islemcimin düşük gücü nedeniyle darboğaz yiyorum Ekran kartım iyi olduğu için 2k ya geçiş yapacağım ama şuanda bütçem kısıtlı Daha az darboğaz yaşamak için işlemcimin performansını nasıl daha yükseğe çekebilirim? Ryzen 5 5500 A520M H Rtx 4070 süper
  16. Ş

2k philips alınır mı

https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n5500-00-27-0-5-ms-mprt-180hz-qhd-gaming-monitor-fiyati-72861/#ozellikler
  17. Ş

2k philips alınır mı

https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n5500-00-27-0-5-ms-mprt-180hz-qhd-gaming-monitor-fiyati-72861/
  18. Ş

2k msi monitör iyi mi?

2k ips bi monitör arıyordum ve bunu buldum, 7300 lira olması çok şaşırttı, üründe bi sorun olabilirmi diye bile düşündüm, sizce bu monitör alınır mı ve niye bu kadar ucuz...
  19. Ş

Msi afterburner fan limit

msi afterburner da elle fan hızını ayarlamak istiyorum ama elle ayarlamak istediğimde yüzde 30 un altına düşmüyor
  20. Ş

2k ips 27 inç monitör tavsiyesi

bütçem7 bin tl bu arada sizce kasım indirimlerinde 7 bine asus/samsung marka denk getirilir mi
Geri