Arama sonuçları: *

• Users: Discrew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Discrew

Yardım 2 Gündür Pc 1 saniyelik donuyor.

Merhabalar, pc yi uzun süredir kullanıyorum özellikleri de açıklama kısmımda yazıyor zaten, ilk lolde iken fark ettim anlık 1 fps e düşme sorunları yaşadım, oyun ile ilgili sandım sonra normal masaüstü chrome vs de olduğunu gördüm, ddu ile ekran kartı sürücüsü silip tekrar yükledim, bios...
  2. Discrew

İş İçin 3D Render vs İçin 150.000 TL Sistem Önerisi

Merhabalar, hem işlemci hem gpu tabanlı renderlar alacağım için kendim tek tek bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Acil toplamam gerektiği için kolay ulaşabileceğim yerlerden toplamam gerekiyor, sinerji itopya ve incehesap genelde , Parçaları bu şekilde buldum beğenmediğiniz kroniğini...
  3. Discrew

Çözüldü✓ Kingston RENEGADE 2TB Gen5 8.999 TL Alınır mı

Merhabalar, Haliz hazırda 1 tb 2 adet ssd var lakin elinde sonunda doldular, 1000 mbps internetim olmasına rağmen oyunları da çok fazla sil yükle yapmayı sevmiyorum ssd ömrü kısalacağından dolayı, Kafam rahat olsun diye 2 tb bir ssd daha almak istiyorum. Diğer iki ssd'de de Dram...
  4. Discrew

Yardım 1000 Mbps internet Tenda modemde maksimum 500Mbps alıyor, router önerisi.

Merhaba, dün itibari ile artan fiyatlardan dolayı TurkNet 100 Mbps fiber paketten Comnet 1000 Mbps fiber pakete geçtim lakin Wi-Fi üzerinden aldığım maksimum hızın 500 Mbps olduğunu gördüm. Kullandığım modem Tenda V12 AC1200 modemi 5GHz bandında 867 Mbps destekliyor benim de kablolu üzerinden...
Geri