Arama sonuçları: *

• Users: emircan.s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emircan.s

T7 v20.4 sata girişi

Öncelikle merhabalar. Ben monster t7 v20.4 modeline sahibim. Depolama yükseltmesinde idare etmesi için alternatif çözüm yolları arıyordum. Siteden baktığımda sata girişi gözükmüyor ama kullanma kılavuzunu karıştırırken bir şeyler gözüme çarpmıştı. Fotoğrafta da gösterdiğim yerde sanırım bir...
  2. emircan.s

İlk defa fiber başvurusu yapacağım.

Ben ufak köy gibi bir mahallede yaşıyorum. Evimize ADSL kablo çekildi ve yıllardır onunla idare ediyordum. Tam olarak bu konular nasıl işliyor bilmiyorum bilgi almak istedim. Sanırım birkaç kişi başvurmamız gerekiyor komşularımızdan birkaç tanesinden rica edip (onlar vdsl kullanıyorlar) fiber...
  3. emircan.s

Yardım Mixeri ses kartı gibi kullanmak mümkün mü?

Merhaba. Bende behringer xenyx 1204 usb bir mixer var. Gitarımdan daha güzel tonlar almak için bilgisayardan guitar rig programını kullanmak istiyorum ama ses kartım yok. Laptop kullandığımdan gitarımı direkt mikrofon girişine takmıyorum. Ben bu mixeri ses kartı gibi kullanabilir miyim? Çıkışı...
  4. emircan.s

Çözüldü✓ Sıfır bir rtx3060 gpulu laptop alacağım, önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar bir süredir araştırıyorum. Elime bir imkan gelmişken çok güzel bir şekilde değerlendirmek istediğimden her türlü bilgiye açığım. Sabit değil de mobilite sağlayan bir cihaza ihtiyacım olduğundan laptop istiyorum. Kafamda 115+15(db)w tdp olduğu için, fiyatı muadillerine göre uygun...
Geri