Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

ASUS H1 GAMİNG WİRELLES - HYPERX CLOUD III WİRELLES

Hali hazırda cloud 3 ü 4500 civarı fiyata sipariş verdim ama bass konusundan sorunları olduğunu okudum 3bin tl ye asus h1 wirelles de güzel görünüyor sadece mikrofonunun çıkmaması yüzünden tercih etmek istemedim. Halihazırda drop plus kullanıyorum ama artık pedleri soyuldu typce kablosu bozuldu...
  2. DoğuamaBatı

GamePower Eva5 Alacakların dikkatine

Klavyeyi nisan ayının sonuna doğru aldım haziranın başına kadar kullandım ardından tatil için memlekete döndüm ve oradada bilgisayarı açmak pek müsait olmadığımdan ekimin ortasına kadar neredeyse 4.5 ay kullanmadım ve kutusunda duruyordu. Gelelimki 15 gündür aktif olarak kullanmaya başladım ve...
  3. DoğuamaBatı

250cc Motor önerisi ve alınırken nelere dikkat edilmeli sizce

1.95 boyundayım mt25 e baktım biraz küçük gibi geldi bana sırıtırım üstünde gibi r25 ve pulsar n250 arasında kaldım. Pulsar ucuz ama dandik diyorlar motor bloğu nasıl sorun yaratırmı r25 alırsam eski kasasını alırım 2017 falan km si max kaç olmalı alırken nelere bakmalıyım. Motordan çok anlamıyorum
  4. DoğuamaBatı

Bilgisayarımda virüsmü var acaba

ekran bu şekilde imleç ile açabiliyorum ama açsam bile 5 dk sonra tekrar siyah oluyor tekrar açmam gerekiyor 2 ekran kullanıyorum 2. ekran bazen milisaniyelik siyah olup geliyor problem nerde acaba 1718710487 normali böyle
  5. DoğuamaBatı

2-3k arası hoparlör önerisi alabilirmiyim

piyasaya baktığımda logitech z313 ü bulabildim güzel olan genel amacım müzik dinlemek onun harici film falan çok yüksek sese ihtiyacım yok komşulardan dolayı
  6. DoğuamaBatı

Gamepower eva5 mi Havit kb884l mi?

İki klavye arasında kaldım arada 1k oynuyor havit almaya değermi değmezmi bilmiyorum https://www.incehesap.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69630/...
  7. DoğuamaBatı

Öneri 1000 TL Red Switch Klavye önerisi

Dün gece 2 yıldır bende olan gamenote klavyemin switchleri yuvasından fırladı tırnakları kırılmış tamiri olurmu bilmiyorum uğrakta istemedim 1k ya kadar hepsiburada olursa 1.5k ya kadar çıkarım red switch numpadsiz klavye arıyorum
  8. DoğuamaBatı

Klasör açınca gri ekran olup kapanması

1-2 gündür pc de hangi klasörü açarsam açıyım 1 2 saniye açılıyor ve anında tam ekran olup ardından ekranı karartıp kapanıyor veya içindeki herhangi dosyaya tıklayamıyorum yine kapanıyor. Virüs olabilir desem bilgisayarda crack hiçbişey yok indirmedim windows 11 kullanıyorum. Geçen günde epic...
  9. DoğuamaBatı

Yardım Rampage drop plus TYPE C Kablo öneri ve Pad önerisi

Kulaklığı alalı 2 yıl falan oldu bi 10 15 kere falan takmışımdır kutuya koydum 1.5 yıl sonra falan çıkardım kutudan padlerindeki deri soyuluyor dökülüyor heryere type c kablosu çalışmıyor birde varsa tavsiye alırım pad için
  10. DoğuamaBatı

Mac ile rufus win11 yazdırma

Hp victus aldım elimde şuan 1 adet mac var vr onun harici bi cihazım yok mac terminalden win11 iso yazdırmaya çalıştım fakat sonuç alamadım halen bilgisayar freedos gelicek nasıl bir yöntem izleyebilriim
  11. DoğuamaBatı

Yardım 35000Tl laptop önerisi

Şuan satın alıcam https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0024nt-161-in-144-hz-fhd-ips-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-ram-nvidia-geforce-rtx-4060-dlss-3-512-gb-ssd-freedos-performans-mavi-7z590ea-p-HBCV00004MD6LS?magaza=E-Markt&url_src=ios-product-detail Bütçem 35000 tl ve hepsiburadan olmak...
  12. DoğuamaBatı

Öneri 35.000₺ Bütçeli laptop önerisi

30-35 arası laptop tavsiyesi bekliyorum ekran kartı tercihin 4060 dan yana varsa öneriniz bekliyorum
  13. DoğuamaBatı

Yardım Türk telekom 229tl ye anlaştım fakat faturam 289tl geliyor

20 ekim tarihinde 16mbs adsl(port boşluğu yoktu) 229+modem ücreti ne anlaştım 2 3 hafta sonra port boşluğu yakalayıp vdsl porta geçmek için görüştüm o gece konuştuğum bayan arkadaşl sistemlerde bakım var deneyelim dedi ve faturamın 289 a çıkacağını söyledi bende dedim port değişikliği yapıyorum...
  14. DoğuamaBatı

30-35k arası gaming kasa + monitör + klavye+ mouse

Hepsi dahil 35k klavyesi mouse kasası monitörü oyun ağırlıklı bi sistem tavsiyeniz varsa önerilerinizi bekliyorum
  15. DoğuamaBatı

Öneri 30k TL laptop tavsiyesi alabilirim

30k ya kadar bütçem var en verimli şekilde hangi parçaları tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum max 1 2k daha aşabilirim bütcemi
  16. DoğuamaBatı

Qcy ht05 blutooth kulaklık nasıl

700tl gibi bir fiyatta olan kulaklığı kuponla 625 tl gibi bi fiyata hepsiburadadan aldım biraz araştırdım sesi vs güzel dendi haylou gt1 kullanmış bir olarak ses yüksekliğinden şikayetçi olduğum için değiştirmeyi düşünüyorum bu kulaklığı sipariş ettim varsa çneriniz bakabilirim onlarada önemli...
  17. DoğuamaBatı

Yardım 500-600tl arası bluetooth kulakiçi kulaklık önerir misiniz??

Haylou gt1 plus kullanmış biri olarak gerek ses kalitesi gerekte ses yüksekliği olarak müzik dinlemek artık zulüm haline gelmeye başladı değiştirmeyi düşünüyorum spordada kullanocam dışardan ses almaması ve yükses ses kalitesi olan bir kulakiçi kulaklık arıyorum 1687787568 700 e kadar önü var...
  18. DoğuamaBatı

Yardım 20k 22k arası laptop önerisi

Laptop almayı düşünüyorum hem oyun hem de yazılımla alakalı işlerim için fakat bu fiyatlara 3050 li laptoplar var genelde varsa sizin güzel laptop tavsiyeleriniz inceleyebilirim fiyat bandımı biraz daha aşabilirim laptopa göre.
  19. DoğuamaBatı

Garsonluk için ayakkabı tabanı

Merhabalar garsonluk yapıyorum günde 8 saat ayakta kalmak standart ayakkabı keçeleri için çekilmez oluyor ve çabuk eskiyor. Bende ayağımı rahat ettirecek ayakkabı içi tabanı arıyorum varmı öneriniz.
  20. DoğuamaBatı

17.000 TL Laptop tavsiyesi

Max 17.000 tl ye laptop lazım kullanım amacı hem gaming hem de yazılım tarafında olucak
Geri