Arama sonuçları: *

• Users: Rochroa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rochroa

8k civarlarına 1tb m2 ssd önerisi

anakartım Asus Prime B450M-K II anakartıma uygun 1tb ssd önerisi var mı hocalar
  2. Rochroa

AOC, 24G2SPU/BK ürün değişimi için 25G4sre ve 24G42e önerildi

Daha önce kullandığım AOC 24G2SPU ürününün kronik sorunlu olmasından dolayı ürünü garantiye yollamıştım ve ürün değişim sürecine girmişti. AOC firmasından düzgün bir muadil ürün alabilmek içinde önerdikleri ürünleri reddediyorum ve 1. önerdikleri 24G4Xe modeli 2. önerdikleri 24G42e modeli ve 3...
  3. Rochroa

Bilgisayar Masası Önerisi

geçenlerde xdrive koltuk aldım fakat eski masama uymuyor bu yüzden masamı değiştirmeyi düşünüyorum ve aklımda 2 adet masa var 1. model hoşuma gitti üst kısmına figür falan da koyabilirim diye düşündüm 2. model de raf kısmını sağ yerine sol kısma da montajlayabiliyormuşuz o yönden hoşuma gitti...
  4. Rochroa

75K civarlarında bu sistem alınır mı?

75-80k bandında bundan daha iyi bir sistem öneriniz var mıdır? https://www.incehesap.com/nihilstein-v2-tavsiye-sistem-fiyati-42806/
  5. Rochroa

AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

2023'ün kasım ayında aldığım AOC 24G2SPU/BK 165Hz 1ms monitörümün yaklaşık 1 yıl öncesinde başlayan probleminin zaman geçtikte büyümesinden dolayı ve garanti zamanımın gelmesinden dolayı forumlarda araştırmalarım sonucu kronik bir panele sahip olduğunu öğrendim. İtopya'dan aldığım için...
  6. Rochroa

Türknet VDSL'den Fibere geçiş işlemleri nasıl oluyor

geçenlerde binaya TürkTelekom kutu koydu ve TurkNet üzerinden bu sıralar altyapımı kontrol ettiğimde, altyapımın fiber desteklediğini gördüm halihazırda TürkNet kullanıcısıyım ve bildiğim kadarıyla türknet, türktelekomun fiber altyapısını belirli miktar kullanabiliyordu. -bu geçiş işlemlerinde...
  7. Rochroa

35k civarı sistem önerisi

35k bütçe ile bu sistem hakkında düşünüyorsunuz değiştirdiğim birkaç parça var SDD 1TB olacak ram 32gb 16x16 yapmayı düşünüyorum. fikirleriniz neler. https://www.itopya.com/dragon-5060t-v2-amd-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-5060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h29991#kategori_10
  8. Rochroa

Rufus başlat dedikten sonra İptal Edilen Önyükleyici algılandı

bilgisayara uzun zamandır format atmak istiyordum fakat bugün rufus ile flashbelleğimi format belleği yapmaya çalışırken şöyle bir hata aldım. acaba iso dosyasıyla mı alakalı diyecem fakat Microsoft'un kendi sitesinden "MediaCreationTool_22H2" uygulamasıyla oluşturdum iso dosyasını. var mı bi...
  9. Rochroa

Türk Telekom FTTH aktif olunca TurkNet aboneliğim ile kullanabilir miyim?

Türk Telekom saha ekipleri son birkaç haftadır çevremde fiber internet altyapısı için çalışmalar yapıyor. Binamızın önüne de fiber bağlantı için bir kutu yerleştirildi. Henüz aktif değil, ancak merak ettiğim şu: Yaklaşık 2 yıldır TurkNet kullanıcısıyım ve altyapısının Türk Telekom'a ait olduğunu...
  10. Rochroa

Araç için far önerisi

öncelikle iyi forumlar. araç 96 model Renault Spring. aracın farları şaşı olduğu ve gerekli aydınlatmayı sağlayamadığı için farları değiştirmeyi düşünüyorum. fakat sarı mı yoksa led mi kullanmalıyız hangisi daha iyi olur bu konuda fikrim yok. (ceza yedirmeyen cinsten) güçlü bir far öneriniz...
  11. Rochroa

Tpm 2.0 ve Secure Boot

30 dk kadar önce Valorant'a girdiğimde şöyle bir hata aldım ve bir süre sonra oyundan attı. oyuna yaklaşık 2-3 haftadan beri girmiyordum. fakat daha öncesinde buna benzer bir hata almamıştım nasıl çözebilirim? ekstra olarak secure boot açmayı denedim Windows uefi modu aktif ettim ve csm modu...
  12. Rochroa

8000-9000TL arası Telefon Önerisi

Annem için 8000-9000 TL civarında hafızası yüksek kasma sıkıntısı yaşamayacak bir telefon arıyorum günlük kullanım için zaten oynadığı bi kaç oyun var Candy Crush vs. şuan da Redmi note 8 kullanıyor alalı baya oldu formatlasam bile hızlanma durumu olmuyor
  13. Rochroa

Monitörde ölü piksel çıktı

öncelikle şu bilgiyi vereyim normalde monitörü aldığımda 2 tane ölü piksel çıktı ama çok belirgin değildi yani çok zor belli oluyordu, fakat yakın zamanda yaklaşık 3, 4 gün önce monitörün en alt sırasında herhangi bir darbe v.s olmamasına rağmen boydan boya ölü piksel çıktı, monitörde yaklaşık...
  14. Rochroa

20-25k fiyat arası laptop önerisi

Dizi ve film izlemek yazılım programları kullanmak amacı ile laptop almayı düşünüyorum bütcem ise 20-25k fiyat bandında bu fiyatlarda güzel bi laptop alabilir miyim acaba? aklımda bunlardan birini almak var fakat tam karar veremiyorum alacaksam bu fiyat bandında en mantıklı laptopu almak...
  15. Rochroa

Modem Değişimi Sonucunda İnternet Hızının Düşmesi

TTNET ZyXEL modem kullanıyordum fakat ara ara internet gitmesinden dolayı Asus Dsl-N16 modem aldım fakat kurulumunu yaptıktan sonra 80-90Mbps arası aldığım internet hızım 20-22mbpslere düştü bunun sebebi nedir? "kablolu kullanıyorum"
  16. Rochroa

Jpg den PNG ye toplu dönüştürme

elimde 500 600 e yakın küsür fotoğraf var ve jpgden pngye çevirmem gerekiyor tek tek yapmak çok zamanımı alacağı için hızlı bir yolu var mı sormak istedim online converterları denedim fakat tek tek dönüştürüyor onlarda genellikle. :(
  17. Rochroa

Çözüldü✓ Yasal Uyarı IMEI Mesajı

pedere amazon üzerinden Samsung A34 128GB telefon aldım bir kaç ay önce, bugün bu mesaj geldi bilgisi olan biri aydınlatabilir mi ne yapmam gerek?
  18. Rochroa

İş yeri Hijyen Eğitim Sertifikası

Coca-Cola da mevsimlik işe girecem benden Hijyen Eğitimi ve sertifikası istiyorlar da bunu "halk eğitim yerleri" dışında başka şekilde alabiliyor muyuz ve geçerli mi?
  19. Rochroa

Telefonu nereden almalıyım

Samsung'un A34 modeli baya hoşuma gitti bunu almayı düşünüyorum fakat nereden almalıyım sizce? https://www.akakce.com/arama/?q=a34
  20. Rochroa

M2 SSD önerisi ve tavsiyesi?

2500-3000TL bütçem var daha ucuza olsa da olur farketmez 1TB SSD lazım ne alabilirim? ((ASUS PRIME B450M-K II)) Anakart'ım var şuan da bunu kullanıyorum depolama yetmiyor; ((Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD 1700MB okuma 1600MB yazma))
Geri