Arama sonuçları: *

• Users: NightStop
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NightStop

Monitörü Devamlı Açık Tutmak

Bu monitörü devamlı açık tutsak bi sıkıntı olur mu? Biraz bekleyince standby'a alıyor kendini ama elektrik yiyor mu böyle devamlı aç kapa mı yapmak lazım?
  2. NightStop

Dell'den çıkan DP kablosunu Asus monitöre taksam olur mu?

Dell'den çıkan DP kablosunu Asus monitöre Asustan çıkan HDMI kaablosunu da Dell monitöre taksam olur mu?
  3. NightStop

🔥İndirim ASUS 23,8″ VG249Q tekrar indirimde!

Geçenki indirim kadar değil ama yine güzel bir fiyatta, ihtiyacı olanlar değerlendirsin, https://www.gaming.gen.tr/urun/143121/asus-238-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor/
  4. NightStop

Kasadan ince bi cızırtı geliyor

CPU fanından mı yoksa kasa fanından mı çok anlayamadığım ince bir sürtme sesi alıyorum kasadan, cızırtı sesi gibi bu normal mi?
  5. NightStop

Lg 24mp400-b Alınır Mı?

2. ekran olarak by monitörü almayı düşünüyorum, 2. ekran olacağı için hz ve ms değerleri önemli değil sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/lg-24mp400-b-1920x1080-hdmi-vga-75hz-5ms-23-8-ips-monitor-p-HBCV00000YJUEE
  6. NightStop

Asus Prime H510M-K Bluethoot 4.0 destekler mi?

Selamlar, anakartta bluethoot yok itopyadaki bu USB'yi alsam bu anakartla bluethoot kullanabilir miyim? https://www.itopya.com/tp-link-ub400-bluetooth-40-mini-usb-adaptor_u10299
  7. NightStop

Ucuz Office 365 sıkıntı çıkarır mı?

Selamlar, lazimbana'dan 20 tl'ye office 365 hesabı satın aldım ancak hesap johanna diye yabancı birine ait telefon numarası falan da var, bu şekilde kullansam bir sıkıntı oluşturur mu bazı yerlerde bunların çalıntı hesaplar olabileceğini falan gördüm bir tehlikesi var mı bu hesapların?
  8. NightStop

Ucuz Windows Keyler PC'ye zarar verir mi?

İşin etik boyutunu bi kenara bırakıyorum bu 20 30 tl'lik Windows ve office keyler herhangi bir virüs taşıyor mu zarar verir mi pc'ye?
  9. NightStop

Bel fıtığı için FP yatak önerisi?

Selamlar, sabahları felç geçirmiş gibi uyanıyorum artık yatağı değiştirmem lazım çift kişilik 140x200lük bir baza var max 2000 tl'ye hangi marka veya yatağı tercih etmeliyim, tavsiyelerinizi bekliyorum
  10. NightStop

Kulaklık ve mikrofon jak kasaya mı anakarta mı?

Razer Blackshark V2 X elime ulaştı seste ya da 7.1'de herhangi bir sorun gözükmüyor benimkinde, merak ettiğim bu jakları kasanın ön tarafındaki kasa girişine mi yoksa arkadaki anakartın kendisine mi takmalıyım herhangi bir performans farkı oluyor mu? Ben çok bir şey farkedemedim ama teknik...
  11. NightStop

Razer Blackshark V2 X Eline Ulaşmayan Var mı?

Itopya kargoyu Netkargo diye bir firmaya vermiş kaç gündür dağıtımda bekliyor aramama rağmen hala ulaştırmadılar, bu problemi yaşayan var mı başka?
  12. NightStop

Dell Monitördeki MPRT ne oluyor?

Monitör ayarlarında response time kısmında -Fast -Super Fast -MPRT modları var, bunlardan MPRT 1 ms mi oluyor bunu ayarlayıp devamlı bırakabilir miyim böyle yoksa sadece oyunlarda mı kullanmnalıyım?
  13. NightStop

150 TL RDR 2 değer mi? (DEĞERMİŞ ALIYORUM)

RDR 2'ye 150 tl verilir mi?
  14. NightStop

Oyunlarda FPS ve ISI göstergeleri açılmıyor

Selamlar, MSI Afterburner ve NZXT CAM uygulamalarını denedim ilk kurulumda fps ve ısı göstergeleri açılıyor ancak oyunu 2. defa açtığımda göstergeler çalışmıyor CTRL +O gibi gerekli komutları yaptığımda dahi açılmıyor ayrıca cyberpunk 2077 oyununun kendi fps gölstergesi var SHIFT + CTRL + TAB...
  15. NightStop

I5 11400f pubg 60 70 Derece normal mi?

Selamlar, Pubg'de Medium + bir iki ultra ayarda ortlama 120 fps alıyorum ısı değeri ise ortalama 60-70 derecede gidip geliyor normal mi ısı değeri? Anakart asus prime h510 ekran kartı 6500xt
  16. NightStop

Ağ bağdaştırıcı sürücü bulunamadı

Selamlar, bios update ettim windows kurdum ancak internete bağlanamıyorum sürücü bulunamadı hatası veriyor bu sürücüleri nereden indirebilirim ve hangi sürücüleri yüklemem gerekiyor ilk kurulumda, bunları usb belleğe atıp o şekilde mi kuracağım? anakartımın sitesinde lan chipset sata gibi...
  17. NightStop

Bios update sonrası 3000 Mhz olan ramler 2666 Mhz ile çalışıyor

Selamlar, bios update'ini yaptım henüz windows kurulu değil ve update sonrası XMP profile 1 yaptığımda birkaç auto ayarı değiştireceğine dair bir şey sordu evet dedim şu an XMP enabled ancak ramler 2666 Mhz hızla çalışıyor ayrıca işlemci de 2600 Mhzde bu normal mi nasıl 3000 Mhze çekicem bunları?
  18. NightStop

Ayın ürünü kampanyası ne zaman?

Ayın ürünü olan kulaklık bugün mü geliyor?
  19. NightStop

Gamegaraj Sistem geldi, şimdi ne olacak?

Selamlar arkadaşlar 2 gün önce satın aldığım Gamegaraj Aquarius 5T11-6500XT Modeli sistem elime ulaştı, herhangi bir sıkıntı göremedim, paketlemesi güzeldi, ram, ssd, anakart ve ekran kartı kutulu bir şekilde geldi ama işlemcinin kutusu yoktu neden kutusuz göndermişler anlamadım. Youtubedaki...
  20. NightStop

Dell S2422HG Monitör Ho Go?

2200 tl indirimdeyken aldım ikinci monitörü flat ips almayı düşünüyorum bunu ana monitör olarak kullanacağım Ho Go? https://www.gaming.gen.tr/urun/150901/dell-s2422hg-23-6-1920x1080-165hz-1ms-hdmi-dp-curved-led-monitor/
Geri