Arama sonuçları: *

• Users: SECTOSS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SECTOSS

Hdd yi okumuyor+hdd birkaç dakikaya kapanıyor

Hdd yi doğru bir şekilde taktıgıma eminim bir sürü videoya baktım emin olmak için zaten çalışıyor ama yaklaşık 2 dakika sonra hdd den ses gelmiyor ve disk yöneticisinde hdd gözükmüyor sebebi ne olabilir
  2. SECTOSS

Forza horizon 5 yarış ayarları

Goliath a giriyorum herkes benim seçtiğim aracı seçmek zorunda kalıyor ayarlama kısmıda yok etkinliğe başlarken nasıl düzeltebilirim bunu
  3. SECTOSS

Forza horizon 5 te unutulmuş araçları alamıyoruz

Arkadaşlarımdan birisi 5 seviye birisi 7 seviye başlangıçtaki görevleride yaptılar ama unutulmuş araçları alamıyoruz bunun belli bir sırasımı var(f40 ı almaya çalışıyoruz şuan) yada belli bir seviye veya görevmi yapmaları lazım çünkü maplerinde külübede gözükmüyor ama ben onları kulübenin önüne...
  4. SECTOSS

Rx9080 ve 9090 serisi gelecekmi?

bazı kaynaklarda gelecegı bazı kaynaklarda amd nın sadece maksımum orta sevıye kart uretecegı soylenıyor hangısıne ınanacagıma ınanamadım 9080 ve üstü gelecekse ona göre para bırıktırıcem gelmecikse 9070 serisinden bır kart almayı planlıyorum sizce yenı amd kartları cıkacakmı?
  5. SECTOSS

10k ya 2k monitör önerisi

Selamlar 10k ya 2k monitör almayı düşünüyorum ben kendime göre bir monitör buldum ama sizden de öneri almak istedim https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ3JJFW6/ref=asc_df_B0CZ3JJFW61744844700000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CZ3JJFW6&linkCode=asn&psc=1 benim düşündüğüm monitör bu...
  6. SECTOSS

Yardım W11 de almanya vpn ını nasıl eklerım

buradaki kısımlara ne yazmalıyım onerecegınız almanya adresı ıle beraber ne yapmam gerektıgını lutfen anlatırmısınız sımdıden tesekkurler
  7. SECTOSS

SysWOW64 dosyasındakı bırseyı sıldım ve mıcrosoft store acılmıyor

yanlıslıkla bırseyı cracklerken syswow64 da mıcrosoft.store ıle baslayan bır dosyayı sıldım ve mc store acılmıyor ne yapmam lazım yardım edın
  8. SECTOSS

The boys volume 4 çizgi romanı türkiyede nereden bulabilirim

Merhabalar bu kitabı Türkçe bir şekilde arıyorum ben henüz bulamadım bilenleriniz varsa lütfen link atabilirmi
  9. SECTOSS

ryzen 9000x3d çıkış tarıhı hakkında tahmınınız varmı?

tahmını cıkıs tarıhlerı varmı ona göre para bırıktırıcem
  10. SECTOSS

Öneri 10k ya islemci odakli telefon önerisi

Yukaridada dediğim gibi 10k ya full islemci odakli telefon arıyorum islemci odakli işlerim olucak (edit,oyun vs) tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  11. SECTOSS

Öneri gtx 1080 vs 2060 hangısı hangı konularda daha ıyı

genel olarak sızce hangısı daha ıyı saf performans ve teknolojı kategorısı olarak
  12. SECTOSS

0x80004005 hatası hesap açamıyorum

sabahtan berı bunu yapmaya calısıyorum olmuyor ınternette 3. taraf vırus koruması uygulamaları yuzunden oluyor dıyordu sıldım ama yınede ıse yaramadı lutfen bılgılı arkadaslar yardım etsın
  13. SECTOSS

Yardım Client ta LOL Açılmıyor

oyna tusuna basamıyorum dedıgı gıbı bılgısayarı yenıden baslattım fakat olmadı
  14. SECTOSS

aylık 2500 tl taksıtlı telefon

12 ay veya 24 aya 2500 tl taksıtlı telefon arıyorum 24 ay olsa daha guzel olur cunku daha yuksek butcelı bır telefon alabılırım faiz önemli değil istediğiniz gibi önerin telefonda ıstedıgım ozellıkler ekranı ve ıslemcısı cok ıyı olsun bu kadar kamerası çöp olsada olur kamera kullanmıcam ama...
  15. SECTOSS

Yardım among us 50 yıldızım gelmedı

xbox uzerınden among us a 50 yıldız aldım fakat gelmedı sıparıslerımdede gozukmuyor dıye ıade edemıyorum ama parayı çekti
  16. SECTOSS

Öneri zor ve eglencelı oyun onerisi

katana zero ve hotlıne mıamı gıbı zor ve eglencelı oyunlar onerırmısınız (only up,altf4,getting over it gibi oyunları önermeyin lütfen onlar sadece zor eglencelı degıl)
  17. SECTOSS

Yardım katana zero telefon kısmı gecılmıyor

kotu son ıcın tum senaryolara kırmızı cevap vermek lazımmıs yaklasık 10 dakıkadır fln telefonu kapatıyorum fakat bırsey olmuyor ne yapmam lazım
  18. SECTOSS

the escapists 2 dlc yı alınca dıger arkadaslarda oynayabılırmı

merhabalar bırımız dlc alınca dıger arkadaslarla beraber oynayabılırmıyız yoksa herkes almak zorundamı
  19. SECTOSS

Yardım dead by daylıght hesabım yok

normalde xbox hesabı ıle pc hesabında crossplay olur sonucta ıkısıde mc hesabım fakat pc ye dbd ındırdıgımde hesabım yoktu konsol ıle pc arasında crossplay hesap destegı yokmu acaba
  20. SECTOSS

batman arkham asylum turkce yama onerısı

korsan surumune uygun yama varmı https://www.oyunceviri.net/batman-arkham-asylum/ bu lınktekı yama çalışmadı bende
Geri