Arama sonuçları: *

1. B

LOL HESAP Bilgisi yardım

Reisler konuyu karıştırmadan gireceğim 2021 de itemsatıştan sattığım hesabı dün riota ticket atarak geri aldım. İlk sahibi olduğum için hesabın en ince ayrıntısına kadar her bilgiye sahibim sattığım kişi başkasına sattı mı bilmiyorum ama aktif olarak oynanmış hesap 1000 rp atılmış hatta şimdi...
  2. B

İtemsatış hesap geri alma

Reisler hayırlı akşamlar ben 2021 yılında sattıgım lol hesabını bugün yanlışlıkla geri aldım ama isteyerek değil başka bi hesabımı almaya çalışırken riot eskisini verdi itemsatışa girdim alıcı 1 sene önce aktif olmuş desteğe yazdım bilet oluştur dedi lakin sattıgım adamın bi başkasına...
  3. B

3060 Tİ düşük fps sorunu

merhabalar rtx 3060ti ryzen 7 2700x kullanıyorum valorant ta almam gereken değerlerden azını alıyorum full ayarlar 180 fps 240 fps arası gitgel oluyor fakat bi kanalda baktığında rtx 3060 i3 12000f modeli benim sistemimden 100 150 fps fazla veriyor işlemcimin 16 çekirdeğini de kullanıyorum...
  4. B

3060ti düşük fps sorunu

merhabalar rtx 3060ti ryzen 7 2700x kullanıyorum valorant ta almam gereken değerlerden azını alıyorum full ayarlar 180 fps 240 fps arası gitgel oluyor fakat bi kanalda baktığında rtx 3060 i3 12000f modeli benim sistemimden 100 150 fps fazla veriyor işlemcimin 16 çekirdeğini de kullanıyorum...
  5. B

Monitör sinyal yok hatası

Merhabalar arkadaşlar bilgisayarım oyun indirmek iççn tüm gün açık kaldı daha sonrasında kendini uyku moduna aldı ve klavye mouse herhangi bir tuşa bastığımda görüntü gelmedi kapatıp açtım sinyal yok hatası aldım statik elektriğini aldım, bios pili çıkardım taktım ekran kartını söktüm taktım...
  6. B

Oyun Desteği Kesilirse Ne Olur?

geçmişte çok oyun oynamış biri deilim yani eski oyunların hiçbirini daha önce oynamadım xbox one s e oyun desteği kesilince ne oluyor tam olarak eskş oyunlar oynanmıyor mu ua da online oynanmıyor mu artık
  7. B

ANAKART EKRAN KARTI UYUMU

bu konuyu daha önce çok kez açtım fakat son kez içim rahat etsin diye açmak istiyorum lütfenn sizde son kez sıkılmadan cevaplayın Gigabyte A320mS2H anakartıma gigabyte gtx 1070 windforce uyar mı 650w psu alacağım birde yanına uyarsa bu uyum nasıl anlaşılıyor bu iki bileşenin soketlerini nasıl...
  8. B

Soket Uyumu Nasıl Anlaşılır?

a320ms2h ile gtx 1070 soketleri uyar mı
  9. B

anakart ekran kartı soket uyumu

asus gtx 1070 ile a320ms2h anakartın soketleri uyar mı arkadaşlar
  10. B

Beyler Toplanin Yardim Lazim

kankalar geçen sokak müziği yaparken 2 eril neyse bi kız geldi yanımıza tek yaşadığını ve para kazanmak için müzik yapmak istediğini söyledi falan filan ben cajon çalıyorum arkadaş elektro gitar kız habire elektrocu arkadaşla ilgilendi fakat ben ne zaman bişey desem kızma bana dedi biraz...
  11. B

3k ekran kartı önerisi

arkadaşlar 3200 tl bi bütçem var 2. elden ekran kartı bakıyorum piyasa fiyatları 1660s 3500-3900 arası rx580 8gb 2900-3200 arası rx5500t 3000-3200 arası gtx 1070 2800-3200 arası önerileriniz varsa cevap bekliyorum bütçeyi daha arttıramam oynadığım oyunlar lol csgo valorant the forest gibi...
  12. B

ekran kartı mı konsol mu

ryzen 3 1200 8gb ram li bi sistemim var bu sisteme rx6400 mü almam mantıklı olur yoksa direk xbox one s mi xbox series s ve üstünü alacak bütçem yok 2022 de xbox one s alınır mı kullanan var mı
  13. B

Anakart ekran kartı uyumu

r3 1200 gigabyte a320m s2h sisteme rx 6400 uyar mı anakart sorun cıkarır mı
  14. B

uyum için yardım lazım

gigabyte a320m s2h gddr4 anakartım var 1050ti turbox 4gb gddr5 ekran kartı alsam uyar mı lütfen yardım edin veya 2200 tl bütçem var 2. elden ekran kartı alacağım bu anakart uyumlu ve rainbow da düşük ayarlarda 130 altına inmeyecek bi ekran kartı önerir misiniz
  15. B

xbox konusunda yardım

selamlar kankiler hayatımda hiç xbox oynamamış hatta el sürmemiş biri olarak xbox one s all diye bi cihaz buldum 2. elde bu cihazı İnternete bağlayabiliyor muyuz 2. sorum xboxu internete bağlamak için televizyonun internete bağlanma özelliğinin olması gerekir mi yoksa direk xboxu bağlayabiliyor...
  16. B

Anakart ekran kartı uyumu

selam kankalar yine ben bu cahil arkadaşınıza bi yardımcı olun :D Elimde gigabyte a320 ms s2h anakartı var acaba bu anakarta ryzen 3 3100 ve gtx 1660 ti takmam mümkün mü uyumlu mudur yani bu bileşenler 1654133305 ya da hangi işlemciler veya ekran kartı uyar
  17. B

Darboğaz konusunda bilgi almak isteyen bi arkadaşınız :D

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar, bilgisayar parçaları, bileşenleri ve birbiri ile olan uyumlarından zerre anlamayan bi kardeşiniz olarak sizlere bir şey danışacağım. ekran kartı olarak geforce rtx 2060 anakart olarak msı b450 a pro max almayı düşünüyorum fakat şu an tek korkum işlemcimin...
Geri