Arama sonuçları: *

• Users: meetehan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Laptop düşük fps sorunu

Herkese merhaba. Laptopumu kullanırken şarja takılı değilken sabit bir şekilde 60 FPS'de oyunları akıcı şekilde çalıştıran bilgisayarı prize taktığımda FPS droplar yiyorum stabil çalışmıyor. Bu durumun sebebi ne olabilir? Oynadığım oyunlar LoL ve FIFA 22. özellikleri i5 11.nesil MX450 ekran...
  2. M

anakartım kasaya oturmuyor

Merhaba, sistemime NZXT H510i kasa satın aldım. Hevesle eve geldim ama anakart kasaya oturmuyor. Anakart modelim MSI B560 Torpedo ATX modeli kasa içindeki fanları da söktüm ama yine de arka plaka yamuk duruyor ve sağdaki vidalar takılmıyor.
  3. M

3200 Mhz ram overclock

Merhaba Ballistix 8+8 el ile overclock yapmak istiyorum. Diğer benzer konuları okudum ama anlamadım. 11400 ve b560 torpedo 1645733863 @Abdullah Hacıgül Abi bi yardımcı olabilir misin kaç gündür araştırıyorum. Sistemi onboard kullanıyorum biraz olsun performans artışı istiyorum. Senin...
  4. M

yeni sistemim hakkında

Merhaba arkadaşlar, yepyeni bir sistem topladım. Çok heyecanlıyım aynı zamanda tamamen kendi emeğimle topladım yorumlarınızı bekliyorum. Yanlış bir parça var mı diye. SSD henüz gelmedi kargoda o yüzden evdeki 5400 RPM hdd ile sistemi açtım. Özellikleri söylüyorum. Neler yapmam lazım yardımcı...
  5. M

B560 sisteme RAM tavsiyesi

Herkese merhaba arkadaşlar, uzun araştırmalarım sonucu yavaş yavaş sistem toplama işine giriştim. Bugün indirimde bir anakart ve SSD siparişi verdim. Ekran kartım RX 590. RAM ve işlemci kaldı sadece. SSD'ye de tam karar kılmadım iptal etmeyi düşünüyorum indirim olmadığı için. Fikirlerinizi merak...
Geri