Arama sonuçları: *

• Users: Al_rz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

70 Dereceyi Gören SSD

Merhaba. Acer Nitro 5 laptopumda 2 adet M.2 SSD var. Birisi kendi içindeki Micron 512 GB pci express 4.0 diğeri de James Donkey 256 GB pci express 3.0. Micron olan SSD boşta bile 65-68 arası geziyor. 72 olduğu da oldu. James Donkey ise boşta 60'ı görmüyor. İlk başta James Donkey üzerine sistem...
  2. A

Mortal Kombat 11 "You must be signed in to enter this menu." Hatası

Merhabalar. Microsoft Store'dan Mortal Kombat 11 aldım. İndirdim ancak oyun açılmıyor. Giriş ekranında "You must be signed in to enter this menu." yazıyor. Yardım edebilir misiniz?
  3. A

Nvidia Denetim Masasında G-Sync Seçeneği Çıkmıyor

Merhabalar. Acer Nitro AN515-58 laptopa Type c - DP kablo aldım. Bağlayınca G-Sync seçeneği çıkmıyor. MUX switchten hariciyi seçince de monitöre görüntü gelmiyor. Neden acaba yardımcı olur musunuz?
  4. A

Harici Monitörün Freesync Özelliğini Kullanma

Merhabalar. Oyuncu laptopumda RTX4050 ekran kartı var. Birde elimde LG marka FreeSync desteği ve G-Sync uyumlu monitör var. Merak ettiğim şey şu HDMI ile bağlayıp FreeSync özelliğini kullanabilir miyim? Kullanabilirsem yapmam gereken ayarlar nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
  5. A

20-22 Bin TL Laptop Önerisi

Merhaba iyi forumlar. 20-22 TL bin aralığında daha çok 20 bine yakın olacak şekilde laptop önerebilir misiniz? Aklımda 1-2 model var onların linkini atayım. Acer Nitro 5 RTX 3050 6800H Lenovo İdeapad Gaming 3 RTX 3050 6600H Asus Tuf F15 RTX 3050 12500H Bu önerdiklerim nasıllar? Acer için...
  6. A

Laptopta 8GB RAM Yeterli Mi?

Merhabalar. Yeni laptop almam gerekiyordu. RAM açısından 8 GB alıp sonra ekleme yaparım diye düşünmüştüm. Aldıktan sonra baktım ki slot yok ve olan RAM de anakarta lehimliymiş. Sorum şu oyun oynamıyorum bazen valorant falan ayda 1-2 o kadar. Onun dışında okul işleri, film/dizi izleme, müzik...
  7. A

Youtube İçin Kamera/Fotoğraf Makinesi Önerisi

Merhabalar. Youtube kanalı açtım haftalık video yüklemeyi düşünüyorum. Telefonum Poco X3 NFC. Video kalitesini pek beğenmedim. İkinci el bir fotoğraf makinesi, video kamera ya da aksiyon kamerası almayı düşünüyorum. 1080p 30 fps çekim yapmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir cihaz varsa...
  8. A

700₺ Bütçe İçin Klavye Önerisi

Merhabalar. 700₺ bütçem var. Sessiz oyuncu klavyesi arıyorum. Bundan dolayı ya uygun markaların red switch klavyelerinden alacağım ya da bilindik markaların membran klavyelerinden alacağım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Önerebileceğinbiz klavyeler var mı? Benim beğendiğim 3 tane klavye var...
Geri