Arama sonuçları: *

• Users: Üsame Ak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ü

Kablosuz mouse önerir misiniz

Merhabalar bir arkadaşım kablosuz mouse alacakmış bana ajazz aj159 alicagini soyledi sizcd alsin mi yoksa baska mouse önerir misiniz butce 2.5k
  2. Ü

Yardım Kulaklık önerir misiniz

Merhabalar bugun cloud III s wireless kulakligim elime ulaştı normal bir durum mu bilmiyorum bir kac kisi de gördüm dolby acces tarzi uygulamalar varmış ayari bilen yardim edebilir mi yoksa iade edecegim.baska önerebileceğiniz kulaklik var mi 5k ya
  3. Ü

Yardım Cloud III s wireless kurulumu

Merhabalar. Bugun kulaklığım geldi ama sesler kotu geliyor sanırım dolby acces ten ayar yapmak lazımmış bilgisi olan var yardim edebilir mi
  4. Ü

Cloud 3 s Wireless alınır mı

Merhabalar. Dun bir konu gördüm cloud 3 sizi escinsel yapiyor diye suan indirime girmis o bilginin asli var mi birde simdi girdigi indirim iyi mi bekliyim mi biraz daha duser mi kaçırmıyım mı
  5. Ü

HyperX Cloud III vs SS Nova 5

Merhabalar. HyperX cloud III mü daha iyi SS arctis nova 5 mi fiyati da goz onunde bulundurursak
  6. Ü

Gaming kulaklık önerir misiniz

Merhabalar. 2000 bütçem var genelde fps oyunlari oynuyorum 7.1 kulaklık önerir misiniz
  7. Ü

TopG Vox Dynamic Wave ANC alinir mi

Merhabalar gaming gecesinde bu kulaklik var iyi midir acaba
  8. Ü

Zio Warrior Aragorn 1598B0517 alınır mı

Bu model alinir mi gaming gecesinde 6500e düşmüş
  9. Ü

Gaming koltuk önerir misiniz

Merhabalar uygun fiyatlı gaming koltuk önerir misiniz 178 95 fps oyunlari oynuyorum terletmicek birsey olursa sevinirim (obez degilim)
  10. Ü

Kulaklık önerir misiniz

Merhabalar. Arkadaşım yeni pc aldi durumu pek yok 500 tl bandında kulaklik onerir misiniz oyun oynicak mikrofon da önemli
  11. Ü

Laptop önerir misiniz?

Merhabalar. Laptop almayi düşünüyorum valorant cs tarzi oyunlar oynanicak arada hikayeli oyunda girebilirim uygun fiyatli üzmeyecek laptop onerir misiniz.
  12. Ü

Hangi skatez daha iyidir

Merhabalar. Wraith ten beast x mouse aldim icinden iki farkli skatez cikti sizce hangisi daha iyidir fps oyunlari icin fark var mi biri buyuk olan alt bide uste takılıyor digeri ucgen şeklinde 4 koseye takılıyor
  13. Ü

Pd100x mikrofon alinir mi

Merhabalar. Wraith te pd100x mikrofon modeli var bir yayincida gördüm ses kalitesi güzeldi fiyatida uygun geldi sizce alinir mi önereceğiniz marka var mi.
  14. Ü

MK1 definive edition almaya deger mi

Merhabalar. Mortal kombat 1 suan indirimde normali 10$ definive edition 12$ sizce hangisini almak mantikli
  15. Ü

Oyuncu koltuğu önerisi

Merhabalar. Oyuncu koltugi onerir misiniz çok pahalı olmasina gerek yok rahat konforlu olsun teşekkürler.
  16. Ü

Hangi termal macun daha iyi

Merhabalar. Bir konu açtım 2 macun ismi verildi sizce mx6 mı yoksa tf7 mi almalıyım +Pc yi alali 4 yıl oldu ekran karti macununu yenilemedim yenilememe gerek var mıdır teşekkürler
  17. Ü

Termal macun önerir misiniz

Merhabalar islemcim r7 5700x suan arctic mx6 bakiyorum baska onerdiginiz macun varsa onerilerinizi bekliyorum
  18. Ü

Ps kolu önerir misiniz

Merhabalar pc icin alicam cok pahali olmicak sekilde kaliteli gamepad önerir misiniz
  19. Ü

Yardım Koşu bandı önerir misiniz

Merhabalar. Eğim ayarlanabilen saglam kosu bandi önerir misiniz Aradığım özellikler: Sağlam ve uzun ömürlü olması, herhangi bir sorun çıktığında rahatça iade edebileceğim bir marka/mağaza,garanti desteği, çok ses çıkarmayan, aynı zamanda fazla yer kaplamayan (mümkünse katlanabilir) bir model...
  20. Ü

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

Merhabalar. R7 5700x icin termal macun onerir misiniz kule tipi sogutucu kullanıyorum teşekkürler
Geri