Arama sonuçları: *

• Users: canemirr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

YOUTUBE HD VİDEO YÜKLEME

arkadaşlar merhaba pubg steam, pubg mobile videoları çekiyorum. Fakat 1080p kalite videoyu yüklediğimde ilk başta 360 p olarak gözüküyor sonra en yüksek 720x60 p de kalıyor 1080 p nasıl yüklerim yardımcı olacak varsa çok sevinirim kaç gündür kafayı yedim artık
  2. C

Msi raedon rz580 kafayı yedim

Arkadaşlar merhaba msi rx580 var 20.4.2 güncellemede düşük çözünürlük veriyor 20.9 güncellemesini yükleyince daha berbat bir hale geliyor iki gündür kafayı yedim gamepower 27. İnch 144 hz monitör var ve güncelleme atınca 60 hz düşürüyor direk yardımcı olabilecek varsa sevinirm
  3. C

Monitör kendi kendine hz düşüyor

Arkadaşlar merhaba game power 27 İnch 144 hz curved monitörüm var fakat 144 hzden kendi kendine 60 hz düşüyor bunu sabit nasıl eski haline getirebilirim ?
  4. C

GÜNCELLEME SONRASI ÇÖZÜNÜRLÜK DÜŞÜŞÜ

ARKADASLAR MERHABA MSİ RADEODON RX580 EKRAN KARTIM MEVCUT AZ ÖNCE GÜNCELLEMESİNİ YAPTIM ÇÖZÜNÜRLÜK BAYA Bİ DÜŞTÜ NASIL ESKİ HALİNE GETİRİRİM VEYA BU SORUNU ÇÖZERİM ?
  5. C

PUBG STEAM ALACAK YER

arkadaşlar merhaba malum steamde fiyatı biraz yüksek 40 60 tl arası pubg alabileceğim bir yer var mı güvenilir ?
  6. C

CS GO HATA ALIP DURUYORUM

ARKADASLAR MERHABA BUGUN YENİ ALDIGIM BİLGİSAYARIMI KURDUM VE CS GO YÜKLEDİM FAKAT DAHA 5 DAKIKA OLMADAN BU HATAYLA KARSILASTIM. BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM BÜTÜN GÜNÜM ZEHİR OLDU YA-
  7. C

İNCE HESAP REZİLLİĞİ

Arkadaşlar merhaba geçen hafta salı günü ince hesaptan Asus vento oyuncu kasası aldım. Kasa elime ulaştığında üst panel kapak dişleri kırık geldi ve kutuda ezilmeler mevcuttu. Aradığım da bizden kaynaklı değil kargodan tutanak tutturmanız gerek tutanak olmazsa bir şey yapamayız dediler. Neyse bi...
  8. C

Gtx 1650 s rtx580 farkı ?

Arkadaşlar merhaba Gtx 1650 s shappire rtx580 farkı nedir acaba?
  9. C

ARKADASLAR TOPLADIGIM SİSTEM

arkadaşlar merhaba günlerdir çok kararsızdım arkadaşla topladık sonunda. işlemci ryzen 3600 1577 tl ssd : James Donkey 480 gb 350 tl panther 8 gb ram: 244 tl Power Supply : https://www.incehesap.com/cooler-master-elite-v3-mpw-6001-acabn1-psu-fiyati-39960/ 319 tl aldım az önce indirimden...
  10. C

İNCE HESAP SİSTEM ALINIR MI

Arkadaşlar merhaba https://www.incehesap.com/pch-e-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-44501/ almayı düşünüyorum alınır mı kullanan var mı şikayet var mı yardımcı olursanız sevinirim
  11. C

4 bin tl kasa önerisi

arkadaslar merhaba 4 bin tl kasa bütçem var. grafik tasarım, video fotoğraf montaj ve oyun için sistem öneriniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
  12. C

Sistem önerisi alınır mı

Arkadaşlar merhaba 4 bin tl bütçem var kasa için 1300 tl James Donkey 24 inç monitör alacağım. İnce hesapta https://www.incehesap.com/pch-e-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-44501/ sistem denk geldi benim gözüme girdi sizce alınır mı kullanan var mı ?
  13. C

SİSTEM ÖNERİSİ

arkadaşlar merhaba 5-6 bin arası bütçem var monitörlü güzel bi sistem toplamak istiyorum önerilerinizi de almak istiyorum yayın yapabilirim fakat genellikle video çekip youtube kanalıma yükleyecem bi nebze render içinde beni üzmeyecek bi sistem toplamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  14. C

İNCE HESAP ARAS KARGO

arkadaşlar günaydın ince hesaptan ürünüm kargoya verilmiş yolda olarak gözüküyor. Kargo şubesi oturdugum mahallenin başın da bugün elime ulaşır mı sizce ürünüm ?
  15. C

İNCE HESAP Sipariş Süreci

arkadaşlar merhaba ince hesaptan kulaklık aldım 3 gün geçti hala ürünler paketleniyor aşamasında yakın zaman da kargo alan var mı kaç günde geldi gelir sizce ?
  16. C

*

beyler APPLE şifremi unuttum e posta biliyorum telefon kilitlendi nasıl aktif edicem kafayı yicem yardım edermisiniz
  17. C

James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround

dün konu açmıştım rampage drop 7.1 le James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround arasında kalmıştım ince hesapta 170 liraya düştü bilginiz olsun arkadaşlar aldım ben de. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum kullanan varsa memnun mu yazarsa sevinirim :D
  18. C

KULAKLIK TAVSİYESİ

ARKADASLAR MERHABA KULAKLIK ALACAGIM FAKAT Reklamlar Rampage R36 Drop Siyah 7.1 Surround Gaming Mikrofonlu. James Donkey 712 Siyah 7.1 Surround RGB ARASINDA KALDIM KULLANAN VARSA LÜÜTFEN YARDIMCI OLSUN COK KARARSIZIM YA
  19. C

KIBRISTA OLANLAR BAKABİLİR Mİ

ARKADASLAR MERHABA KIBRISTA İTOPYA VB BİLGİSAYAR SATAN VE BİLGİSAYAR DONANIMLARI SATAN FİRMALAR VAR MI VARSA İNTERNET LİNKİNİ ATABİLİRMİSİNİZ
  20. C

YOUTUBE KANAL

ARKADASLAR MERHABA YOTUBE KANALIM İÇİN KARSILIKLI ABONE VE İZLENME YAPABİLECEĞİM BİR SİTE VAR MI FACEBOOOK GRUPLARI HARİÇ ?
Geri