Arama sonuçları: *

1. gurkanozgedik

Yardım Bu Değerler Normal Mi?

R9 9950X3D işlemci aldım. Curve optimizer ile Cinebench 2024 Multi Core testim 1765 puan verdi fakat curve optimizersiz 1895 puan verdi. İnternetten araştırdığıma göre bu işlemcinin multi core performansı 2300 ila 2400 arası olması lazım. Sıcaklık değerlerini de çok beğendiğim söylenemez max 75...
  2. gurkanozgedik

Yardım Ne tür bir fare almalıyım?

Ekte gördüğünüz gibi WLmouse Beast X Pro Wireless adlı fareyi almayı düşünüyorum. Ama yanlarında delik olanını mı yoksa deliksiz olanını mı almalıyım bilmiyorum? Siz ne önerirsiniz, bu modelde ağırlık farkı nedir? Yorumlarınızı bekliyorum :)
  3. gurkanozgedik

DeepCool LT520 Nasıldır?

DeepCool LT520 alınır mı arkadaşlar ryzen 5 7500f kullanıyorum, coolermaster masterliquid v2 de buldum çok ucuza ama bilemedim.
  4. gurkanozgedik

Ryzen 5 7500f için voltaj önerisi

R5 7500f biliyorsunuz amd işlemciler otomatik ayarlarda çok mhz kullanmayarak yine de çok ısınıyor, 5000mhz de kullanıcam onun için voltaj önerisi yapar mısınız. Daha önceden r5 3600 kullanıyordum onda 1.15 1.2 gibi değerlerde 4200mhz lerde kullanıyordum
  5. gurkanozgedik

Ryzen 5 7500f için sıvı soğutma önerisi

Evet güzel tavsiyelerinizi beklemekteyim 🤗
  6. gurkanozgedik

Sıvı soğutucu önerisi

Vatandan 240 ya da 360mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum 360 tercihimdir. Öneriniz varsa çok sevinirim. Bütçede sorun yok. 4 bini aşmayalım yeterli, bütçem 4 bin diye de gereksiz bir şeye 4 bin vermek istemem daha altında bir şey de önerebilirsiniz :)
  7. gurkanozgedik

Öneri 4-6 bin arası monitör önerisi

Vatan'dan şubeden alıcam 4-6 bin arası öneri verir misiniz :)
  8. gurkanozgedik

🔥İndirim AMAZON 400TL'YE 100TL İNDİRİM

Sanırım sadece mobile uygun ama deneyin bi şansınızı :)...
  9. gurkanozgedik

🔥İndirim 6 LI 30X50CM HAVLU 99TL!

Ben daha önce aldım sorun yaşamadım. Sadece kargo bi tık geç gönderiliyor bilginize. https://www.n11.com/urun/path-el-ve-yuz-mutfak-havlu-seti-6li-30-x-50-cm-46123987?magaza=zeyneptekstil
  10. gurkanozgedik

Acer 180hz 1ms IPS alınır mı

Evet yardımcı olabilirseniz mutlu olurum teşekkürler https://www.amazon.com.tr/Acer-VG240YM3BMIIPX-ZEROFRAME-MONITOR-UM-QV0EE-304/dp/B0CDTS2ZZP/?_encoding=UTF8&ref_=pd_gw_ci_mcx_mr_hp_atf_m
  11. gurkanozgedik

Yardım Modem önerisi ve yardim.

Selam, Türk Telekom un kendi verdiği modemi kullanıyorum. 2 tane problemim var birincisi port açamıyorum. Açsam bile kağıt üstünde açık gözüküyor ama aslında işlevsiz. Acaba bu modemden dolayı olabilir mi? Ayrıca 1.5 bine kadar modem önerisi bekliyorum. 1706027062 Vdsl kullanıyorum.
  12. gurkanozgedik

🔥İndirim ETS2 VE ATS BUNDLE 149.50₺! -%75 İNDİRİM

Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator 150tl tanesi 75tl ye geliyor, çök esma çök. https://store.steampowered.com/app/270880/American_Truck_Simulator/
  13. gurkanozgedik

S20 ULTRA MI S21 FE Mİ?

Evet, önerinizi bekliyorum hangisi?
  14. gurkanozgedik

12-13k telefon önerisi

2. el için öneri istiyorum var mı? s21 fe düşünüyorum ama
  15. gurkanozgedik

MONİTÖRÜM KAPANIP AÇILIYOR

Selam, eski monitörümü 2. monitörüm yapmak için vga dan hdmi dönüştürücü aldım. Biliyorum bu dönüştürücüler pek verimli değil fakat sorun şu ki monitörüm bazen sorunsuz çalışıyor, bazı günler açılıp açılıp kapanıyor. Sonra belli bi süre sonra geçiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu*
  16. gurkanozgedik

Öneri İşlemci Soğutucu Önerisi

Selam, işlemcim Ryzen 5 3600, 700-800tl aralığı bir işlemci soğutucu arıyorum. Bunu buldum ama yine de danışmak istedim: https://www.n11.com/urun/snowman-t6-ultra-cpu-sogutucu-rainbow-islemci-fani-3361522?magaza=peraavm
  17. gurkanozgedik

Yardım AMD stok fan takılmıyor

Vidalar boşa dönüyor anlayamadım.
  18. gurkanozgedik

Sıcaklığımı nasıl düşürebilirim?

Selamlar, 2 gün önce işlemcimin ve ekran kartımın fan temizliğini yaptım fakat işlemcime sürdüğüm termal macun farklı ekran kartıma sürdüğüm farklıydı. Bunun sebebi hemen hemen 1 1.5 senedir işlemcime aynı macunu sürüyordum ve sürdüğüm gibi bitti, ekran kartına macun kalmadı ve gittim yenisini...
  19. gurkanozgedik

Gamepower Kasamin Ön Camini Açamiyorum

Selamlar, soru basit, kasanın ön camını açamıyorum. Zira herhangi bir vidada göremiyorum, bu tek on fanları cikartabilecegim vidalar var. Çok pislendi acil yardım!
  20. gurkanozgedik

Çözüldü✓ AMD stok soğutucuyu çıkartamıyorum.

Dostlarım bilgisayarimin iç temizliğini yapacağım fakat çıkaramadım, 2 vidayı döndürdüm fakat sol üst ve sağ alttaki vida demir gibi dönmüyor biraz daha zorlarsam döndürmeye kırılacak diye korkuyorum. 1647548028 Acil yardım
Geri