Arama sonuçları: *

• Users: BadGamer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BadGamer

600-650 TL Arası İç saha basketbol topu önerisi

600-650 TL Arası İç saha basketbol topu önerilerinizi alabliir miyim?
  2. BadGamer

Tarmak BT100 Soft alınır mı?

İç saha için bir basketbol topuna ihtiyacım var. Bütçem 200 TL. BT100 nasıldır?
  3. BadGamer

Yardım HDD hiçbir yerde görünmüyor

HDD'yi söküp taktım. Sonrasında diski tanımlayacaktım ancak, yoktu. Aygıt Yönetiminde falan da yok.
  4. BadGamer

Papers, Please V6 çıktı! (İndirme Linki)

Beklediğiniz o an geldi! Papers, Please Türkiye Mod v6 indirilebilir! Modun resmi web sitesinden oyunu indirebilirsiniz. Türkiye Mod Resmi Web Sitesi: paperspleasetr.cf Oyunu indirip, çıkarttıktan sonra PapersPleaseTR.bat dosyası ile oyunu açabilirsiniz Yeni pasaportlar eklendi ve gazete...
  5. BadGamer

Rufus Aygıtları görmüyor

Rufus Aygıtları görmüyor. Bir adet CD taktım. Onu biçimlendirecektim ama aygıtı Rufus görmedi.
  6. BadGamer

NVIDIA FX5200 ve Intel Celeron (Nesli Bilinmiyor) için işletim sistemi tavsiyesi

Sistemim bu. Öylesine evdeki eski parçalarla topladım. Gayet ciddiyim. Troll gibi gelebilir ama değil. NVIDIA FX5200 40 GB ve 20 GB Seagate HDD 384 MB RAM Intel Celeron (Tam modelini bilmiyorum ama anakartın üstüne ayrı bir kartla takılıyor) Lütfen Windows XP olmasın. Modern görünen bir işletim...
  7. BadGamer

Yardım PES 21 saçma sapan goller yiyorum

Çünkü ben topu ne kadar uzaklaştırmaya çalışırsam çalışayım top defansların bacağına falan çarpıyor top hep rakibe gidiyor ve oyuncular Edu Dracena gibi davranıp kendi kalelerine atıyorlar. Ya da top çarpıp adamın önüne düşüyor ve gol oluyor. Ayrıca istersem kendim her özelliği 99 olan kaleci...
  8. BadGamer

Modding PES 21 UEFA Konferans Ligi yaması var mı?

PES 21 UEFA Konferans Ligi yaması var mı? Varsa link atar mısınız?
  9. BadGamer

Öneri 1000 TL altı sıvı soğutma tavsiyelerinizi alabilir miyim? (120mm)

1000 TL altı sıvı soğutma tavsiyelerinizi alabilir miyim? 120mm olmak zorunda.
  10. BadGamer

Yardım R5 5600X nasıl undervolt yapmalıyım?

R5 5600X nasıl undervolt yapmalıyım? İşlemcim saçma sapan yerde ısınıyor. Nasıl soğutabilirim? UV işe yarar mı soğutma için? UV ayarı nasıl olmalı?
  11. BadGamer

Yardım Ryzen 5 5600X CPB'yi nasıl kapatabilirim?

Ryzen 5 5600X CPB'yi nasıl kapatabilirim? Bilgisayarım HP Omen 30l. Anakartı HP Omen B550. İşlemci ısındığı için CPB'yi kapatacağım. Nasıl yapabilirim?
Geri