Arama sonuçları: *

• Users: 0zeze
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 0

Kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Merhabalar kablosuz kulaklı arıyorum bütçem çok değil, ayrıyeten mikrofonum var. Beni uzun süre idare edebilecek bir kulaklık arıyorum önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. BUNU HAKKINDAKİ YORUMUNUZ NEDİR...
  2. 0

Bilgisayara format atmadan win11 e geçsem sağlıklı olur mu

İyi Forumlar Windows update bölümünden Bilgisayara format atmadan win 11 geçiş sağlasam daha sonrasında bir sıkıntı yaşatır mı. En sağlıklısının format atarak win11 e geçmek olduğunu ama internetim yavaş olduğu için oyunları tekrar yüklemeye üşeniyorum açıkcası
  3. 0

Max 35k Hazır sistem önerisi ACİL

Merhabalar bir arkadaşa sistem bakıyoruz hemen almak istiyor önerdiğiniz hazır sistemleri link olarak atabilir misiniz. Her şey dahil olucak şekilde 35k 40k civarına bitirmek istiyor önerdiğiniz mantıklı bir şey var mıdır
  4. 0

İnternet sağlayıcılar ile ilgili öneri

Merhabalr şuanda taahhütsüz Millenicom kullanıyorum ve taahhütlü bir internet paketine geçeceğim fiyat olarak ne uygun ve en sağlıklı internet sağlayıcısına geçmek istiyorum bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz. Kastamonu / Taşköprü
  5. 0

FC 25 Ping ve Gecikme sorunu

Merhabalar Ben fc24 ve fc25 oynadım ve hala da aktif olarak oynamaktayım lakin bu gecikme sorunu beni oyundan çok soğutuyor bunun asıl sebebinin seɾveɾleɾ'den kaynaklı olduğunun farkındayım ve Türkiye'de yaşayıp FC oynayan çoğu kişinin bu sorunu yaşadığını düşünüyorum çünkü farklı farklı...
  6. 0

Win11 geçmek mantıklı mı

Selamlar biraz sıkıldım ve farklılık istedim bir anda win 11 geçmeyi düşündüm ama önce sizlere danışmak istedim win11 ile win 10 arasında şuan fps farkı var mıdır tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? sistem 16gb ram rx6500xt r5 5500
  7. 0

100mbps uygun fiyat internet önerisi

merhabalar aktif olarak millenicom kullanıyorum ve her ay fiyat yükseliyor, küçük bir ilçede yaşıyodum bana uygun fiyatlı taahhütlü internet önerebilir misiniz
  8. 0

Kredi kartı hesap kesim tarihi hakkında yardım

selam arkadaşlar kredi kartın hesap kesim tarihi 26 mayıs , ben yarın taksit ile bir şey alacağım parayı bu 26 mayıs da mı çeker yoksa bir sonraki aya aktarıp 26 haziranda mı çeker bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan birisi vars yardımcı olabilir mi
  9. 0

Hangi kredi kartını önerirsiniz

21 yaşındayım işe gireceğim ve almak istediklerim var hangi kredi kartını önerirsiniz
  10. 0

Klavyede Red switch mi Brown switch mi almalıyım

Havit kb 884l klavyesini alacağım ama hangi switchini tercih etmeliyim arkadaşlarım brown switch al daha fazla sesi ve daha uzun ömürlü olduğunu söylüyorlar
  11. 0

Havit Gamenote Kb884L alınır mı ? Başka öneri ?

Havit Gamenote Kb884L alınır mı ? 2 arkadaşım aldı 5 6 aydır kullanıyolar çok memnunlar sizce almalı mıyım 1800 tl aşmayacak şekilde çok daha iyi önerileriniz var mı? %65 %75 tercihim
  12. 0

Öneri 1.5k mini Klavye önerisi

1500 tl civarlarında %65 %75 klavye önerir misiniz mini klavye olursa iyi olur Havit Gamenote Kb884l alınır mı
  13. 0

8k bütçe IPS panel 1080p monitör

8k bütçe IPS panel 1080p monitör tavsiye 200 240hz min
  14. 0

2. el ekran kartı dikkat etmem gerekenler

Selamlar r5 5500 rx6500xt sistemim var bana yetiyor çok fazla bütçe harcamadan sistemi r5 5600 ve rx6600xt ye çıkarmayı düşünüyorum ve bunu ikinci el yapacağım ikinci el ürün arar iken ilanda dikkat etmem gerekenler nelerdir tecrübesi ve fikri olanlar benimle paylaşabilir mi ?
  15. 0

Hikayeli oyunlar için güvenilir türkçe yama yapan site önerisi

Hikayeli oyunlar için türkçe yama yapan güvenilir, önerdiğiniz siteler varsa benimle paylaşabilir misiniz?
  16. 0

800tl altı mouse pad önerir misiniz

logitech g102 mouse var çok iyi bir mouse olmadığı için şuanlık kaliteli bir mouspad yerine beni idare edicek fp ve takılma sorunu yapmıyacak bir mouspad istiyorum aklımda şuan'lık wraith litepad mousepad var
  17. 0

30 - 35 k Fiyat Bandında sistem önerisi

Merhabalar Bayram sonrasına sistem alacağım 30000 35000 tl bandında sistem ve parça önerilerinde bulunabilir misini aklımdakiler 4060 ve r5 5600 4060 ve r5 7500f araştırdım ve alabileceğim daha farklı bir sistem göremedim en mantıklı bunlar geldi bana öneride bulunur musunuz şu işlemci al şu...
  18. 0

Dailylink monitör standı işimi görür mü?

https://www.n11.com/urun/dailylink-13-27-lcd-led-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-2-7-kg-29901820 Ürünün linki bu arkadaşlar banka çip parası ile alıcam o yüzden sadece olumlu ya da olumsuz şekilde geri dönüş sağlarsanız sevinirim Asus VG247Q1A 165hz 24 inç uyumlu olunur mu
  19. 0

Çözüldü✓ bilgisayarda Ssd takili ama boot device hatasi aliyorum

Şöyle anlatiyom ssd de ve bilgisayarda hic bir sıkıntı yok ekstra hdd vardi cop oyunlari onda biriktiriyordum ama bozuldu o yuzden hdd yi cikartim sadece sdd ile bilgisayari acmaya calisiyorum fakat boot device hatasi veriyor windows kurulu sdd de hiç bir sıkıntı yok cozumu bulamadım bir tek
  20. 0

ilhanmotor81 adlı instagram hesabı dolandırıcı mı

TEBRİKLER Başvuruda bulunduğunuz Motor çekilişimizden 1 adet kuba brıllant 125 Pro - X 125 CC motorsiklet Kazandınız. Kazanmış olduğunuz motorun fatura devr evrak işlemleri için muhasebe ile Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz muhasebe isim ve tel bugün böyle bir mesaj aldım ve...
Geri