Arama sonuçları: *

1. S

Vmmem 1720 mb ram kullanıyor

Selam arkadaşlar bugün farkettim ki vmmem diye bir şey 1720 mb ram kullanıyor. kapatmak istediğimde ise erişim engellendi diyor. Denetim masasından windows korulalı alanının tiki zaten kapalıydı. Nasıl çözebilirim ? teşekkür ederim
  2. S

uygulamalar açılmıyor

Dostlar selam, Windows 10 pro kullanıyorum ve discord opera hariç uygulamalar açılmıyor. öğrneği spotify açıyorum ve 2 3 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  3. S

eşit ağırlık okuyup yazılımcı olabilir miyim ?

Merhabalar herkese. Lise 2 ye gidiyorum fakat okuduğum lisede sadece ea ve sözel var. ben de eşit ağırlıkçıyım. Bu bölümden ilerleyip yazılımda ilerleme şansım var mı ?
  4. S

.co uzantılı e mail almam lazım

arkadaşlar .co uzantısı ile bir mail nasıl kurabilirim. epic gamese kayıt olurken .co ile yazmışım mailimi doğrulama yapamıyorum acil
  5. S

Gelecek Kaygısı ve hedef belirleme sorunu

Herkese merhaba ben 10. sınıf öğrencisiyim hazırlık da okudum. Derslerim aslında ortalamanın üzerinde. Eşit ağırlık seçimi yapacağım öncelikle okuduğum liseden ötürü. Fakat benim gelecekte yapmak istediğim en büyük şey kalıcı olarak yurtdışına gidebilmek veya türkiyede kalırsam da iyi bir iş...
  6. S

Ucuz ama kaliteli webcam önerisi

Merhaba arkadaşlar online eğitim ve günlük hayatımda kameraya çok ihtiyaç oluyor bi kamera almam lazım ama durumum pek yok kamera fiyatları da uçmuş ucuz ama dandik olmayan bi kamera öneriniz var mı acaba ? teşekkür ederim
  7. S

oyun önerisi (hikayeli)

Merhaba arkadaşlar bu aralar oyun konusunda baya bi boşlukta hissediyorum. Böyle fena bir şekilde saracak hikayeli oyun önerisi olan var mı ? teşekkürlerr :)
  8. S

Araba Oyunu Önerisi (bütçe 50 tl)

50 TL bütçem var hangi araba oyununu önerirsiniz ?
  9. S

Steam sürücü diskte klasör oluşturulamaz hatası

yeni harddiskimde steam klasörü açıcam ama bu hatayı alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  10. S

windows uefi kurulumu

laptopuma format atamayınca başka bir bilgisayara bağlayıp biçimlendirmiştim. şimdi uefi ile windows 10 kuracağım ama disk seçimi yerine geldiğimde windows bu diske yüklenemez hatası alıyorum nedeni ne olabilir.
  11. S

Valoranta giremiyorum

Selam dostlar bugün internetim biraz yavaşladı anlamadığım bir şekilde, sabahtan veri cs fortnite falan giriyorum ama valorant hata verip duruyor. Acaba sıkıntı bende mi yoksa sunucularda bir sıkıntı mı var. Valorantın sitesinden baktım bir sıkıntı gözükmüyor. sizce sıkıntı nerede ?
  12. S

topladığım bilgisayar

selamlar arkadaşlar, borsa için bir bilgisayar topladım, sizce uygun mu ? NOT :borsada kullanacağım için ekran kartını düşük tuttum işlemci : r5 3600 anakart : Gigabyte B450M S2H ram : corsair 2x8 3000mhz ekran kartı : gtx 1050ti sizce parçalar iyi mi birbirleriyle uyumlu mu ? teşekkür ederim
  13. S

Bilgisayarım fps sınırı koyuyor

Merhaba abilerim, ben kısa zaman önce fps arttırmak amacı ile bir uygulama yükledim. bu uygulama benim fpsimi 144 e sabitledi her oyunda. mesela cs de 300-400 fps alabiliyorken 144 te sabitlendi. fakat sadece cs de değil her oyunda böyle. uygulamayı sildim ama düzelmedi. ben bunu nasıl...
  14. S

Yardım kasanın fanları çalışmıyor

kasamın fanları çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz lütfen
  15. S

bilgisayarım açılmıyor

iyi geceler, kasamın power tuşuna bastun işlemci fanı ve ekran kartı çalıştı fakat kasanın fanları çalışmadı. ben de kurcalarken power sw hdd sw kablolarını çıkardım yanlışlıkla. internette gösterdiği gibi hepsini yerlerinne taktım faka şu an bilgisayarım hiçbir şekilde çalışmıyor. ne işlemci...
  16. S

ASUS TUF H3 HAKKINDA

Merhabalar, yaklaşık 400tl bütçem var şu ana kadar kulaklık konusundan çok çektim. max 400-450 tl civarında olacak şekilde en iyi hangi kulaklığı alabilirim. asus tuf h3 gözüme güzel geldi hem 7.1 de var. Sizce nasıldır ? ya da bu fiyat bandında başka öneriniz var mı ? teşekkür ederim
  17. S

monitör ısınma sorunu

Selamlar, yeni aldığım rampage monitörüm birkaç saat sonra ısınmaya başlıyor. aslında inanılmaz fazla da ısınmıyor ama yine de bi kuşkulandım. Acaba monitörün ısınmasının önüne geçme şansım var mı ?
  18. S

Mikrofonum çalışmıyor

Daha dün gece çalışan mikrofonum şu an çalışmıyor. Kulaklıktan ses geliyor ama mikrofon yok. Bir de önceden jak girişine bir şey taktığımda asusun yazılımı kendi kendine açılıyordu oradan ayarlıyordum ama şu an o da açılmıyor. sorun nedir acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi ? çok teşekkür ederim
  19. S

ssd gözükmüyor

yeni pc aldım az önce geldi windowsu kurarken ssd gözükmüyor. sebebi nedir nasıl çözerim acaba
  20. S

Laptop harddiski kasaya takmak

Selamlar, çarşamba günü sipariş ettiğim kasa gelicek fakat içinde 500gb ssd bulunuyor ve günümüzde de 500gb pek de yeterli bir depolama değil. Elimde seagate nin 500gb lik bir laptop harddiski bulunuyor accaba bu harddiski kasaya geçici bir süre için ( max 3 ay kullanacağım daha sonra 1 tb hard...
Geri