Arama sonuçları: *

• Users: shurik3n_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. shurik3n_

(50k)hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ? (i9 14900KF)

Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum.. 5000 serisini beklememimi...
  2. shurik3n_

Bilgisayarım anlamsız bir şekilde ekranı kapatıyor

Merhabalar, Bilgisayara ne yaptıysam yapayım genellikle RUST a girdiğimde ekran gidiyor ama sesler gelmeye devam ediyor. yani özetle bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama ekrana gelen sinyaller kesiliyor. donanımları çalışmay adeva mediyor örneğin alt tab + space e bastığımda izlediğim video...
  3. shurik3n_

Ödül vermek için çark uygulaması

Herkese selamlar, yayında izleyicilerime dağıtmak için bir çark uygulaması arıyorum/yapıyorum. ama çokta istediğim gibi bulamadım/yapamadım. önerebileceğiniz, oranlarını kendimizi belirleyebildiği bir çark uygulaması, veya muadil kaynak kodu önerebilecek var mı?(illa çark olmak zorunda değil...
  4. shurik3n_

Kafayı yemek üzereyim, işlemci sorunu

Merhabalar, Bilgisayarda 16 gb 2x8 ram takılı, işlemci ryzen 5 1600 ve anakart b450s2h. ram 16 görünüyor fakat kullanılabilir 8 yazıyor, başka bir işlemci taktığım zaman veya ramleri başka pcye taktığım zaman sorusnuz 16 ram kullanılabilir de 15 küsür neyse artık o yazıyor. 8 saattir çözemedim...
  5. shurik3n_

Acil satacağım ederi nedir ?

Herkese selamlar, Acil olarak sistemimi satmak istiyorum. minimum ne kadara düşmeliyim ederi nedir? parçaların %90'ının kutusu ve garantisi var. etken oluşturacağı için ekran kartının 1 yıla yakın garantisi olduğunu söyleyebilirim, kalanlarını tam bilmiyorum ama çoğunun var...
  6. shurik3n_

Yardım Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız?

Selamlar, ekipman seti olarak bulunduğum şehirden apex 7, arctis 7 wireless ve rival 650 wireless ekipmanı aldım aynı kişiden, 3500 TL gibi bir tutar ödedim. ofsayt 1 kulaklığın padleri berbat durumda, ama bundan haberim vardı o yüzden yargılama yapmayacağım dürüstçe söyledi arkadaş. ofsayt...
  7. shurik3n_

HO,GO? R9 3900x/3070 Tİ + Monitör Önerisi

Selamlar, emek emek toplanmış 2. el bilgisayar sizce f/p hak ediyor mu yoksa tırt mı? Ek olarak Bu sisteme uygun bir monitör önerir misiniz? Ryzen 9 3900x Zotac RTX 3070 Tİ Asus Prime x570 p Corsair 3200 mhz 8x4 =32 gb RGB ram GameTech 750 w 80 + gold PSU XPG Spectrix 500 gb 2,5/2 gb m2 ssd...
  8. shurik3n_

Fiyatı çok iyi geldi, sizce alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx3219-pc-mhd-woodpad-1ms-full-hd-curved-oyuncu-u-fiyati,2102351357.html Herkese selamlar, 32 inç devasa bir monitör 240 hz ve 1 ms yanında çizim tableti de hediye ediyorlar, büyük monitörlerin hastasıyım, sizce alınır mı? Veya bunun yerine bu...
  9. shurik3n_

240 hz monitör fiyatı çok uygun geldi, alınır mı ?

240 hz Monitör almayı düşünüyorum, sistemim bunun için yeterli. 32 inç oılması beni çok cezbetti büyük monitörleri daha kullanışlı buluyorum daha önce 27'' ten çok memnun kalmıştım. sizce fiyatını hak ediyor mu, önerir misiniz ...
  10. shurik3n_

R7 3700x RTX3090 da darboğaz yapar mı ?

Herkese selamlar. ROCKYDEM ve anysys kullanılmak üzere bilgisayar toplayacağım. Ryzen 7 3700x RTX 3090'da darboğaz yapar mı ? cooler master 750 w psu yeterli olur mu sizce ? ram 32x2 64 gb
  11. shurik3n_

LAPTOP/NOTEBOOK Önerisi

Merhabalar, İşyerinde kullanmak üzere ufak çaplı montajları yapabileceğim öyle oyun açmasına gerek olmayan a ve mümkünse tablete dönüşebilen (çok da zorunlu değil ama), yüksek nesilli laptop önerilerinizi alabilir miyim? bütçe 9-13 bin arası
  12. shurik3n_

Vatanda indirimden laptop aldım, sanırım (?)

Merhabalar, vatandan dün eşime valorant-lol gibi oyunları oynayabileceği, gündelik hayatta da işini görecek makul ve mantıklı laptop baktığımda karşıma bu denk geldi. Sizce mantıklı bir tercih yapmış mıyım, önerebileceğiniz laptop soğutucusu veya yanal ekipmanlar nelerdir? Teşekkürler iyi forumlar
  13. shurik3n_

Bu storydeki şarkıyı bulmamda yardımcı olabilirmisiniz ?

https://instagram.com/stories/oldbutgamer/2919930379484725265?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY= Yok, bulamadım bulabilen varsa çok memnun olurum teşekkür ederim şimdiden
  14. shurik3n_

Yurtdışına çıkacağım, neyi-nasıl ucuza alabilirim?

Merhabalar, İşim dolayısı ile Kasım ayında önce fransa'paris , ardından italya'bologna 'ya gideceğim. Eğer işler istediğimiz gibi giderse TR'ye dönmeden birde Kazakistan'a uğrayabiliriz kesin olmamakla beraber. Çıkmışken ordan buraya ne alıp getirebilirim, nereden alıp getirebilirim? Tecrübeli...
  15. shurik3n_

Takip Cihazı / GPS önerisi (Motor İçin)

Herkese selamlar, Bilgileriyle ve tecrübesiyle ziyadesiyle yardımcı olan @CoNKeR e teşekkür ederek başlayayım konuya :) İstediğim motoru aldım arkadaşlar, alırım bi h.o. Fakat aldıktan sonra içime bi huzursuzluk girdi araba gibi değil ki kaldırıp götürseler götürürler motoru bu kadar emeğinde...
  16. shurik3n_

(Motor önerisi)Söylediğinize geldim, benzinli alıyorum

Herkese benzer konu ile ilgili 3. kez merhabalar, birçoğunuzun da tavsiyesine uymayıp elektrikli motor arayışlarımı sürdürmeme rağmen batarya problemi, kışın yattığı zaman aküsünün kaybettiği performans ve maliyetleri sebebi ile arayışımı başka yöne çevirdim. Şuan Benzinli, uygun ve az yakan bir...
  17. shurik3n_

Elektrikli Motor Önerisi

Selamlaaar, iyi forumlar. Daha öncede benzeri bir konu açmıştım fakat şuan para hazır olunca kararsızlık dönemleri başladı ve karar vermemde yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Evimi taşıyorum ve servis güzergahına uzağım bu sebeple günlük ortalama 50 KM yapabileceğim, elektrikli bir motor...
  18. shurik3n_

Hangi Motoru Tercih Etmeliyim?

Selamlaaaar iyi forumlar dostlar. Hatırlarsanız buradan beyaz bir sistem toplama ümidi ile çıkmıştım, tek kasa kalmıştı fakat o sistemi tamamlayamadan satmak durumunda kaldım. Şimdi merkeze uzak bir yere taşınacağımız için elektrikli motor almayı düşünüyorum. işyerim ile evimin arası ortalama...
  19. shurik3n_

Yardım! İşyerimdeki sunucu böyle bir hata veriyor.

Selamlar iyi forumlar, işyerinde programları kurduğumuz ve kullandığımız sunucu durduk yere bir hata ile karşılaşıyor sanırım ve ekranı gidiyor, bilgisayarlarımızda sunucuya yüklü programları açamıyoruz. mecburen fişi çekip takıyor veya restart atıyor, açıldıktan sonra düzeliyor ama 3-4 saat...
  20. shurik3n_

Ekran kartı boyama/modifiye :) Sistemin son hali

Selamlar tekrardan ! Önceki açmış olduğum konuya devam etmedim çünkü ek olarak rehber olarak benzeri ekran kartlarınızı güzelleştirebileceğiniz bir (garantisi yoksa) olay ile karşınızdayım :) Arkadaşımdan aldığım RX 570'i beyaz sistem istediğim fakat malum fiyatlardan ötürü yeni nesil /beyaz...
Geri