Arama sonuçları: *

• Users: Troy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Troy

rust global wipe gelecek var mı

2 kişiyiz rust global wipe gelecek var mı official oynuyoruz
  2. Troy

Rust için Duo Arıyorum

merhaba rust için muhabbeti saran duo arıyorum discord: troynando
  3. Troy

Pc'de takılacak arkadaş arıyorum

Merhabalar, CS,RUST,R6 SIEGE,SCUM oyunları oynuyorum sohbet muhabbet olsun takılmak isteyen dcden ekleyebilir. troynando
  4. Troy

Cs 2 için oyun arkadaşı arıyorum.

merhaba muhabbeti güzel bileği olan takım arkadaşı arıyorum.
  5. Troy

ChatGPT destekli uygulamam nasıl olmuş?

Merhaba arkadaşlar, aylardır uğraştığım, chat GPT 3.5 Turbo destekli mobil chatbot uygulamam bugün itibarıyla Play Store'da yayınlandı. Uygulama hakkındaki düşüncelerinizi merakla bekliyorum. İndirip bana destek olabilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootaiapp.rootai
  6. Troy

RUST oyun arkadaşı arıyorum

merhaba 3k saatim var rust için takım arkadaşı arıyorum.
  7. Troy

İşlemci sıcaklığım nasıl?

Herkese selam, kasamı başka odaya taşıdım kapalı bir yerde duruyor ısınmaya başladı camını söktüm sıcaklık değerleri nasıl?
  8. Troy

SCUM için oyun arkadaşı arıyorum

Oyunu çok bilmiyorum, oyunu bilip bilmemesi fark etmez muhabbeti saran oyun arkadaşı arıyorum.
  9. Troy

GamePower kasa aldım psu değiştirmeli miyim.

arkadaşlar hazır sistem sipariş ettim kasayı değiştirmeyi unutmuşum GamePower 650W Psu varmış içinde değiştirmeli miyim pek güvenemedim.
  10. Troy

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

Merhaba, yeni kasa aldım bütçem 1300TL aranızda Razer BlackShark V2 X kullanan var mı? Oyunlarda ses kasması nasıldır. Ses kartı almam gerekiyor mu?
  11. Troy

asp.net kitap detay sayfası hata alıyorum.

arkadaşlar asp sql kullanarak yapmam gereken bir ödev var bu hatayı alıyorum sorun nedir?
  12. Troy

SteelSeries Aerox 3 vs. Rival 600

Merhaba arkadaşlar, Şu an SteelSeries Rival 3 kullanıyorum, memnundum ama dün sol tık basmamaya başladı. Rust için rahat spray atabileceğim bir mouse arıyorum ve Rival Aerox 3 ve Rival 600 arasında kaldım. Rival 600'ün sensörü Aerox 3'e göre daha iyi ama daha ağır. Kullanan varsa nasıl bir fare...
  13. Troy

AC: Valhalla Alınır Mı?

merhaba arkadaşlar xbox series s sahibiyim microsoft store'de ac valhalla 600 tl'den 240 tl'ye düşmüş. önceki serilerden ac 1, ac 3, ac 4, ac revelations oynadım ve sevmiştim ac valhalla fiyatına değer mi?
  14. Troy

Netflix Dizi Önerisi

Netflix'te breaking bad tarzı dizi önerir misiniz?
  15. Troy

Xbox Ac Vallhalla Ve Dying Light 2 Ne Zaman Indirime Girer?

xbox ac vallhalla ve dying light 2 ne zaman indirime girer?
  16. Troy

Pubg Steam oyundan atıyor

iyi akşamlar kuzenimle pubg oynayacaktım ama oyundan atıyor dosyaları doğruladım driverlerim güncel sebebini bilen varsa yardım edebilir mi?
  17. Troy

oyun oynarken monitör ekranı kapanıyor laptop ekranına geçip oyundan atıyor

merhaba arkadaşlar oyun oynarken monitör ekranı kapanıyor laptop ekranına geçip oyundan atıyor format attım ekran kartım güncel ama hala sorun devam ediyor daha önce karşılaşan veya sorunu bilen var mı?
  18. Troy

rust oynayan var mı?

merhaba arkadaşlar geceleri rust oynayan beraber duo trio takılabileceğim birileri var mı? yaş 20 1660 saatim var
  19. Troy

xbox'ta rust console oynayan var mı?

arkadaşlar xboxta rust slmayı düşünüyorum pc de 1600 saatim var konsolda oynayan var mı?
  20. Troy

php mysql ile kitap satış sitesi kurma

merhaba arkadaşlar üniversite final ödevim için kitap satış sitesi kurmam gerekiyor github'dan falan çok araştırdım ama admin girişi olan kitap ekle/düzenle/sil ve son eklenen 5 kitabı gösterme özelleğine sahip bir kaynak kodu bulamadım. daha önceden yapan veya bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Geri