Arama sonuçları: *

• Users: MccuddeN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MccuddeN

Yardım Dualshock 4 Drift Sorunu

Bu drift Sorunu nasıl çözerim kendim halletme şansım var mı? Normalde dualsense kullanıyorum. Dualshock 1-2 yıldır kenarda boş boş duruyor sonra lazım olur misafir gelir diye tamir etmek istiyorum.
  2. MccuddeN

Öneri Lexip X AC Shadows Kulaklık Sizce iyi mi?

Bu kulaklığı Emin Çıtak kanalında gördüm sponsor olmuşlar. Kulaklık görünüş olarak çok iyi duruyor sizce nasıl kullanan var mı? Steelseries Nova 5x almıştım birkaç hafta önce bunu görünce keşke bunu mu alsaydım diye düşünmeye başladım...
  3. MccuddeN

🔥İndirim Steam Assassin's Creed Valhalla %90 İndirim 4.79 Dolar

İlk defa bu fiyata düştü seveni varsa alsın. AC Shadows isteyen varsa 27.99 dolara düşmüş. https://store.steampowered.com/app/2208920/Assassins_Creed_Valhalla/
  4. MccuddeN

Yardım Nvdia App Ölçeklendirme 2k Monitörde 3620x2036 Çözünürlük

Bunun olayı ne ayarları kurcalarken gördüm. Çözünürlük neden 3620x2036 ne işe yarıyor bu ayar? Doğal çözünürlüğe getirsem sorun oluyor mu? Bu ayarın böyle olması oyunlarda sıkıntı yaratıyor mu fps düşmesi felan
  5. MccuddeN

Yardım Steelseries Nova 5x Kendi Sesimi Duyuyorum

Kulaklık elime yeni ulaştı. Kendi sesimi duyuyorum ve klavye maus sesleri çok net kulağıma geliyor rahatsız etti. Kulaklığın yazılımını indirdim orda hangi ayarı yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olabilcek var mı
  6. MccuddeN

Arc Raiders Tek Başına Sarar mi?

Ben genelde oyunlarda tek takılırım. Arkadaş çevrem pek oyun oynamaz. Bu Arc Raiders çok konuşuluyor alasım geliyor ama arkadaş olmadığı için mecbur tek oynamam gerekicek. Sizce tek başına sarar mı boşa 40 dolar vermeyeyim. https://store.steampowered.com/app/1808500/ARC_Raiders/
  7. MccuddeN

Öneri Koltuk önerebilir misiniz?

3 yıldır hawk fab 4 kullanmaktayım. Bu koltuk ilk aldığımdan beri bana hiç rahat gelmemişti yüzden hawk önermeyin yada iyi bir modeli çıktıysa önerin. Geçen fc26 oynarken sinirden koltuğun sağ koluna sertçe vurdum mekanizması kırıldı sabit durmuyor artık. Bütçe olarak 5-6 bin tl olarak...
  8. MccuddeN

Yardım Hdmi Kablo önerebilir misiniz?

Arada baya fiyat farkı var siz hangisini önerirsiniz ucuz olanı alsam sorun çıkartır mı? Odamdan oturma odasındaki Samsung Smart M7 monitöre hdmi kablosu uzatmak istiyorum fc26 oynamak için...
  9. MccuddeN

Yardım Şerit LED Önerisi Lazım

Önerebileceğiniz LED var mı bu attığım linktekiler iyi mi? https://ty.gl/3joxx7jprba06 https://ty.gl/lz2hh2smrrf1n
  10. MccuddeN

Yardım Pc Temizliği İçin Hava Kompresörü

Pc temizliği için hava kompresörü lazım. Eski kasam toz içinde berbat halde. Onu temizleyip satmak istiyorum. Yeni dizdiğim pc içinde ilerde lazım olacak. Önerebileceğiniz hava kompresörü var mı attığım linkteki ürün iyi midir...
  11. MccuddeN

Router Ethernet Kablosu Takmadan Kullanmam Mümkün mü

Router kurulumu yaptım şuan routera bağlı bir şekilde kullanıyorum ama ethernet kablo takılı şekilde. Benim bunu ethernet kablosu takmadan sinyal güçlendiri olarak kullanmam mümkün mü? Asus Extender uygulamasını indirdim ama orda bağlantı yapamıyorum ağ gözükmüyor. Nasıl yapılacağını bilen var mı
  12. MccuddeN

Yardım ASUS RT-BE50 Sinyal Güçlendirici Olarak Kullanılabiliyor mu

Router hakkında bir bilgim yok. Eve sinyal güçlendirici lazım. Vatanda ucuza satıldığını görünce hızlıca aldım. Ben bunu ethernet kablosu takmadan normal prize takıp kullanabiliyor muyum ve sinyali arttırıyor mu?
  13. MccuddeN

Hiç Doom Oynamadım Doom The Dark Ages'tan Başlanır mı

Hiç Doom oynamadım hep oynamak istemişimdir. 3 yıllık Gamepasimin bitmesine 20 gün kaldı. Doom 2016 ile Eternal steam hesabımda mevcut. Hazır gamepass varken The Dark Ages son çıkan oyunu oynayayım diyorum. Doom 2016 ve Eternal öncesinde geçiyormuş sanırım. Sizce The Dark Ages'tan başlamam hata...
  14. MccuddeN

Yardım Kablosuz Kulaklık Önerisi Lazım

Kablosuz kulaklık önerebilir misiniz?. Şuan razer blackshark v2 x kullanmaktayım. Kablosu koptu kopacak. Şuan sorunsuz kullanıyorum ama kopmasını beklemeden yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum. Bu attığım linkteki ürünler nasıl tavsiye edermisiniz...
  15. MccuddeN

Vantilatör önerebilir misiniz?

Sıcaktan duramıyorum. Pcde oyun oynarken sırtım sırılsıklam oluyor. Acilen vantilatör lazım. Kule tipi bakınıyorum varsa önerileriniz link atın lütfen.
  16. MccuddeN

Yardım Evde İnternet İyi Çekmiyor

Superonlinenin verdiği zte h3600 modelini kullanıyorum. Bize bu modemi vereli 3 sene oldu. PC ethernet kablosuyla kullanıyorum benlik bir sıkıntı yok ama ailem sorun yaşıyor. Balkonda ve salonda hiç çekmiyor. Zamanında bu modemi wifi6 diye bize sattılar sinyal gücü çok iyidir diye ama hiç...
  17. MccuddeN

Yardım Indiana Jones Great Circle Akıcı Değil

Oyunu imzamdaki sistemden oynuyorum. Oyunda yüksek fpsler alıyorum ama oyun akıcı gelmiyor hiç. Ara sıra takılıyor neden kaynaklanıyor anlamadım. Şuan rtx medium dlss kalite fg 2x olarak oynuyorum 150 fpslerde geziniyor ama oyun hiç akıcı gelmiyor. Sanki 40-50 fpslerde oynuyormuşum hissiyatı...
  18. MccuddeN

Sizce Rtx Ekran Kartı Oyunlarda Nasıl Kullanılmalı

Rtx 5070 ti ekran kartına sahibim. İlk defa rtx ekran kartı kullanıyorum. Öncesinde gtx 1660ti ekran kartım vardı. Gtx ekran kartımda mecburen hep fsr açık şekilde kullanıyordum görüntü kalitesi kötü oluyordu kalite modunda olsa bile. Rtx 5070 ti alalı 1 ay oldu. Hangi ayarlarda oynamak lazım...
  19. MccuddeN

Yardım VIEWSONIC VX2479J-HD-PRO 23.8 1MS 180HZ IPS Alınır mı

Bu monitör yeni cikmis galiba. Sizce alınır mı fiyat uygun gibi. Bir arkadaşa bakıyoruz. https://amzn.eu/d/eLgoRMt
  20. MccuddeN

Uygun fiyatlı hazır sistem arıyoruz

Arkadaşa 20-30 bin arası hazır sistem arıyoruz. Genel olarak CS oynayacak. Şuan indirim dönemi bildiğiniz iyi bir indirim varsa link atabilir misiniz.
Geri