Arama sonuçları: *

• Users: efetg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. efetg

Yok yok yok yok yok yok

2. efetg

Honor 400 VS Galaxy A56 vs Galaxy A36

evet arkadaşlar sorum başlıkta hangi telefonu neden almalıyım sizce? Telefon kullanış amacı Telefon Saha satış için el terminali mantıgında kullanılacak ve çalışan kullanacak. şarj uzun gitmeli dayanıklı olmalı. bunlar göz önüne alındıgında hangisi tercih edilebilir hangisi fiyatını hakediyor?
  3. efetg

Yardım Şarjı uzun giden telefon önerisi

Arkadaşlar şirket için alınacak el terminali görevini görecek bir telefon arıyoruz , şarjı uzun gitmeli ve darbelere karşı dayanıklı olmalı tüm önerilere açığım , tam bir bütçe belirlemedik ben 2 aralık vereceğim onlara göre önerirseniz güzel olur. Düşük bütçe: 10000-20000TL Yüksek bütçe...
  4. efetg

Gazapizm yeni Şarkı - Aborjin

valla az önce dinledim döktürmüş adam klibide çok güzel olmuş.
  5. efetg

🔥Papara para çekme AKTİF!!🔥

Sonunda para çekmeyi açtılar şükürler olsun paramı çekmiş bulunmaktayım parası olanlar hemen girip çeksin paralarını 1 saniye bekletmesin.(Not:Sanırım sadece hesaptaki TL yi çekebiliyorsunuz kıymetli madenlerden ses yok)
  6. efetg

Öneri Termal yazıcı önerisi lazım Yardım.

Arkadaşlar 80MM genişliğinde olacak , bluetooth ve şarjlı taşınabilir bir yazıcı olacak temsili olarak aşagıya bırakıyorum önceden kullanıp memnun olduğunuz bir yazıcı varsa önerilerinizi bekliyorum.
  7. efetg

CloudFlare Çöktü!!!!

Merhaba arkadaşlar CloudFlare kullanan sitelere erişim sağlayamıyorum Twitter vb.
  8. efetg

Donanım Arşivi - Öneri

Merhabalar forumda eksikliğini gördüğüm bir özelliği dile getirmek istiyorum. Popüler konular kısmına Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık-Tümü Seçeneği gelmeli mesela forumda gezen birisi olarak bu özelliğin tutacağını düşünüyorum bayağıda kullanışlı olur acaba bu hafta forumda ne oldu diyip...
  9. efetg

Yemek Borusu Spazmı - Reflü geçiren varmı ?

arkadaşlar tam emin olmamakla beraber bende reflü vardı ve bu sanırım yemek borumu tahriş etmiş yemek borum tahriş oluncada yemek borusu spazmını tetiklediğini düşünüyorum hiç aranızda bunları yaşıyan varmıdır. Çünkü öyle böyle ağrı yapmıyor 112 yi arıyacagım çok kötü bıçak dönüyormuş gibi...
  10. efetg

🔥İndirim 🔥🔥ANKER Q11İ 999TL🔥🔥 🔥🔥ANKER Q30 1999TL🔥🔥

https://www.trendyol.com/anker/soundcore-q11i-kablosuz-kulak-ustu-bluetooth-kulaklik-siyah-a3005-p-1030526869?boutiqueId=681310&merchantId=968 - O meşhur bass canavarı Q10 a EQ ayarı yapabilmeniz için uygulama getirmişler piyasaya sunmuşlar bu kulaklıkta ANC yok yani binevi Q21İ NC nin ANC siz...
  11. efetg

💰🟡 GRAM-ONS ALTIN DÜŞÜYOR!!!

ONS ALTIN 3900 CİVARLARINA KADAR GERİLEDİ!!!. EVEEET bu altının durumu çook normal bir şey sürekli yukarı yönlü bir grafik vardı düzeltme olmadan arttı arttı ve sonuç alanların eline vere vere düşürüyorlar :D o çok bilmiş şimdi al haftaya şukadar artar gibi konuşan arkadaşları dinleyip alanlara...
  12. efetg

Forumda maaşlar yattı mı beyler? Benim tablo açıklandı 💰

ARTIK İSYAN YANİ BU MAAŞLAR ARTACAKMI SİZE NEKADAR YATIRDILAR PAYLAŞIN
  13. efetg

KULE TİPİ SOĞUTUCU NASIL ÜRETİLİR?

VİDEODAKİ SOĞUTUCUI(buzdolabı) https://www.deepcool.com/products/Cooling/cpuaircoolers/ASSASSIN-VC-ELITE-WH-Vapor-Chamber-Elite-CPU-Air-Cooler/2025/21119.shtml bu tarz PC donanımları üretilen videoları izlerken rahatlama geliyor :D
  14. efetg

Kumru Ai Yerli ve Milli yapayzeka!!!!

hayırlı olsun arkadaşlar yerli ve milli yapay zekamız ]
  15. efetg

❌İndirim Bitti! Huawei Matepad 11.5S Klavye+Kalem+Tablet 16.000TL Ön satışta!!!

https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-s/buy/?gad_source=1&gad_campaignid=20895665724 aktif olarak kullandığım model kalitesi olsun donanımı olsun memnunum. işlemcisini merak edenler snapdragon 7 gen4 ile benzer (daha yüksek ama aralarında çok fark yok) google meselesi kolayça...
  16. efetg

🔥İndirim FLO 1 ALANA 1 BEDAVA

https://www.flo.com.tr/firsat/bir-alana-bir-bedava 2 tane ayakkabı alırsanız tanesi ortalama 1k-1.3k arası fiyata geliyo değerlendirilebilir.
  17. efetg

Modding Custom Windows 10 İSO önerisi

Merhabalar Arkadaşlar -Oyunlarda daha düşük gecikme ve daha yüksek FPS elde edebilmek için, gereksiz servislerden arındırılmış (selim bey lütfen)sade bir Windows 10 ISO arıyorum. -Biraz araştırma yaptığımda ReviOS 22H2, AtlasOS gibi bazı sürümlerden bahsedildiğini gördüm, ancak bunları sadece...
  18. efetg

Mining yapılmış ekran kartı değişimi!!

tek nefesle izledim adam cok kolaymıs gibi karaciğer değiştirdi Alkol içmeyin beyler sonu böyle ha
  19. efetg

BUNA NASIL KIRMIZI VERMEZSİN YASİN KOL!!!

arkadaşlar evet bugun oynanan bjk gs derbisi 1-1 sonuçlandı hakemin burada osiye direk kırmızıyı çıkarması gerekliyidi ve yerdeyken tekme de attı osimhen. Siz ne düşünüyorsunuz?
  20. efetg

Yardım PC yi kapatmama rağmen PSU fanı dönmeye devam ediyor.

Merhabalar iyi forumlar , sorunum başlıktaki gibi ve ekleme yapayım psunun arkadaki on off tuşu varya onu off a alsam bile fanlar dönmeye devam ediyor anca fişten çekince duruyorlar. PSU:https://www.amazon.com.tr/High-Power-1000BR-Bilgisayar-Kayna%C4%9F%C4%B1/dp/B077J3NPCP
Geri