Arama sonuçları: *

• Users: Snape
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Snape

Discord ekran yayımında ses gitmiyor

discorda normal olarak ekrarn yayınca ses gidiyor ama ekran 1 i yayınca karşı taraf ne oyunun ne de arkadai spotifyın sesini alabiliyor nasıl çözebilirim bu sorunu
  2. Snape

Yeni PC aldık ama görüntü yok

Dün bı PC aldık bileşenleri gayet iyi yerinde denediğimde bı sorun yoktu ama eve gelip deneyince görüntü alamadık ne yapmamız lazım
  3. Snape

Batman Arkham Knight türkçe yama

arkadaşlar dün akşam steamden aldım ama hiçbir yerden yamasını bulamıyorum sırf hikayesi için oynamak istiyodum yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. Snape

Ani droplar ve fps düşüklüğü

Arkadaşlar dün akşam god of warı bitirdim ve sildim ondan sonra pc yi kapadım felan bugün normalde esktrem ayarlarda 60 fps sabit aldığım forzada 3-4 saniyelik droplar yedim her 10 saniyede felan sonra witcher 3 gireyim dedim normalde ayarları fule çeksem bile kasmayan oyun donuyor veya...
  5. Snape

Mavi Ekran Beyler pc de garip sorunlar var yardım edermisiniz

Bundan 1-2 gün önce pc de hiçbir sorun yoktu ama bu 2 günde çok garip şeyler oluyor pc açılırken hesap adı yazar ya mesala enes kıyak hoşgeldiniz diye orda bi 30 sny felan bekliyor pc açılınca fare imleci sürekli yükleniyor işaretinde operaya girince 3 saniye felan donuyor pc çöküyor gibi ses...
  6. Snape

Yardım God of war durduruldu hatası veriyor yardım

Arkadaşlar steamdan God of war indiridm dün gece bu sabah açtığımda durduruldu hatası veriyor dosyaları da kontorl ettirdim sorun yok diyor ne yapmam lazım
  7. Snape

Yeni pc aldım ama bi sıkıntı var

arkadaşalar yeni bir pc aldım ama mesela steamı açmaya çalıştığımda fare kafayı yiyor pencerenin dışına çıkaramıyorum fareyi bastığım yer değil başka yere basıyor ne yapmam lazım sinir oldum oyun indiricem oynuyamıyorum
  8. Snape

Çözüldü✓ Da gt2 Ekran Kartını Takamadim Acil Yardım

Ekran kartını takamadim arkadaşlar acill yardım 1660031276 1660031458 1660031573 Cidden kimse yardım etmicek mi 1660031620
  9. Snape

11k ya da gt2 h.o-g.o

Evet arkadaşlar sonunda hayalimi gerçekleştirdim aldım sonunda fiyatını hallediyor mu (fotoğraftaki fiyata bakmayın limit yoktu diye öyle koydu fiyata) istediğim her oyunu oynayabilir miyim acaba daha çok hikaye tarzı
  10. Snape

Arkadaşlar kafama bişey takıldı

Şimdi rx6600 gördüm 2. Elde 6 k ya şimdi 4 k ya apu bir sistem toplayıp o ekran kartını taksam nasıl olur darboğaz vs bişey olur mu şimdiden yardımlarınız teşekkürler
  11. Snape

Nasıl kilo verebilirim yardımcı olur musunuz :/

Gerçekten kilolu olduğumu kabul ettim ve artık kurtulmam lazım şuan çalışıyorum saat 13.00-22.00 çalışma saatlerim çalışma saatlerim dışında neler yapabilirim neler yemeliyim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  12. Snape

Taksitle PC alicam yardım eder misiniz

Arkadaşlar taksit ile PC alicam fakat kredi kartım yok bende avans çekeyim diyorum bu avans ile kredi arasında bı fark var mı yardımcı olur musunuz bu konularda fazla bı bilgim yok
  13. Snape

11k ya da gt2 mi yoksa başka sistem mi

Arkadaşlar da gt2 buldum 11k ya satıyor taksitle almayı düşünüyorum fakat kredi kartım yok kredi çekince de 12k oluyor 12k ya başka 11-12k ya başka PC mi alsam yoksa da gt2 yi mi alsam çok arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim çoğunlukla hikayeli oyunlar oynucam bu arada
  14. Snape

Taksitle PC alicam ama bı sorun var

Arkadaşlar taksitle PC almak istiyorum ama kredi kartımiz yok bende 17 olduğum için babamın adına kredi çekim diyorum herhangi bi sıkıntı olur mu
  15. Snape

Banka kartı ile taksitle pc alabilir miyim

Arkadaşlar taksit ile bı PC almak istiyorum ama bu ekstre meselesi konusunda ne yapmam lazım garanti maaş hesabı kullanıyorum şuan elimde kartı da var alışveriş vs yapabiliyorum gerek netden gerek normal olarak ama taksit yapmak istediğimizde bu ekstre meselesi varmış yardımcı olursanız...
  16. Snape

Arkadaşlar bu monitör kaç hz yardım eder misiniz

Şuan elimde değil ama yarın gelicek kaç hz olduğunu öğrenmek istiyorum nerden bulabilirim
  17. Snape

8-9k arası PC tavsiyesi

Arkadaşlar çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyacağım bı sistem önerir misiniz? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler (sadece kasa bu arada)
  18. Snape

9-10k arası sadece kasa önerir misiniz?

Çoğunlukla hikaye oyunları oynucam kasa önerir misiniz?
  19. Snape

1 Steam hesabını 2 kişi kullanabilir mi

Arkadaşlar 1 Steam hesabını 2 kişi kullanabilir miyiz cevaplarsanız sevinirim
  20. Snape

Dolaptan PC Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim

Arkadaşlar dolap uygulamasından da gt2 yi alicam nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Geri