Arama sonuçları: *

• Users: henry7444
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. henry7444

Elektrikli bisiklet kiti konusunda yardım.

Arkadaşlar merhaba işe gidip gelmek için ayrıca gerektiğinde spor amaçlı olarak da kullanabileceğim bir elektrikli bisiklete ihtiyacım var. 26 inç jant boyutunda kron marka bir bisiklete sahibim. Bisikletimi elektrikli yapmak istiyorum. Bunun için elektrik kitlerine baktım çok aşırı pahalı geldi...
  2. henry7444

🔥🔥Patiswiss Karamelize Bisküvi Kreması 33tl

Patiswiss Karamelize Bisküvi Kreması Smooth 380 gr Amazon da 33 tl bilgi veren arkadaşa teşekkürler Prime Üyeleri için günün fırsatı: Patiswiss Smooth Karamel Bisküvi Kreması (380 g) https://www.amazon.com.tr/dp/B09BRCB7XS?psc=1&ref_=cm_sw_r_apin_dp_Z589P63ZA4R8P6TMQEEY
  3. henry7444

Cooler Master ML360R Sıvı Soğutucu 1910 tl

Cooler Master Mlx-D36M-A20Pc-R1 Masterliquid Soğutma Kiti Ml360R Rgb Kişiselleştirilebilir Led Fan İntel Ve Am4 Destekli İşlemci https://www.amazon.com.tr/dp/B07GKSFC6J/ref=cm_sw_r_cp_api_i_2SZGY1HDE12T5M0G7CRP 1665343004 @Ckribrahim fiyat nasıl sence
  4. henry7444

Tavsiyenize ihtiyacım var.

Merhabalar, 2-3 aydır kendime masaüstü bir sistem toplamak istiyorum ancak bir türlü kampanyalı hazır sistemlerden birini alamadım. Kendime bir monitör alıyım dedim MSI OPTIX G27CQ4P modelini satın aldım. Genel olarak fırsat buldukça oyun oynamakta ve hobi amaçlı video editleme işlemlerinde...
  5. henry7444

Son Zamanlardaki F/P Sistemler Hakkında

Son zamanlarda @Abdullah Hacıgül ‘ ün haklı olarak en dip fiyattan değilde normalden 2-3 bin daha ucuza çıkarttığı sistemler var. En dip fiyata sistem çıkartsa fırsatçılar ve az stok nedeni ile gerçek alıcılara ulaşamayacağı düşüncesini de doğru buluyorum. Ancak bu durumda uygun fiyata sistem...
  6. henry7444

Philips Tv Garanti Sorunu

Merhabalar philips tv de yatay bir çizgi oluşmuştu. Garanti için servisi aradım fatura tarihine göre garantinin başladığını belirttiler. Ancak ben ürünümü 4 ay sonra kurulum yaptırmıştım. Neden garantisi kurulum tarihinde başlamıyor anlamış değilim. 1652099685 fotoğtaflar
  7. henry7444

Philips tv garantiye girer mi ?

Merhabalar 58pus7304 model televizyonumda geçenlerde ekranda siyah kalın bir çizgi belirmişti daha sonradan geçti. Ancak bu akşam yine belirdi garantisi devam ediyor acaba garanti karşılar mı değişim mi olur tamir mi bu sorunlarla karşılaşan birisi cevaplayabilir mi ? Görüntüleri ekliyorum
  8. henry7444

Bilgisayar masası tavsiye

Merhabalar, yeni sistem topluyorum ancak nette göze çarpan bir bilgisayar masası bulamadım yardımcı olur musunuz ?
  9. henry7444

Samsung Odyssey G5 32 inç 3400tl

Merhaba 27 inç msi monitör mü yoksa samsung mu bilemedim. Samsung 32 inç kullanımı zor olur mu vs
  10. henry7444

Vievsonic monitör aldım ürün kusurlu gibi

Merhabalar geçen gün kampanyadan viewsonic in 2k monitörünü aldım. Bugün gelen monitörü açmadan karton kısmına baktım daha önceden açılmış gibi sonradan başka bir bant ile kapatılmış. Ne yapmalıyım ürünü hepsiburada dan aldım açıp kontrol etmeli miyim yoksa iade mi ediyim bilemedim. Ürünün...
Geri