Arama sonuçları: *

• Users: hyper_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hyper_

Öneri 20-25K Laptop Önerisi

Dostlar normalde laptop almayı hiç istemiyorum ancak üniversite sebebi ile laptop almayı düşünüyorum. Bütçem başlıktata yazdığı gibi 20-25k üniversitede kullanmalık arada oyunada girmelik bir şşey arıyorum.(çok gerekirse 30k civarınada çıkabilirim ama üniversitede iadre etse beni yeterli.)
  2. hyper_

Öneri 15k-20k Civarı Telefon Önerisi

Dostlar annemin telefonunu yenileyeceğim telefonda oyun vesaire oynanmıycak biraz sağlam ve kamerası güzel olursa daha iyi olur bütçede 15k-20k civarı olursa güzel olur ama eğer çok daha iyi bi öneriniz varsa biraz daha bütçe artabilir.
  3. hyper_

armory crate yüklenmiyor

Merhaba geçen gün yeni bi asus klavye aldım ışık kontrolü vesire içinde armory crate indirmeyi denedim ama yüklenmedi hata verip durdu bu armory crate tam olarak ışık ayarıdan başka işlevi var mı ışıkdada klavye tuşlarıyla yapabildikleriimiz harici bi ayar var mı ? ona göre bi çözüm arayacağım
  4. hyper_

Çözüldü✓ 3k civarı klavye önerisi

ortalama 3000 civarında bir klavye almayı düşünüyorum toplam 5000 bütçem var mouse+klavye olarak mouse basilisk almayı planliyorum klavye ise mümkünse sesiz bi switch %100 ve türkçe olursa iyi olur
  5. hyper_

Ekran Kartı Yavsiyesi Verir Misiniz?

Arkadaşlar elimde bi sistem var i5 2400 / 6 gb ram / 420 w psu apu sistem ekran kartı yok sizce bu sisteme alınabilcek en mantıklı ekran kartı nedir ? en azından bi kaç oyun açılsa yeter
  6. hyper_

laptop siyah ekranda takılı kalıyor

Merhaba arkadaşlar elimde ablamın kulandığı bir laptop var bi kaç gün önce '' bilgisayarda bir sorun var '' tarzında hata verdi sistem geri yüklemesinden bi kaç gün öncesine alınca düzelmişi ancak bir gün sonra açmaya çalışınca direk siyah ekranda kalıyor sadece bios kısmına girebiliyorum...
  7. hyper_

Mouse ve Klavye önerisi

toplam ortalama 6k ( biraz üstünde de altında da olabilir ) mouse ve klavye almayı düşünüyorum aynı marka olursa daha iyi olur şimdiden teşekürler
  8. hyper_

GTA San Andreas mod yükleme sorunu

GTA San Andreas kuracağım modları eklemek için gereken cleo ve araba eklemek için GGMM eklentilerinin her hangi birini ekleyince oyun açılıyor menüde sorun yok ancak kayıt seçip oyuna girince yüklenip oyundan atıyor bunu nasıl çözerim bilen var mı ?
  9. hyper_

cs 1.6 sunucu sorunu

Uzun süre sonra arkadaşla bi cs 1.6 oynamak istedim ancak sunucu listesi eskiden hep türk sunucuları ile doluyken artık yabancı sunucular bulunmakta hem farklı modlar vesairede bulabiliyoum ama artık tek tek internetden ya da arkadaşdan ip almam gerekiyor bunu eski haline yani tr sunucularının...
  10. hyper_

bilgisayara ps3 bağlanır mı ?

elimde eskiden kalma bir ps 3 var bunu monitöre bağlayamıyorum hdmı girişi yok bilgisayara bağlamak istiyorum mümkün mü mümkün ise nasıl yapabilirim ? bilgisayarda hdmı girişi bulunmakta
  11. hyper_

Çözüldü✓ Ekran kartı alıcam kulanırken sorun olurmu

benim biraz kötü hatta fazla kötü bi bilgisayarım var win 10 6 gb ram ekran kartı yok bu bilgisayara herhangi bi ekran kartı alıp taksam çalışırmı sorun çıkarmı örneğin ben 1050 almayı planlıyorum şu an sisitem gücü düşük olduğu için problem çıkarmı ?
Geri