Arama sonuçları: *

• Users: OPatriqk2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Deneme sonrası nasıl bir yol izlemeliyim?

10. Sınıfa gidiyorum bugün deneme yaptılar 53 net çıkarttım matematik kimya ve biyolojide sıkıntım var matematik de 7 net çıkarıyorum nasıl bir yol ilerlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. O

Yardım AOC Q27G4ZR 27″ Monitör alınır mı

AOC Q27G4ZR 27'' bu monitör sizce alınır mı bütçem 10.5k max hem fps hem hikayeli oyunlar için kullanacağım
  3. O

Nvidia app oyunlarını alamıyorum

Merhaba, Nvidia arada sırada oyunlar veriyor biliyorsunuzdur. Fakat ben bu oyunları alamadığımı fark ettim. ‘Kodu kullan’ diyorum ama geçersiz diyor, Steam’de de gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Az önce 2 kod daha vardı, onları da kullan dedim fakat kod geçersiz diyor.
  4. O

Sizce nasıl ilerlemeliyim

Merhaba 10. sınıfa gidiyorum fakat yetersiz çalıştığımı ve 11. için yetersiz kaldığımı düşünüyorum elimde test kitabı vesayre var fakat belli bir yere kadar gidebiliyorum devamı gelmiyor sizce ne yapmalıyım notlarım ortalama olarak 82 civarında fizik dışında 75 altı notum yok yeni müfredata...
  5. O

Öneri Claws Spectrum K1 alınır mı?

Merhaba Claw's Spectrum K1 almayı planlıyorum çok hoşuma gitti dış görünüş olarak elimde MAD60HE var zaten keyiflik almayı planlıyorum sizce alınır mı herhangi bir sorun yaşar mıyım
  6. O

Yardım Bu cat8 ethernet kablosu iyi midir?

Elimdeki kablo aşınmaya başladı almışken iyi bir şey alayım diyorum sizce alınır mı? Ethernet kablosu
  7. O

Ubisoft hesabı açamıyorum

Merhaba Ubisoft hesap açmama izin vermiyor şifre giriyorum şifre bölümünde ki bütün kuralları uyguluyorum fakat geçersiz şifre ya da şifrenizde kullanıcı adı bulunamaz diyor google kendi şifre oluşturuyor onda da hata veriyor 3-5 gün önce denemiştim o zamanda olmuştu geçer herhalde deyip...
  8. O

10K monitör tavsiyesi

Merhaba 2. monitör alacağım özellikleri 240hz 2k İPS mümkünse ve hoparlör şart bu bütçelerde ne bulabilirim bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  9. O

10k sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşım kasa alıcak fakat bu fiyata ne olur ne biter bilmiyorum sizce bu bütçeye ne bulabilirim parça olarak bilgisayarcı bir tanıdığı 8k ya Ryzen 5 3500x 16gb ram 3200mhz RX580 teklif etmiş RX580 sıfırdı sanırım tam emin değilim anakartı söylemediği için bilmiyorum kasa vesayre...
  10. O

Öneri R5 5600 için yeterli bir soğutucu mu

Merhaba hava soğutucu alacağım kafamda ki model bu max 1.6k bütçem var Thermalright Peerless Assassin 120 SE Tl-c12c kafamdaki model bu. Not: Kuponum var o yüzden 1500 tl ye geliyor. [H2 id=''][/H2]
  11. O

KTC 27'' H27F22 alınır mı

Merhaba 2. monitör alacağım fakat ne alacağım konusunda kararsızım ktc'nin bu modelini buldum fakat emin değilim birde Lenovo Legion Y27-30 var kafamda sizce hangisi mantıklı birde bu var AOC 27G42E [H3 id=''][/H3]
  12. O

Yardım Hangi monitör daha mantıklı

Merhaba 2. monitörü alacağım fakat hangi modeli alsam karar veremedim ve bu bütçelerde uzun süre dayanabilecek bir monitör arıyorum ana monitörüm Asus Tuf Gaming VG27AQML1A bu monitörlerden hangisi mantıklı north bayou f80 alıcağım pivot vesayre önemli değil. Monitörlerin Linkleri
  13. O

İnternet ayarlarından Power Saving Mode u kapatırsak ne olur?

Merhaba aygıt yöneticisinden ethernet ayarları kısmından gelişmiş seçeneklerde Power Saving Mode seçeneğini gördüm bunu kapalı mı yapmalıyım şuan etkin gözüküyor kapatırsam daha iyi olur mu?
  14. O

Yardım Bu monitörlerden hangisi daha mantıklı?

Merhaba 2. monitörümü almak istiyorum bu 4 monitör arasındayım ama TUF Gaming almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı? Viewsonic Lenovo Legion AOC (İtopyada 4.5k) Asus Tuf Gaming
  15. O

Yardım NFS Heat sıcaklık 85-93 arası

Merhaba nfs heat oynuyordum fakat işlemcim 85-93 derece arasında geziyor yüksek ayarlarda işlemci: Ryzen 7 9700X Sıvı soğutma olarak Arctic Liquid Freezer III 360mm var sizce normal mi bakımlarını da yaptım
  16. O

Yardım 2. monitör önerisi ve çift monitör standı tavsiyesi için yardım

Merhaba iyi akşamlar çift monitör yapmayı planlıyorum çok yardımı oluyor bu nedenle 2. bir monitör alacağım 1. monitör şuan elimde ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç bunun yanına 24 inç almayı planlıyorum dikey olacak şekilde fakat ne alacağımı bilmiyorum bütçe max 5k monitör standı konusunda hiç...
  17. O

Yardım Amortisörü nasıl söküceğim

xDrive koltuk aldım fakat koltuğun kolcuklarından birisi hatalı iade edeceğim fakat bu akortisörü sökemedim nasıl sökebilirim
  18. O

Steam hesabıma giriş yapamıyorum çıldırıcağım

Merhaba steam hesabıma giremiyorum şifremi unuttum diyorum captcha yanıtınız onaylanamadı diyor 10 defa denedim aynı hatayı alıyorum numara ile deniyorum olmuyor denediğim şifreyi şuan kabul etmiyor kafayı yiyeceğim ne yapabilirim?
  19. O

Öneri Hangi koltuğu almalıyım?

Merhaba arkadaşlar bu 2 koltuk arasında kaldım sizce hangisi alınmalı boy 190 kilo 80 terletmeyecek ve rahatlık açısından hangisi daha mantıklı? Callite xDrive Toryum Not: Bu fiyat aralığındaki önerilerinizi de bekliyorum.
  20. O

Yardım Kablonet rezilliği ve sorumsuzlukları

Merhaba Konya da yaşıyorum konu başlığında gördüğünüz gibi 3 gündür yaşadığım rezilliği anlatmak istiyorum. Evet sorun 3 gün önce başladı tam tamına 3 gün 3 gün önce evimdeki internet bağlantısı koptu anlayışla karşıladım bir kablo kopmuştur bir şey olmuştur dedim fakat sorun geceye kadar devam...
Geri