Arama sonuçları: *

• Users: Batuhan_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Batuhan_

Yazılım + Tasarım Teması

Merhaba arkadaşlar, aranızda kodlama ile ilgilenen birileri var ve bunlar görselleştirmek istiyor ise ona bir site önereceğim. Öncelikle önereceğim site aşağıdaki gibi bir görsel hazırlama imkanı sunuyor, ayrıca bu sitede Python, HTML, CSS vb. onlarca kodlama dilleri var. yani siz yazdığınız...
  2. Batuhan_

Neon Araba Fotoğrafı

Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bu neon fotoğraf yapma isteği geldi ve yapma kararı aldım sizce nasıl olmuş. Araç 2022 Model Golf R, isteyen olursa aracın normal fotoğraflarını da bıraktım, PSD dosylarını da isteyen olursa paylaşabilirim.
  3. Batuhan_

Çözüldü✓ Teşekkür ederim

Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum, bir kaç gün önce bilgisayarımı kapatacak iken yanlışlık ile uyku modu'na aldım ve bilgisayar bir 30 dakika öylece kaldı. 30 dakika sonunda hangi tuşa basarsam basayım açılmadı ve sonunda bilgisayarımı kökten fişten çektim ve kapandı, ondan sonra bir...
  4. Batuhan_

Ekran

Öncelikle İyi Günler Dilerim, benim bir adet Laptop'um vardı. Bozuldu (Bilgisayarcıya Götürdüğümde İşlemcin Yanmış Dedi ama inanmadım) şimdi benim sorunum bu leptop'dan HDMI ile masaüstü bilgisayarıma ek ekran olarak kullanabilir miyim? Ve ya kullanabilirsem nasıl yaparım? Şimdiden teşekkür...
Geri