Arama sonuçları: *

1. pathological soul

Finalmouse ULX hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar halihazırda superlight 2 kullanıcısıyım fakat elime tam oturmuyor tam kavrayamıyorum elim ufak olduğu için finalmouse ultralightx small modelini almayı düşünüyorum fiyatı tuzlu fakat almışken en iyilerinden olsun istiyorum nasıl bir mouse sizce kullananı var mı?
  2. pathological soul

Aerox 3 Snow wireless alınır mı?

Merhabalar şu anda aktif olarak superlight 2 mouse kullanıyorum fakat bir mağazada gezinirken elime aerox 3 wireless alma şansım oldu elim ufak olduğundan sanırım superlighttan çok daha iyi kavrayıcı hissettim bu mouse'u kullanan var mı alınır mı kronik bir sorunu var mı?
  3. pathological soul

Yüksek HZ OLED monitör önerisi

Merhabalar ben grafik tasarım işiyle uğraşıp bir yandan fps bir yandan da AAA oyunlar oynuyorum bütün işlerimi halledebileceğim oled panel bir monitör arıyorum önerir misiniz?
  4. pathological soul

Hem oyun oynayıp hem grafik tasarım yapılabilir yüksek HZ monitör önerisi (OLED)

Merhabalar ben grafik tasarım işiyle uğraşıyorum aynı zamanda fps oyunları ve AAA oyunlar oynuyorum. Sağlam ''OLED'' görüntü ve renkleri net şekilde alabileceğim (teknik terimlerinden pek anlamıyorum) bir monitör arıyorum öneride bulunur musunuz? Yüksek HZ ve OLED olması önemli.
  5. pathological soul

OBS OYUN YAKALAMA SİYAH EKRAN SORUNU

Merhabalar hangi çözümü denediysem olmadı en son oyun yakalamayı şu solda ok işareti ile gösterdiğim kısımda gördüm ufak şekilde gözüküyor büyültemiyorum bunu nasıl çözeceğim yakalamıyor asla hiçbir oyunu.
  6. pathological soul

Çözüldü✓ Çözüldü

Merhabalar ben bu hafta aşağıda fotoğrafta belirttiğim sistemi satın aldım fakat nedense özellikle windows key aldıktan sonra sistem istediğim performansı vermemeye başladı çok uçuk kaçık bir sistem bekliyordum 3070TI'lı sistemimle kafa kafaya FPSler alıyorum ekran kartı sürücülerini falan...
  7. pathological soul

Aldığım Üst düzey sistemi yorumlayıp öneri yapar mısınız?

Merhabalar bu sistemi satın aldım 5090 MSI GAMING TRIO ekran kartı ile. uzun soluklu bir sistem olmasını istiyordum o yüzden üst düzey bir pc topladım şu parça yerine şu olmalıydı dediğiniz bir şey var mı önerilerinizi bekliyorum.
  8. pathological soul

Çözüldü✓ ALDIĞIM ÜST DÜZEY SİSTEME YORUM TAVSİYE ÖNERİSİ

Merhabalar bu sistemi satın aldım 5090 MSI GAMING TRIO ekran kartı ile. uzun soluklu bir sistem olmasını istiyordum o yüzden üst düzey bir pc topladım şu parça yerine şu olmalıydı dediğiniz bir şey var mı önerilerinizi bekliyorum. 1741305270 Fotoğrafı eklemeyi unutmuşum :D
  9. pathological soul

5090 Ekran kartına uygun sistem dizer misiniz ?

Merhabalar 5090 ekran kartını nihayet satın aldım bir iki gün içerisinde elimde olacaktır. Bana Gaminggen.tr üzerinden 5090 ekran kartını besleyecek şekilde sistem dizer misiniz. Kafamda belirlediğim 2 parça hariç size bırakıyorum işlemci Ryzen 9800x3d şeklinde olacak kasa Hyte Y70 Panda modeli...
  10. pathological soul

5090 Vs. 5080 Ekran kartı (5090 Alınmalı mı)

Merhabalar uzunca bi süredir sistem toplamayla ilgili konu açıyorum bir kez alıp kafam ağrımasın istiyorum 5090 ekran kartının fiyatının çok çok uçuk olduğu söyleniyor stok ve fırsatçılardan kaynaklı. Ben de sistem almışken kafam rahat etsin bir şey düşünmeyeyim istiyorum. Genellikle fps...
  11. pathological soul

Tebilon.com 5090 Ekran kartı alacağım güvenilir mi?

Merhabalar tebilon.com dan 150.000 TL'ye MSİ GAMİNG TRİO 5090 ekran kartı alacağım sizce mantıklı mı sarı sitede falan fahiş fiyatlara satılıyor bu site güvenilir mi alışveriş yapılır mı?
  12. pathological soul

MSI RTX 5090'a 157 bin TL verilir mi?

Merhabalar 5090 ekran kartının hiçbir yerde bulamadığım için sarı siteden ilan bakıyorum 157bin çekmişler MSI markalı karta alınır mı yoksa 28 şubatı beklemek mi gerekiyor daha uyguna bulabilir miyim istediğim marka Asus ROG astral aslında.
  13. pathological soul

ROG ASTRAL 5090 Ön sipariş satan yer var mı?

Merhabalar ben ön sipariş 5090 vermiştim fakat iade edilmiş şu anda yeniden sipariş verebileceğim bir yer yok nereden alabilirim ne zaman stok yenilenecek bir bilgisi olan var mı?
  14. pathological soul

Bu monitöre bu monitör standını takabilir miyim?

Merhaba şu anda halihazırda asus rog pq259qn model 360hz monitör kullanıyorum. Ayağının çok büyük olduğunu fark ettim mouse hareketlerimi kısıtlıyor ''North Bayou Nb F80'' monitör standını kullandığım monitöre bağlayabilir miyim pek anlamıyorum.
  15. pathological soul

Palit RTX 5090 GAMEROCK 32GB 512Bit GDDR7 Alınır mı?

Merhabalar Palit marka ekran kartı kullanan var mı asus rog almayı düşünüyordum fakat hiçbir yerde stoğu bulunmuyor Palit alınır mı soğutması vesaire nasıl?
  16. pathological soul

5090 Ekran kartı bugün satışa çıkmayacak mı?

Merhabalar ben bugün sistem toplamak için itopya,gaminggen gibi mağazaların lansmanına katılacaktım fakat sanırım sadece 5080 ekran kartlarının tanıtımı yapılacakmış 5090 satılmayacak mı bir bilgisi olan var mı?
  17. pathological soul

Wooting 60He Klavye alınır mı 9000 TL

Merhabalar klavye yurt dışı ürünü olduğu için gümrük vesaire uğraşmak istemiyorum kapalı kutu şeklinde 9000 TL olarak satan bi arkadaş var sizce alınır mı değer mi?
  18. pathological soul

ASUS ROG SWİFT PQ259QN Monitör Vesa bağlantısı var mı?

Merhabalar ASUS ROG SWİFT PQ259QN 360Hz model monitörüm var North Bayou Nb F80 monitör standı almak istiyorum fakat uygun olur mu takabilir miyim bilmiyorum anlayan biri var mı?
  19. pathological soul

Şu sisteme 250k deniyor her şey dahil sizce uygun mu alınır mı?

Fotoğraftaki sisteme 250 yazmış arkadaş pazarlıkla falan 240 yaptırsam uygun mu sizce?
  20. pathological soul

Gigabyte AORUS GeForce RTX 5090 XTREME WATERFORCE Alınır mı?

Merhabalar 210.000 TL bütçem var beyaz kasa dizmek istiyorum 5090 ekran kartının beyaz modeli sadece bu markada var alınır mı soğutması vesaire nasıl
Geri