Arama sonuçları: *

• Users: Eren'S
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

4000TL Civarı Monitör Önerisi (Mac için)

4000tl civarında monitör arıyorum şimdilik macbook a bağlayacağım. Hb üzerinden almam gerekiyor. Bunlardan hangisi ya da başka bir öneriniz var mı? https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-24-5-r25f-30-fhd-240-hz-0-5ms-monitor-67b8gacbtk-pm-HBC000063FP3W...
  2. E

2600X İçin Hangisini Almalıyım?

Arkadaşlar çok sorunlu bir işlemci. Kasam corsair spec delta rgb (önde 3 arkada 1 egzoz fan var). Stok fanla battlefield 1 oynadığımda 85-90 derece arasında. Boşta 50-60 derece. Bütçem max 400. Aşağıda bulduğum bazı soğutucular var. -Snowman T6 Ultra 209TL -Snowman T5 RGB AM4 Uyumlu 214TL...
  3. E

2. El Satış Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Sattığım ürün 0. Elden satış yapılmayacak banka yoluyla para aktarılacak bu konuda nelere dikkat etmeliyim? Gönderilen para geri hesaptan çekilebilir mi? kargo işi nasıl olacak? Gibi bazı tavsiyeler verirseniz sevinirim
  4. E

Stres Atmalık Deathmatch Oyun Önerisi

Bir ara warzoneda 20-30 kişi mapin belli bir kısmında vs atıyorduk ölünce tekrar tekrar doğup oynuyoduk. Sanırım o modu kaldırmışlar. Ara ara sıkılınca 1-2 el deathmatch atabileceğim warzone tarzında bir fps oyunu var mıdır?
  5. E

1000-1500TL Arası Koltuk Önerisi

Oyuncu koltuğu olmasına gerek yok daha ucuza başka koltuklara da açığım. Uzun saatler bilgisayar başındayım hem ders çalışıyorum hem oyun oynuyorum. Oturuşumu destekleyecek bi tasarımı olması önemli. Aklımdaki koltuklar: https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4...
  6. E

Bursa'da Almam Gereken Ping Değerleri Nedir?

Arkadaşlar iyi günler.Bursa'da ikamet edip Netspeed Millenicom Türknet vb. taahhütsüz internet sağlayıcılarını kullanan arkadaşlar ping değerleriniz paylaşabilir misiniz?(Valve sunucusu olursa sevinirim :) ) Pingden çok çektim yeni internet sağlayıcısı arayışındayım ufakta olsa bi fikir olmasını...
  7. E

RTX 2060 CP 2077 Düşük Kullanım

RTX 2060 GPU ve 2600X CPU'ya sahibim. Ancak oyunda ekran kartım bir türlü %90 ları geçemiyor %30-%50 civarlarında dolaşıyor. Her şey en güncel sürümlerinde. Ayarları ne yaparsam yapayım ya kullanımı düşürüp aynı FPS'i veriyor ya kullanımı arttırıp. Bir türlü %90 ı aşamıyorum. Sizce neden olabilir?
  8. E

Öneri 900TL-1000TL Oyuncu kulaklığı Önerisi

Bu fiyat arasında iyi ses kasabileceğim güzel müzik performansı veren bir kulaklık arıyorum. Ses yongam Realtek ALC 887 çok iyi olmadığını biliyorum üzerinde ses kartı olan bir kulaklık tercih etmem gerek sanırım. Önceden Arctis 7 kullanıyordum. Ses kalitesi o düzeyde olursa çok güzel olur...
  9. E

Ekostok mağazasının anlaşmalı olduğu kargo firması nedir?

Bir ürünümü göndermem gerekiyor kargo kodunu verdiler fakat hangi firma olduğunu söylemediler. Araştırdım ama bulamadım 1603023468 Aras kargo ile çalışıyorlarmış.
  10. E

R6 Siyah Ekran Sorunu

kulak içi kulaklık kullanıyorum, kasamın önünde tek bir giriş var hem kulaklık hem mikrofon. Reset attıktan sonra sıkıntısız ikisi de çalışıyor sonra r6 giriyorum oyun başlamadan veya oyun başladıktan kısa süre sonra siyah veriyor ve kapanıyor PC bir daha görmüyor kulaklığı. Arka girişlere...
  11. E

Yardım PC'de 3.5mm Jak Sorunu

Kulaklığım hybrid pro 2. Mikrofona sahip, kasamın önünde tek bir giriş var hem kulaklık hem mikrofon. Reset attıktan sonra sıkıntısız ikisi de çalışıyor sonra r6 giriyorum oyun başlamadan crash veriyor ve kapanıyor pc bir daha görmüyor.Kulaklığı arka girişlere takınca mikrofonu kullanamıyorum...
  12. E

Bu PC'nin ederi nedir?

Bu ekipmanları ve pc yi 2. elden ortalama ne kadar fiyata satmalıyım? Kulaklık mouse klavye monitörün garantisi bitmek üzere pc şubat ayında alındı. Kasam spec delta 512gb 3500/2500 mb/s ssd var görselde yazmıyor ekliyim
  13. E

Evime VDSL hat geldi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 2 aile adsl 16mbps kullanıyoruz ve haliyle çok yavaş, oyunlar çekilecek gibi değil. Taahhütümüz bitmedi, yeni altyapı geldiği için hızımızı yükseltme şansımız var mı? Varsa ne tür fiyatlarla karşılaşırız? Operatör TT
  14. E

300-400Tl Arası Kulak İçi Kulaklık

Normalde pc de arctis 7 kullanıyorum telefonda earpoda geçiyorum ve kalitesi çok kötü geliyor. Yazın çok sıcak zamanlarda hem pc de oyun oynarken hemde telefonda müzik dinlerken bassı kuvvetli iyi ses veren kulaklık içi kulaklık arıyorum. Bluetooth ve ya kablolu olması önemli değil...
  15. E

Öneri Lenovo IdeaPad S145-15API Nasıldır?

Daha önce konu açmıştım pek cevap gelmemişti. Arkadaşıma laptop bakıyoruz bugün veya yarın alıcak. Babası öğretmen olduğu için depolama min 512gb olmalı. Arkadaşım sadece fifa 17 ets eu4 gibi oyunları akıcı oynamak istiyor. Bugün gezinirken çok iyi olduğunu düşündüğüm bi laptop çıktı karşıma...
  16. E

Öneri Bu laptop güzel midir?

Daha önce konu açmıştım pek cevap gelmemişti. Arkadaşıma laptop bakıyoruz bugün veya yarın alıcak. Babası öğretmen olduğu için depolama min 512gb olmalı. Arkadaşım sadece fifa 17 ets eu4 gibi oyunları akıcı oynamak istiyor. Bugün gezinirken çok iyi olduğunu düşündüğüm bi laptop çıktı karşıma...
  17. E

3500-4500TL Laptop Önerisi

Arkadaşım için laptop bakıyoruz fakat çok fazla seçenek var karar veremedik. En az 512gb yer olmalı onun dışında fifa17 eu4 ets gibi oyunları oynamak istiyor. Kullanıp memnun olan veya özellik olarak iyi gördüğünüz laptop önerilenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  18. E

Apple'da Satılan Xbox Controller

Piyasanın 100tl altında satılıyor.PC için uyumlu mudur yoksa sadece apple ekosistemi içerisinde mi çalışıyor?
  19. E

Xbox Game Pass Oynanmaya Değer Oyunlar

Malum internet hızlarımız çok iyi değil ve kimse uzun süre bekledikten sonra kötü bir oyun oynamak istemez. Sizce xbox game pass(PC) kütüphanesinde oynanmaya değer oyunlar hangileridir?
  20. E

Arctic Freezer 34 DUO Bu Fiyatlara Alınır mı?

İşlemcim ryzen 2600x witcher 3 ultrada 75 dereceyi gördüm bu baya rahatsız etti. Zamanında 280tl dolaylarındaydı virüs nedeniyle fiyatlar arttı. Almak için bire süredir bekliyorum. Dolar düşüşte almak için biraz daha beklemeli miyim? fiyatı düşer mi?
Geri