Arama sonuçları: *

• Users: kumarga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kumarga

Bu site güvenilir midir?

Merhaba Arkadaşlar bebek bezi alacağım bebeym.com sitesinde var sadece alacağım site ancak hiç duyamadım bu siteyi sizce güvenilir midir?
  2. kumarga

Excalibur G870 sadece sarjda calisiyor.

Merhabalar, Excalibur G870 model laptopum var. Bu laptopta batarya sorunu yaşıyorum. Laptopu şarjdan çıkarınca kullanamıyorum. Şarjdayken de şarjı %73'ün üstüne çıkmıyor ve bu değer yavaş yavaş azalıyor. Ne yapmam lazım? 1738327324
  3. kumarga

Excalibur g870 undervolt nasil yapabilirim?

Öncelikle merhabalar arkadaşlar, Excalibur G870 modeli bir laptopa sahibim ve bu laptopta i5-12450H işlemci var. İşlemci çok fazla ısınıyor ve bu nedenle frekans düşürüyor, bu da FPS düşüşlerine sebep oluyor. Herhangi bir şekilde bu problemi çözme şansım var mı undervolt yaparak ya da farklı...
  4. kumarga

Windows guncelleme sorunu

Merhabalar son windows 2024-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 23H2 06 Toplu Güncelleştirmesi (KB5039212) guncellemesini yaparken yuzde yediye kadar iniyor ancak sonrasinda İndirme hatası - 0xca020007 adli bir hata aliyorum yardimci nasil cozebilirim bios surumum guncel.
  5. kumarga

Mobil Klima Önerisi 11k

Merhabalar 10 12 bin lira arası fiyat performans 20 metre kare bir alanı sadece soğutacak taşınılabilir klima önerilerinizi bekliyorum hava soğutma olmayacak kesinlikle gece de çalıştırılacağı için ses seviyesi düşük olmasıda önemli şimdiden önerileriniz için teşekkürler 1714076106 bütçe ürüne...
  6. kumarga

İnstagram Hikayelerin ekran görüntüsü alınması

Merhabalar bir takım olaylar yaşandı ve okul yöneticilerine instagram hikayelerinde paylaştığımız bir kız hocalara karşı bunu lehimize kullandı bu ekran fotoğraflarını alması yasal mı?
  7. kumarga

Ziyloung K68 keycaps

Ziyloung K68 için keycap önerilerinizi alabilir miyim? Renk olarak bir tercihim yok
  8. kumarga

Ea FC 24 açılmama sorunu

Merhaba arkadaşlar ea fc 24üm var 20 saate yakında oynadım bu sabah kalktığımda oyunu açmak için uğraşıyorum ancak anti cheatden sonra siyah ekrana dönüyor ve ea appe geri atıyor sorunuma yardımcı olabilirmisinz? 1700040614 sadece ben de mi bu sorun var 1700041361 dün .net diye bbir şey...
  9. kumarga

Nike Ayakabı SNEAKS Up

https://www.sneaksup.com/nike-court-vision-lo-nn-dh2987-100 arkadaşlar site nasıldır alınır mı ayakabı kullanan varmı?
  10. kumarga

Dual Channel vs Single Channel

Merhabalar benim rtx4060 i5 12450h lı bir laptopum var bunda 32 gb single channel bir ram var altta attığım rami alsam dual channel yapsam ne kadar fark yaratır şu an kullandığım ram curcial 32gb 3200 mhz...
  11. kumarga

Sizcede işlemci frenkansım anırmal değil mi?

Arkadaşlar excalibır g870 laptopım var işlemci değerli böyle bana bu biraz anormal geldi sizce nasıl
  12. kumarga

Fifa 23 ve 4060 kasma sorunu

Fifa 23 gereksiz yere kasıyor 4060 mobil gpu var laptopta ancak oyun sürekli kasıyor anlamış değilim
  13. kumarga

Mira Ahşap mobilya güvenilirim

merhaba arkadaşlar mira ahşap mobilyadan bir dolap almak istiyorum ancak site çok güvenli gelmedi sizce nasıldır yardımcı olabilirmisiniz? https://www.miraahsapmobilya.com/urun/mira-ahsap-ahsap-gardirop-150x140x35
  14. kumarga

Yardim mouse gecikme sorunu

Merhaba Arkadaslar last of us part 1 oynarken mouse delaylı gecikmeli geliyor arada düzelir yardımcı olurmusunuz? mouse rival 5
  15. kumarga

32k gaming laptop öneri

arkadaşlar merhaba 32k laptop önerisi lazım
  16. kumarga

32000 TL Bütçeye Laptop

Merhaba arkadaşlar alttaki iki bilgisayar arasında ki fiyat farkı değer mi ikisinden birini almak istiyorum eğer farklı bir öneriniz varsa açığım maksimum 32k bütçe Casper Excalibur G870.1265-BQB0X-B Intel Core i7-12650H 16GB RAM 1TB NVME SSD 8GB RTX4060 Freedos https://amzn.eu/d/guAKzxo...
  17. kumarga

Microsoft Store hata kodu 0x80246008

Merhaba arkadaşlar herkese öncelikle iyi bayramlar Şuan windows10 kullanıyorum arkadaşlarla minecraft oynicaktık ancak bir türlü indiremedim beni sürekli microsoft store xbox oyun hizmetlerini güncelemem için atıyor ancak güncelle dediğimde bana hata veriyor sorunlarım ekran görüntülerini...
  18. kumarga

İnternet ilgili sorun

Merhaba arkadaşlar turknete geçtim bana bir mesaj geldi destekten modem şifresi ile girebileceğime dair ben de uygukamadaki yerden modem şifremi aldım girdim kurdım ancak internet yok soru nedir acaba sms olarak sa geldmedi şifre desteğin yazdığı şeyi eke ekliyorum
  19. kumarga

Vdsl iyi Modem Önerisi

Arkadaşlar merhaba ben sizden vdsl bir modem önerisi istiyorum bütçe 500 600 çok az daha ekleyebilirim üstüne türknete geçicem evim 130 metrekare eğin büyük bir çoğunluğunda çekmesi yeterli olucaktır
  20. kumarga

Kiralik modem veren iss onerisi

Arkadaşlar merhaba bugün tt ile birlikteliğimi bitiricem. Bunun için bana kiralık modem verebilecek ya da faturaya yansıtarak kiralık modem alabileceğim iss önerebilir misiniz??
Geri