Arama sonuçları: *

• Users: Faithfull
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Faithfull

Carraro Force 950 Dağ Bisikleti

Bütçemin sınırlarını zorlarsam Carraro Force 950 alabiliyorum, güzel mi alınır mı artıları eksileri nedir ? Daha çok şehirde spor amaçlı kullanacağım. bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir bisiklet varsa da önerilere açığım. Boyuma göre 29 jant ve ortalama 18' kadro boyu ideal olacaktır...
  2. Faithfull

Çözüldü✓ Epic Games Düşük Download Sorunu

Fotoğrafta da görüldüğü üzere Epic Launcher'da düşük download değeri alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Faithfull

Orta Seviye Piyano Önerisi

Bütçem 20.000 TL profesyonel bir şey aklımda yok hobi olarak kullanacağım. Tuş hassasiyetinin olması, pedallı ve ses modlarının bulunması ideal olacaktır. Doğal olarak hemen al sat yapılabilen bir ürün de olmadığı için uzun vadede üzmeyecek bir şey olsun istiyorum. Bu Jwin-SPD 215 modeli iyi mi...
  4. Faithfull

Ubisoft Oyunlarında Pc Reset Atıyor

Uzun bir süredir driverlarımın güncel olmasına rağmen bazı oyunlarda PC aniden kendi kendini resetliyor ama bazı oyunlarda ise hiçbir problem yok. Acaba PSU veya RAM de bir problem mi var diye düşünürken şunu fark ettim ki bütün bu kapanmalar sadece Ubisoft Connect ile başlatmak zorunda olduğum...
  5. Faithfull

Nike 150 Euro Sınırı

Site Nike Türkiye resmi sitesi. Nike ın Türkiye'de deposu olmadığı için yurt dışından geliyor ürünler. 4800 lira yani 147 euro civarında bir ayakkabı beğendim. Gümrüğe takılma gibi bir durum olur mu öyle bir durumda para iadesi sorunu yaşar mıyım ? Ve son olarak garanti işi nasıl oluyor ?
  6. Faithfull

GPU Sıcaklık Değerleri Normal Mi ?

Arkadaşlar bu değerler AİDA64 stres testi anındaki değerler. GPU Bağlantı Noktası sıcaklığının 104 olması normal mi sizce ? Doğru sonuç almak için Auto Fan da test ettim. Kasamın hava akışı gayet güzel önü mash 3x12mm fan var. Sistemi ilk çalıştırdığımda (Ocak 2023) yaptığım testlerde GPU...
  7. Faithfull

Yardım TruckersMP site kayıt hatası

Profil gizililik ayarlarının hepsini "herkese açık" yapmama rağmen bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir ?
  8. Faithfull

Rx6600 + ryzen 5 5500 bu fiyata alınır mı ?

https://www.gencergaming.com/rky
  9. Faithfull

Yardım Assetto Corsa (content manager) Makas Ayarları

Merhaba internette izliyorum assetto oynayanları arabaları hiç spin atmıyor oturaklı sürüyorlar, ani direksiyon kırıp makas atabiliyorlar. Çok çabuk kontrolden çıkıyor araçlar. Yaptığım araç modları da bilindik çok yüklenenlerden, modlarda da bir sıkıntı yok yani.
  10. Faithfull

Üniversitede Masaüstü PC Yeterli Olur Mu ?

Bu sene Metalurji ve Malzeme Mühendisliğine yerleştim.Bu bölümde: CES Selector ANSYS Workbench CATIA SolidWorks AutoCAD gibi programları kullanmam gerekecek. Yakın zamanda üst düzey bir masaüstü PC topladım fazlasıyla işimi görür, okul da evime yakın sayılır, evden bu işleri yürütebilir miyim ...
  11. Faithfull

Öneri Masaüstü PC İçin Hoparlör Önerisi

Bütçem 500-800 arası ağam şağam bir şeye gerek yok, f/p olarak en güzel en verimli olanı almak istiyorum.
  12. Faithfull

Zula Açılmama Sorunu

Bu hatayı alıyorum. Sürücülerim güncel herhangi bir sıkıntı yok. Zula destek cevap vermiyor yardımcı olur musunuz ?
  13. Faithfull

RDR 2 Güçlü Sistem Düşük Fps

Oyunu daha yeni yükledim ve bir hevesle ayarlara gidip grafik ayarlarını ultraya aldım. Banchmark a girdim ve 2K çözünürlükte FSR 2.0 kapalı, MSAA FXAA TAA ne varsa açık olmasına rağmen (saf performansa bakmak istedim ilk başta) 90-110 FPS gibi yüksek değerler aldım, dedim güzel :D . Ondan sonra...
  14. Faithfull

Logitech G29 Force Feedback Sorunu

PC de Windows 10 kuruluydu geçen haftaya kadar direksiyonun 9.02 win 10 uyumlu sürümü yüklüydü. Win 11 e geçtim 9.04 sürümünü yükledim mecbur force feedback bozuldu, direksiyon taş gibi sürekli ortaya topluyor. Ne yapmak lazım ?
  15. Faithfull

Çözüldü✓ Ekran Kartı Bağlantı Yeri Sıcaklığı

Ekran kartı sıcaklığı ile bağlantı yeri sıcaklığı arasında maximum 3-4 derece oynarken son zamanlarda aralarındaki fark boştayken de oyundayken de 15 e yükseldi . Fotoğraftaki sıcaklık değerleri ise CS:GO dan alınma, bence CS için çok fazla bir değer, GPU sıcaklığının 70 lere çıkmasını geçtim...
  16. Faithfull

Yardım Assetto Corsa CSP hatası

Biri lütfen yardım etsin csp en güncelde (1.79) haritaları kurdum, traffic vs. Her şey tamam bu hatayı alıyorum sürekli.
  17. Faithfull

Corsair iCUE H100 Sıvı Soğutma

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-corsair-icue-h100-rgb-cw-9060053-ww-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1474407989.html Yukarıda linkini bıraktığım sıvı soğutma, markanın verdiği güvence ile birlikte fiyatının da emsallerine göre hatta diğer Corsair model sıvı soğutma modellerine göre...
  18. Faithfull

Çözüldü✓ Rx 6950xt + R7 5700x 2K da Darboğaz Yapar Mı ?

Şimdilik r7 5700x işlemci almayı düşünüyorum fiyatı da baya uygun son 6 aya göre, internette 2K incelemelerini göremedim, umarım darboğaz yapmaz, bahsi geçen işlemciye göre kart çok güçlü farkındayım ilerde yükseltirim fakat şuan elimden gelen bu en azından geçici bir süre kurtarır diye umut...
  19. Faithfull

Çözüldü✓ Amazon Dışı Satıcıdan Ekran Kartı Almak

https://www.amazon.com/GeForce-Graphics-WINDFORCE-256-bit-GV-N3070AORUS/dp/B09TK73Q7C/ref=sr_1_2?keywords=AMLEDTEK&qid=1647186752&sr=8-2 Çok uygun fiyatlara satılıyor, vergi dahil galiba, alınır mı ? Bi sıkıntı çıkar mı ?
  20. Faithfull

Öneri Sharkoon Silentstorm Cool Zero 850 W 80+ Gold Alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/sharkoon-silentstorm-cool-zero-850-w-80-gold-tam-moduler-psu-guc-kaynagi-p-HBCV000003DBC0?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81.2 Mining için kullanmayacağım. Watt olarak ekipmanlarım için...
Geri