Arama sonuçları: *

• Users: Lyrox1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lyrox1

Kaliteli VGA to Hdmi dönüştürücü önerisi

Selam arkadaşlar, Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayarımda GTX 550 Ti ekran kartı var. Bu kartta 1 adet HDMI ve 1 adet VGA çıkışı bulunuyor. Bende ise 2 adet Lenovo Legion R25 monitör var, her ikisinde de HDMI ve DisplayPort girişi mevcut. Ben bu iki monitörde aynı anda görüntü...
  2. Lyrox1

Klavye Önerisi yaparmısın Claw's “ Claw's Raze RGB alınır mı?

Bunu almayı düşünüyorum fakat Renkleri soluyurmuş Tuşlar soyuluyurmuş 500 Tl Bütçem Var önerisi olan varmıdır ? https://www.hepsiburada.com/-claw-s-raze-rgb-yazilim-harici-g-makro-tuslu-lazer-baskili-ozel-abs-materyal-orgu-kablolu-membran-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000084M65F?magaza=Hepsiburada
  3. Lyrox1

Bilgisayarım SSD'yi Görmüyor

İyi günler hepinize bilgisayarıma bugün power supple ve kule soğutucu taktım bunları takmadan önce bilgisayarım ssd'yi görüyordu şu an bilgisayarımda 3 tane depolama aygıtı var 2 tanesi ssd bir tanesi sata bir tanesi de m2 SSD üçüncüsü ise hard disk bilgisayarı açtığımda ssd'yi görüyordu fakat...
  4. Lyrox1

Fan'daki bu kabloyu nereye takacağım

Arkadaşlar kule tipi soğutucu aldım ETS t50 resimdeki gibi iki tane kablo var ben bunları nereye takacağım
  5. Lyrox1

KIOXIA-EXCERIA G2 1TB SSD Sağlık Durumu Hakkında Görüşlerinizi Alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda KIOXIA-EXCERIA G2 1TB SSD satın aldım ve kullanmaya başladım. Performans olarak şimdilik memnunum fakat uzun vadede güvenilirliği ve genel sağlık durumu hakkında emin olamadım. Bu yüzden sizlerden fikir almak istiyorum. SSD’nin sağlık durumu ile ilgili 4...
  6. Lyrox1

1 TB SSD Tavsiyesi Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, yazılım ve mobil uygulama geliştirme ile uğraşıyorum ve depolama alanına ihtiyacım var. M2 SSD almak istiyorum ama SATA SSD de olur. Bütçem maksimum 2000 TL, mümkünse 1500 TL civarında bir seçenek arıyorum. 1 TB depolama kapasitesine sahip bir SSD arıyorum. Tavsiyeleriniz nedir?
  7. Lyrox1

Laptop Önerisi Yaparmısınız ?

Merhaba arkadaşlar, 6000 TL bütçemle bir laptop almak istiyorum. Kullanım amacım: Basit seviyede yazılım ve programlama çalışmaları (örneğin Windows Forms, basit projeler vb.) Film, dizi ve müzik gibi aktivitelerde Günlük kullanımda kasma ve donma yaşamadan akıcı bir deneyim Ekran kalitesi...
  8. Lyrox1

MSI MAG 275F 27" 180Hz alınır mı? ?

Merhaba arkadaşlar, Şu anda Lenovo Legion R25i-30 monitörünü kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Ancak İtopya'da bir MSI monitörü dikkatimi çekti ve fiyatı 4600 TL civarında. Bu monitörü almak istiyorum ama kararsız kaldım. Sizce bu fiyat aralığında MSI monitörü alınır mı? Lenovo Legion ile...
  9. Lyrox1

İNTERNETİMİ KAPATMAK İSTİYORUM

İnterneti kapatmak istiyorum, bu yüzden bugün Türk Telekom’a gittim. Bana 4.000 TL cayma bedeli çıkardılar. Farklı bir firmadan internet almak istiyorum ama 4.000 TL çok yüksek bir tutar; zaten faturayı düzenli ödesem de toplamda bu kadar bir maliyet olacak. Cayma bedelini daha uygun bir şekilde...
  10. Lyrox1

MageGee TS91 Alınır mı ?

klavye bu Bu klavyeden 2 tane almak istiyorum biri siyah diğeri beyaz sizce alınır mı? iyi midir? bunlar dahil alacam sizce fiyatı iyi midir? her şey toplam 1.186,93 TL vergi ise 445,10 TL
  11. Lyrox1

Aldığım Monitörde Ölü Piksel Sorunu

Merhaba, Geçtiğimiz günlerde iki tane aynı model monitör satın aldım. Ancak monitörlerden birinde ölü piksel sorunu yaşadım ve değişim için talepte bulundum. Canlı destek ile iletişime geçtim ve bana yardımcı oldular. Fakat işlemi değişim olarak başlatacaklarını söyledikleri halde, bana iade...
  12. Lyrox1

Hangi Monitörleri Önerirsiniz? (Oyun, Yazılım ve Genel Kullanım)

Merhaba Forum Üyeleri, Şu an televizyonu monitör olarak kullanıyorum, ama iki yeni monitör almam gerekiyor: biri kendime, biri de kardeşime. Ancak hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. İhtiyaçlarımı karşılayacak en uygun monitörü bulmak zor olabiliyor. Aşağıda belirttiğim özellikler...
  13. Lyrox1

En Ucuz Domain ve Hosting Nereden Bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir web sitesi açmayı planlıyorum ve en uygun fiyatlı domain ve hosting sağlayıcısını arıyorum. Daha önce deneyimlediğiniz veya önerdiğiniz uygun fiyatlı ve güvenilir bir hizmet sağlayıcı var mı? Şu noktalara dikkat ediyorum: Güvenilirlik ve uptime garantisi...
  14. Lyrox1

Öneri Hangi Monitörleri Önerirsiniz? (Oyun, Yazılım ve Genel Kullanım)

Merhaba Forum Üyeleri, Yeni bir monitör satın almayı düşünüyorum ancak hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. Monitörümde bazı özelliklerin olmasını istiyorum, ancak piyasada çok fazla seçenek olduğu için hangisinin en uygun olduğunu bulmak zor olabiliyor. Aşağıda belirttiğim ihtiyaçlar...
  15. Lyrox1

Sınıfta Kopya Çeken Sevgili Çift Ne Yapmalıyım?

Sınıfımda kopya çeken bir erkek ve bir kız öğrencinin durumu ile karşı karşıyayım. Bu öğrenciler sevgili ve uzun süredir sınavlarda birlikte kopya çekiyorlar. Kız öğrenci çalışkan, erkek öğrenci ise tembel. Durum şöyle gerçekleşiyor: - Kız öğrenci önce kendi kağıdını dolduruyor. - Ardından...
  16. Lyrox1

Monitör Gerçek Hz'ini göstermiyor ?

Selam aleyküm ben 3 gündür bu monitörün gelemsini bekliyorum ve sonunda geldi fakat 5-6 tane ölü piksel çıktı bende iade ile değişim arasında kaldım bi oyun oynayayım bakayım güzelse iade etmem değişim yaparım dedim fakat monitör 60 hz olarak gözüküyor değiştiremiyorumda monitörün ayarlarında ve...
  17. Lyrox1

Bu Emoji Ne Anlama Geliyor ?

Selamlar kızla konuşurken bana 2 kere bu emojilerden attı utandım soramadım ne anlama geliyor acaba normal sohbet ederken ve sohbeti bitirirken attı sizce anlamı nedir ? Çok merak ediyorum. Sohbet ederken attığı:🤍🔗 Sohbet bittiğinde attığı ise bu: 🔗🤍
  18. Lyrox1

Anneler gününde Neler Aldınız ?

Herkeze selamlar malum 2 gün sonra anneler günü, Siz anneler gününde annenize neler alacaksınız ? konuyu açma nedenim ben hala güzel bir şey bulamadım alacaklarınıza bakıp güzel bir ürün almak istiyorum aldıklarınızı bizimle paylaşır mısınız?
  19. Lyrox1

Oyun oynarken kod yazarken dinlenecek şarkılar önerir misiniz?

Öncelikle selam şu an Valorant, crab Game tarzı oyunlar oynuyurum yalnız takılıyorum arkadaşım yok o yüzden şarkı dinlemek istiyorum fakat dinliyebilecek şarkım yok bana oyun oynarken kod yazarken dinliyebileceğim şarkılar önerir misiniz? Müzik zevklerime playlistime bakıp önerir misiniz...
  20. Lyrox1

Vakumlu siyah nokta temizleme aleti alınır mı?

Selam hocam burnumda acayip bir siyah nokta var komedon denedim fakat çok işe yaramadı ve yorucu vakumlu siyah nokta temizleme aleti gördüm sizce bu işe yararmı deneyeniniz veya çevrenizde gördüğünüz var mı etki almışlar mı ürün bu ucuz olduğu için bunu almak istedim...
Geri