Arama sonuçları: *

• Users: Anatolia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Acilde grip için aşı vurulur mu?

Ağır grip oldum. 3 gündür kendime gelemedim. Devlet hastanesi aciline gitsem aşı vururlar mı?
  2. A

İkinci el RTX 3070 Ti veya RTX 4060 laptop önerisi

İkinci elde 15.6 inch ekrana sahip, içinde RTX 3070 Ti ya da RTX 4060 ekran kartı olan bir laptopa ne kadar verilmeli? Hangi marka, modeller alınmalı sizce? Bütçeme 5 yazıyorum. Hangi fiyatlar makul bilmiyorum.
  3. A

Custom bobber motor maliyeti

Videodaki tarzda bobber motor yaptırmak istiyorum. Kafamda çok soru var ama şunu sormak istiyorum; mondial buccaneer çok parçası bulunan bir motor değil genel baktığım kadarıyla. Buccaneer yerine honda'dan herhangi bir motoru videodaki kıvamda yapabilir miyiz? İnternetten biraz baktım lakin çok...
  4. A

Mat koşu bandından çıkan sesi engeller mi?

Linkteki üründen almayı istiyorum. Linkte kullanılan koşu bandında kullanacağım. Sizce sesi yeteri kadar keser mi? Rahatsız edecek kadar ses çıkar mı? Koşu bandı sadece yürüme amaçlı kullanılacak...
  5. A

Yenilenmiş telefon akırken değişen parçasını internet üzerinden öğrenme

Easycep veya getmobilden yenilenmiş telefon alacağım. Telefonun tamir görüp görmediğini internet üzerinden öğrenme yolum var mıydı? Rica ediyorum yenilenmiş telefon alınmaz vs diye akıl vermeyin. Sadece bu sorunun cevabını merak ediyorum.
  6. A

24 yaşında serbest güreş öğrenmek isteyen bir insan nereye gidebilir?

24 yaşındayım. Hobi amaçlı güreş öğrenmek istiyorum. Ama bildiğim kadarıyla güreş eğitimi sadece olimpik düzeyde olanlara veya olacaklara veriliyor. İstanbul Beylikdüzü veya çevresinde hobi amaçlı öğrenecek bir insana eğitim veren yerler var mı? İllaki öğreten bir yerler vardır diye tahmin ediyorum.
  7. A

Faturalı hattın kendisini kapatırken mevcut tarifeyi iptal etmek gerekir mi?

Hattımı kapatmak istiyorum. Kullanmış olduğum bir tarife var. Cayma bedeli vs de vardır diye tahmin ediyorum. Edevlet üzerinden iptal için başvuru yaptım. Mevcut tarifemi iptal etmedim daha. İptal etmeye gerek var mı? Bu durumda cayma bedeli istenir mi?
  8. A

Üzerinde borç olan hattı kapatma

Öncelikle istediğim şeyin etik olmadığını biliyorum. 1 aylık borcu olan faturalı hattımı iptal ettirmek istiyorum. Borcu ödemeden bunu yapma şansım var mı merak ediyorum.
  9. A

Başkasının üzerine olan fatura ile ikametgah değiştirme

Babamın üzerine olan fatura ile kendim dahil ailemin tüm fertleri için kendim gidip adres değişikliği yapabilir miyim sizce? Faturanın babamın üzerine olması sorun yaratır mı sizce?
  10. A

Reşit olan çocuk aile ile birlikte ikametgah adresi değiştirebilir mi

24 yaşındayım. Ailem ile birlikte farklı bir adrese taşındım. Onlarla birlikte aynı adrese ikametgahımı alabilir miyim? Reşit olmam sorun yaratır mı?
  11. A

İnternette motor için verilen fiyat ile bayideki fiyatlar aynı mıdır?

Honda activa 125 almayı istiyorum ileride. Yalnız hayatımda sıfır motor almadım. İnternetten activa'nın fiyatına baktığımda 115k küsür görüküyor. Bildiğim kadarıyla sıfır motoru sadece bayilerden alabiliyoruz. Honda bayisine gittiğimde de yine aynı paradan mı alacağım? Sanki bayilerde internete...
  12. A

İşsiz birisi kredi kartı sahibi olabilir mi?

Kredi kartı almayı istiyorum. Şu an işsizim. Önümüzdeki hafta yeni işe gireceğim işe girmeden almayı istiyorum. İşe girsem bile göstereceğim maaş bordrosundaki para az olacak. Kredi kartı almak istediğim bankaya daha önce para girişleri oldu. 17k gibi bir tutarda hala duruyor. Ufak bütçeli (3K)...
  13. A

Yeni kurulan Windows üzerine Atlas OS kurmak

Şimdi yeni format attım. Windows güncellemelerini yapacağım. Acaba güncellemleri ve ekran kartı sürücülerini indirmeden önce mi Atlas OS kursam diyorum. Hangisi doğru olur? Temiz olan kurulum sizce hangisi?
  14. A

GSS prim borcu hakkında

Belirli bir tutarda prim borcum var. Bundan dolayı gelir testi yaptırmam gerekiyor. Yalnız eve gelen tebliğgatta şöyle bir yazı var; ''gelir testi sonucunda aynı hanede yaşayan aile içinde kişi başına düşen gelir seviyenizin brüt asgari ücretin üçte birinden az olduğunun tespit edilmesi durumda...
  15. A

CS 2'de bulut kaydı nasıl olmalı

Oyuna girerken fotoğrafta yer alan bulut hatasını alıyorum. İkisinden birini seçmem gerekiyor lakin farkını anlıyamadım. Farkları nedir? Hangisini seçmeli?
  16. A

CS 2 ayarlarını sıfırlama

CS 2'de yaptığım bütün ayarları cfg dosyasını silerek sıfırlamayı biliyorum lakin tam anlamıyla götürdüğünü düşünmüyorum. Evet görüntü ayarları vs gitmiş olsa da nişangah ve hassasiyet ayarları hala duruyor. Atadığım ''bind''lar da buna dahil. Bütün ayarları oyunu yeni alınmış haline getirmek...
  17. A

Msi Afterburner benzeri uygulama

Msi afterburnerde aldığım değerlerin yanlış olduğunu düşünüyorum. Nvdia üzerinden aldığım değerle Msi Afterburner üzerinden aldığım değerler aynı değil. Özellikle ram kullanımına ve fps %1, %0.1 değerlerine bakmak istiyorum. Bu konuda kullanabileceğim uygulama var mı?
  18. A

R7 5800x3D sistemde CS 2'de %1 FPS değeri 2 olarak gözüküyor

CS 2 oyununda MSI ve NVIDIA üzerinden FPS değerlerine ve genel değerlere baktığımda farklı görüyorum. Sorun şu ki oyun 400 FPS olsa da kasıyor gibi hissettiyor. MSI değerleri ile NVIDIA değerlerinin farklı olması beni biraz düşündürdü. Sizce hangisi doğru? Nasıl emin olabilirim? Bu arada...
  19. A

Bozuk Corsair fare input laga neden olur mu?

Elimdeki Corsair harpoon wireless farenin bir sorunu var. Eskiden Counter Strike gibi bir oyunda 600 dpi 2 sens olarak kullandığım fareyi şu an 800 dpi 8 sens olarak kullanıyorum. Ve kullanım olarak (alan anlamında) hala aynı. Yani fareyi hala aynı hareketler ile hareket ettiriyorum. Dpi...
  20. A

Gigabyte B450M S2H V2 Secure Boot aktif olmuyor

Secure Boot'u BIOS üzerinden aktif etsem de Windows üzerinden aktif görükmüyor ki FACEIT girerken de bu durumu yaşıyorum. BIOS üzerindeki bilgiler ve Windows üzerindenki bilgiler fotoğraflarda yer alıyor. Sizce nedeni nedir? Anakart: Gigabyte B450M S2H V2.
Geri