Arama sonuçları: *

• Users: AdoQeT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AdoQeT

Kule tipi soğtucu önerisi

7500F işlemcimi stok fanla soğutamıyorum. Oyunlarda 90 dereceyi çok rahat görüyorum. Kule tipi alıp takmayı düşünüyorum. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim veya farklı önerini varsa alabilirim. Ve anakartıma da sığması lazım yani RAM’lere değmemesi lazım. Anakartım : MSI Pro A620M-E DDR5...
  2. AdoQeT

1000 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Öncelikle merhaba hocalarım. Telefonum için kablosuz kulaklık arayışındayım. Benim tercihim silikonsuz olanlar ve mümkünse beyaz. Çünkü silikonlular biraz rahatsız ediyor beni. Ama çoğu kişi silikonlu öneriyor ve neden bu kadar silikonlu önerildiğini anlamadım. Biraz araştırma sonucu FreeBuds SE...
  3. AdoQeT

7000 TL monitör önerisi

Hocalarım bütçeyi sonuna kadar zorlasam 7000 TL çıkıyor. Bu fiyat bandına IPS , pivot ve hoparlör olan bir monitör arıyorum. VA panel düşünmüyorum. G-Sync biraz opsiyonel, ama olsa çok iyi olur (NVIDIA ekran kartım var o yüzden). Daha önce AOC 24G4X almıştım aşırı memnundum fakat panel arızalı...
  4. AdoQeT

2000 TL'ye şakır şakır klavye önerisi

Maksimum 2000 TL bütçe ile alınabilecek hissiyat ve ses bakımından tatmin edecek klavye önerilerinizi bekliyorum. Şakır şakır olması önemli. RGB takıntım yok ama olsa fena olmaz. 2.el önerileri de alabilirim. İlla sıfır ürün olacak diye bir şart yok. TKL olabilir ama %60 olmasın. Şimdiden...
  5. AdoQeT

Windows 10 ana disk C'nin harfi H yapılabilir mi?

Yerel disk C harfini beğenmediğim için h yapmak istiyorum yani sistemim tek disk var ve bu da default olarak C geliyor fakat ben sistemimdeki default kullanılan C'yi h harfi yapmak istiyorum yapabilir miyim?
  6. AdoQeT

R5 7500F 4060 Sistem Sıcaklıklar Normal Mi ?

Gamegaraj üzerinden hazır sistem aldım ve bugün geldi. İlk oyunumu indirip girdiğimde afterburner ile gözlemledim. PUBG'de yüksek ayarlarda işlemci 80-85 , ekran kartı 70-75 dereceyi gördü. İşlemcide stok fan takılı. Boştayken ise ekran kartı 35-40 , işlemci ise 50 derece civarı takılıyor. Bu...
  7. AdoQeT

AOC 24G4X mi MSI G24C mı ?

Başlıkta da belirttiğim gibi AOC 24G4X monitör ve MSI G24C monitör arasında kaldım. İkiside 180Hz. AOC monitörde dahili hoparlör var , pivot , flat ekran , hem de IPS panel. Fiyat olarak 4600 TL MSI ise VA panel , dahili hoparlör yok , curved ekran , pivot değil. Fiyat 4000 TL Benim gönlüm 1...
  8. AdoQeT

Sistem Toplama Yorumu

Öncelikle merhaba hocalarım. Ben 2.el sistem toplamayı planlıyorum. Ryzen 5 5600 + B450 anakart + 2x8 RAM bundle aldıktan sonra bu kasaya RTX 3090 takmayı planlıyorum. Günümüzdeki 4060'lı hazır sistemlerden çok bıktığım için böyle bir şey ile uğraşmaya karar verdim. Çünkü 4060 yeni olmasına...
  9. AdoQeT

Max 5.000 TL Monitör Önerisi

Başlıkta dediğim gibi max 5k TL monitör önerilerinize açığım hocalarım. FPS oyunu oynuyorum ama monitörün Hz özelliğini aşırı önemli değil. Öncelikli önem verdiğim kalite ve hoparlörlü olursa da tadından yenmez Önerileriniz için şimdiden teşekkürler hocalarım.
  10. AdoQeT

25-30k Bütçe PC Toplama Önerisi

Değerli hocalarım Yks sınavından sonra 25k bütçe ile pc toplamayı düşünüyorum. 0 piyasasındaki uçukluğun farkında olduğumdan 0 ve 2.el karışık hibrit bir sistem toplama kararı verdim. Aklımdan geçen ise i7 13700k ile z serisi bir anakart ve ekran kartı tarafında 1080 veya 1080 Ti düşünüyorum...
  11. AdoQeT

1080 Ti küçümseniyor mu

Öncelikler merhaba hocalarım. Yakın çevremdeki arkadaşlarımdan bir kaçı yakın zamanda bilgisayar aldılar. Birinde 3060 , birinde 3060 ti , birinde 2060 super ve diğerinde ise 3070 var. Bir diğer arkadaşım ise 1050 Ti dan bir yükseltme yapmak istiyor. Bizden öneri istedi 5000 TL bandında. Ben ise...
  12. AdoQeT

25.000 TL Toplama Sistem Önerisi

Merhaba hocalarım. 25.000 TL bir bütçeyle kendime bir bilgisayar toplamak istiyorum. Genellikle oyun oynuyorum ama zaman zaman Unity , Blender vs. de kullanıyorum. Böyle bir bütçe için benim kafamda İntel i9 11900K ve Geforce RTX 3060 gibi bir sistem var. Sizce yeterli olur mu ? Yoksa fiyatına...
  13. AdoQeT

MSI GG GM08 vs Rampage SMX-R44 vs Asus TUF M3

Hocalarım mouse almayı planlıyorum. Kullanım amacım oyun ve genel kullanım. Bu 3 mouse arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz ve neden? Şimdiden teşekkürler. Rampage SMX-R44 299,00 TL Asus TUF GAMING M3 279,00 TL MSI GG GM08 Clutch 329,00 TL
  14. AdoQeT

Oyuncu Mouse Tavsiyesi

Arkadaşlar genellikle oyun oynuyorum şu anki kullandığım mouse bozulduğu için yenisini alacağım. Bütçem 250-300₺ Ben ufak bi araştırmam sonucu MSI Clutch GM08 hoşuma gitti siz bu mouse hakkında ne dersiniz veya neyi önerirsiniz ?
  15. AdoQeT

Android Galaxy Note 3 Nasıl ROM Atabilirim ?

Selam arkadaşlar. Elimde Samsung Galaxy Note 3 N9000Q var. Bu telefonu kullanmayı amaçlıyorum ama android 5 biraz eski geldi bana. Bu sebepten ötürü bu telefona android 9 veya üstü kurmak istiyorum. Sürüm farketmez optimize olsun yeterli. Bunun için herhangi bir bilgi birikimim yok. ROM'u nerden...
  16. AdoQeT

PC her açıldığında BIOS'a giriyor

arkaşlar selamun aleyküm dün akşam pc ile oynadım sonrasında kapattım bugün gelip açtığımda ise pc kendiliğinden bios a girdi bende çıktım ama tekrar tekrar sürekli olarak biosa giriyor bunu bir döngü haline getirdi. bunun sebebi nedir. boot kısmından 1.drive olarak windowsun kurulu olduğu diski...
  17. AdoQeT

İnstagram 2AD Anahtarım Yok

İnstagramda hesabımda uygulama ile 2AD açmak istiyorum ama bunu ayarlamak için anahtar kısmına geldiğimde anahtarım çıkmıyor ve 10 saniye sonra instagram uygulaması çöküp kapanıyor. Bunun sebebi nedir ? NOT : Bilgisayardan bluestacks ile de denedim yine aynı.
  18. AdoQeT

10K'lık Sistem Önerisi

Arkadaşlar herkese iyi günler. 10.000 TL bütçem var. Bu bütçeyle bir sistem toplamak istiyorum. Cevaplarınız için şimdidden teşekkürler.
  19. AdoQeT

Windows Medya Arayüzü Çalışmıyor

Arkadaşlar windowsta ses kısma açma müzik değiştirme vs yaptığımızda sol üstte gelen arayüz bilgisayarı formatladıktan sonra gelmiyor bir de klavyemdeki müzik durdurma sonraki müzik gibi medya tuşlarımda çalışmıyor. Şimdiden teşekkürler :)
Geri