Merhaba arkadaşlar, elimde MSI PRO H610M-E DDR4 anakart var. 2 TB M.2 NVMe SSD almak istiyorum; DRAM önbelleği olan, güvenilir, uzun ömürlü bir model tercih ediyorum buna göre önerilerinizi bekliyorum.
İşlemciyi değiştirdikten sonra işlemci ve kasa fanım hızlanıp hızlanıp yavaşlıyor Msi Center'dan fan ayarımı nasıl yapmalıyım?
n ayarımı nasıl ayarlamalıyım?
Binada sadece Türktelekom fiber altyapısı var. Şuan Netspeed 100mbps'lik paketi kullanıyorum ama yüksek hızda bi paket arıyorum, türktelekom 500mbps'lik yada 1000mbps'lik tarifelere geçiş yapmak istiyorum. Türktelekom 1000mbps 18 Ay taahhütlü ilk 6 Ay 535 TL, devam eden 12 ay 1.070tl diyor. 75Tl...
Razer Blackshark V2 Pro 2023 kulaklık kullanmaktayım, razer synapse uygulamasındaki ses profilleri ve mikrofondaki ekolayzer ayarı çalışmıyor. Razer synapse komple temiz şekilde sildim yeniden kurdum ama düzelmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Gamebooster 650W 80 Plus Bronze güç kaynağı kullanıyorum. Güç kaynağı fanımdan çok ses geliyor içini açıp temizledim 1-2 gün sonra tekrardan tıkırtı sesleri ve dönerken çok ses çıkarmaya başladı. Fanın üzerinde 2000 rpm 12VDC 0.25A değerleri yazıyor 2 pin girişli fan. Bu değerlere sahip bir fan...
Mikrofon olarak kaliteli bir model istiyorum. Dip ses ve sürücü sesi olmasini istemiyorum. Bu başlıktaki hangi modeli almamı önerirsiniz? Başka model vs şunu al daha iyi dediginiz model varsada önerebilirsiniz.
Msi h610m-e anakart'a sahibim. Realtek Audio Console yüklenmediği için Windows 11 pro format attım. Realtek Audio Console yine yüklenmiyor bu yüzden dolayı hiçbir jaktan ses girişi ve çıkışı yapamıyorum çalışmıyor. Realtek Audio Consolu nasıl kuracagım?
İmzadaki sisteme sahibim. Steam'ı her açtığımda kütüphane girdiğimde steam donuyor çok yavaşliyor. Düşük performans modunu açmama rağmen steam çok kasıyor. Cs2 arayüzüde aynı şekilde çok kasıyor. Eski bilgisayarımda hiç kasmıyordu bu bilgisayarda kasıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
ASUS VG279QM 280hz monitöre sahip internet kafeye gittim. Masaya geçer geçmez mouse hareketlerinin hiçbir gecikme olmadan hareket ettiğini gördüm. Oyunlardaki aim'im çok iyiydi. Gecikme olmadan oynamak çok zevkliydi. Mouse oynatmaları anlık olarak ekrana yasıyor ve hiçbir gecikme olmuyordu...
Bilgisayarı aldığımdan beri sürekli input lag sorunu yaşıyorum. Mouse'yi döndürüyorum ama anlık tepki vermiyor. Monitör değiştirdim 1ms gtg'ydi ikiside 180hz'ye geçtim yine düzelmedi. Eski bilgisayarımda hiç input lag yoktu ama aldığım hazır sistemde sürekli laglanma yaşıyorum. Bu input lag...
Yeni bir monitör arayışındayım ve Asus markasının ürünleri arasında dikkatimi çeken özelliklere sahip bir monitör arıyorum. Aradığım özellikleri şu şekilde sıralayabilirim:
Panel Türü: IPS
1ms (Fast IPS teknolojisi ile)
Yüksek piksel yoğunluğuna sahip bir ekran
G-Sync Desteği
144hz
23.8
Asus...
Hem vl iso hemde normal windows 11 pro iso'su var. Bilgisayarımdaki lisans bios update yaptığımdan dolayı gitti. Donanım değişikliği tespit edildi yazıyor. Vl iso kurarsam ne gibi değişikler olur
Anakart modeli msi h610m-e bios güncellemesi yaptım bilgisayar 3-4 defa kendini açıp kapattı sonra bios ekranına girdim klavye mouse 5-10 saniye sonra kitleniyor 1-2 kere boyle oldu ayarlari default'a al diyorum ordada yine kitlendi. Xmp profilini aktif edip biostan ciktim sonra pc acildi...
İşlemcim i5-12400f. ID-COOLING SE-224 bu kule tipi soğutucu benim işlemcime uyumlu mu? Anakart msi h610m-e ram slotlarına denk gelmemesi gerek. Argb ve renksiz modelleri var hangisini önerir siniz.
İtopya.com'dan PLANET-UNI adlı hazır sistemi aldım. Kasa GameBooster GB-Z007B 650watt'lık kasa ile geldi. Oyuna girdiğimde güç kaynağından çok rahatsız eden fan dönüş sesi çıkarıyor oyundan çıksam bile bilgisayar kapanana kadar güç kaynağı fanı herhangi bir yük olmasa bile son hızda dönerek...
Gamebooster Gb-z007b yaklaşık 1 aydan beri kullanıyorum. Bu kasadan kurtulmak istiyorum. Fanları yeteri kadar dönmüyor kontrol ettim hiç hava akışı yok. Oyunlara girerken işlemci 91 derece ve ekran kartı 72 derecelere fırlıyor kasaya dokunmak imkansız aşırı sıcak. Güç kaynağıda aynı şekil çok...
Windows 11 internetsiz kurulum yapmak istiyorum. Windows 11 21h2 sürümünde internetsiz kurulum yapmak daha basit olduğu için indirmek istiyorum cmd'de kod yazamaya uğraşmak istemiyorum. Windows 11 21h2 oynanmamış temiz iso dosyasını nerden bulabilirim. Bir sürü site gzdim dosyasıyla oynanmamış...