Arama sonuçları: *

1. sacrimoni04

Çözüldü✓ 7800x3d işlemci için anakart önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 7800x3d için sizlerden anakart önerisi istiyorum. Kendim aşağıdakileri buldum faz sayısının önemli olduğunu biliyorum, sizlerden fikir almak istiyorum. Bütçem 7000₺ https://www.amazon.com.tr/dp/B0CSKH1NJF/?creative=380333&creativeASIN=B0CSKH1NJF...
  2. sacrimoni04

Ekran kartım boşta 58 derecede çalışıyor

Merhaba, dün Zotac Gaming 3060 12 GB Twin Edge satın aldım kart belli bir sıcaklığı aşmadan fan çalıştırmadığını biliyorum fakat bu fanlar çalışmıyorken sadece googledan 10 tane sekme açık haliyle 56-58 derece olması normalmi? Warzone 2.0 oynarken en fazla 67 oluyor. Kendim fan ayarı yaptığımda...
  3. sacrimoni04

12K bütçe ile en iyi hangi ekran kartı alınabilir?

Merhaba arkadaşlar, ekran kartımı yükseltmek istiyorum şuan elimde Evga GTX 1650 bulunuyor. Normalde MSI Ventus 3060 Ti alıcaktım fakat ısınma probleminin çok olduğunu söyleyen insanlar var. Bi öneride bulunursanız sevinirim.
  4. sacrimoni04

Çözüldü✓ Kingston NV2 500GB M.2 SSD Performans

Bugün satın aldım üzerinde yazan değerler Okuma 3500MB / Yazma 2100MB Fakat testi yapınca çıkan değerler bunlar, kullandığım anakart Aorus Elite V2 Dual M2 Kanalı var bi ayarını vs mi açmalıyım acaba? 1687706105 @Abdullah Hacıgül ağabey bi bakarmısın
  5. sacrimoni04

Beyaz Ekran Verip PC Restart Atıyor

Herkese iyi geceler, Bilgisayarda bir sorun yokken format attıktan sonra ekran bir anda resimdeki gibi olmaya daha sonrasında bilgisayar kapanıp açılmaya başladı. Tekrar format attım driver kurmadım,güncelledim,eski sürüm kurdum ama nafile. Ekran kartından olduğunu düşünüyorum ama emin olamıyorum.
  6. sacrimoni04

1300X ve 5600x Stok Soğutucu

Bu iki işlemcinin yanında gelen stok soğutuclar aynı mı bir farkı varmı?
  7. sacrimoni04

R5 5600X Stres Testi

Merhaba, Yeni işlemcim bugün elime geçti, Prime95 kullanarak stres testi yaptım. Stock soğutucu ile 5 dakikanın ardından maksimum 65 derece gördü, iyi olduğunu düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı alabilirmiyim? Ayrıca önceden R3 1300X kullanıyordum, onun stock soğutucusu daha az gürültülü...
  8. sacrimoni04

Ryzen 3 1300X Overclock

Arkadaşlar selamlar, Youtube'da şöyle bir video buldum; Bu adam Ryzen Master kullanmadan işlemcisine ve belleğine overclock yapıyor. Bende Ryzen 3 1300X, A320M-HD2 anakart, 16 GB 3000MHz bellek bulunmakta. Bu şekilde overclock yaparsam sisteme bir zarar verirmiyim? Adamın videosunda CPU-Z'de...
  9. sacrimoni04

Görev çubuğu simgelerinin arası fazlasıyla açıldı.

Merhaba, Bilgisayarımda durduk yere görev çubuğunun sağ tarafındaki butonların arası açıldı, normalde böyle değildi fakat bir anda böyle oldu. Teşekkür ederim.
  10. sacrimoni04

Corsair Void Elite Surround Ses Problemi

Corsair Void Elite Surround kulaklık kullanıyorum, ekteki resimde gördüğünüz ses butonuna sağ tıkladığım an tüm sesler kesiliyor ve sesin düzelmesi için re-plug yapmam gerekiyor. iCue yazılımından olduğunu düşünüyorum, daha önce yaşayan varsa ve çözümünü söylerse çok sevinirim, teşekkürler...
  11. sacrimoni04

SSD Kullanımı hakkında

Merhabalar, İlk defa SSD kullanmaya başladım, programları SSD'ye kurarken oyunları HDD'ye kuruyorum. Normalde de böyle mi olmalı yoksa kullanım açısından bir öneriniz varmı? Teşekkür ederim.
  12. sacrimoni04

SSD RGB Kablo Desteği

Arkadaşlar HyperX Fury RGB SSD satın aldım, rgb olarak çalışması için içinden resimdeki kablo çıktı fakat ben bunu nereye takacağımı bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 1606236849 Anakart A320M-HD2 Gigabyte
  13. sacrimoni04

Kulaklık Önerisi Bekliyorum

Merhabalar, Kulaklık satın alıcam fakat hangisi fps oyunlarında daha iyi performans verir bilemedim, yardımınızı bekliyorum. https://www.trendyol.com/kingston/hyperx-cloud-silver-stereo-gaming-kulaklik-p-2552919?boutiqueId=531251&merchantId=175732...
  14. sacrimoni04

Ön portlarla arka portların ses farklılığı.

Biostar B450-MH anakarta sahip bir arkadaşım ses problemi yaşıyor. USB çıkışlı kulaklık kullanıyor. Kasanın önündeki portlara takınca fazla ses alırken arka yani anakart portlarına takınca az ses alıyor. Bunun nedeni ve çözümü nedir? Teşekkürler.
  15. sacrimoni04

MSI ARMOR Aşırı Isınma

MSI RX 570 ARMOR 8GB OC Ekran kartı var, Herhangi bir oyun oynarken 90 derecelere çıkıyor. Kasada egzoz fanı bulunmamaktadır bundan kaynaklı olabilirmi? Kasa link : https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ-spec-01-80plus-600w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html 1598184836...
  16. sacrimoni04

Minidump Dosyası Okuma

DMP uzantılı dosya okumayı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. https://dosya.co/nugnexzrl5xo/dump.rar.html İnternette Crackli Photoshop yüzünden olduğunu gördüm ve bilgisayarımda yüklü, sizinde düşüncenizi almak isterim.
  17. sacrimoni04

Minidump Dosyasını Yükleyemiyorum

Minidump dosyamı arşivleyip Google Drive servisine yüklemek istiyorum fakat böyle bir hata alıyorum; Nasıl çözebilirim?
  18. sacrimoni04

Windows 10 Pencere

Windows 10 kullanıyorum. Ekteki gibi uygulama pencerelerini öyle yapma imkanım varmı?
  19. sacrimoni04

Windows 10 2004

Windows 10 2004 güncellemesi Windows Update bölümüne gelmiş gözükmekte. Bu Windows sürümü en son buglarla doluydu, Windows Update bölümüne geldiğine göre herşeyi fixlemişler anlamına mı gelmekte?
  20. sacrimoni04

Photoshop Aşırı Bellek Kullanımı

Bilgisayarımdaki RAM'i 16 yaptıkdan sonra böyle bir problem yaşıyorum. Paint Bucket bile 7-8 dakikada oluyor.
Geri