Arama sonuçları: *

• Users: Mert099
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bannerlord yeni fiyat belli oldu !!

Yeni fiyat 350 TL, sizce değer mi ? Ayrıca Warband fiyatı da 30 TL'den 90'a çıktı, Bannerlord neyse de Warband için 90 fazla. Not : Epic Games fiyatı hâlâ 150 TL, artmadan alabilirsiniz.
  2. M

🔥İndirim Yemeksepeti 25 TL indirim

Bugün 20.00 - 23.59 saatleri arasında YMK25 kodu ile 25 TL indirimli sipariş verebilirsiniz. Minimum sipariş : 50 TL
  3. M

CSGO yeni kasa geldi !! (Para Kasma)

CSGO yeni kasa geldi. Yüksek fiyattan satılıyor, eğer oynayıp düşürürseniz, satıp istediğiniz oyunu alabilirsiniz. Kasa ilk geldiğinde şansa düşürüp 330 TL'den sattım. Bir müddet yüksek fiyatlardan satılır, aylarca da 20 TL bandına sabitlenir. Düşme şansı ilk çıktığı zamanlar yüksek olduğu için...
  4. M

Çanakkale gezilecek yerler

Haftaya 1 haftalık Çanakkale tatilimiz var. Şimdiden liste yapıp, konumlarına bakıyorum. Gitmezsen olmaz dediğiniz neler var ? Bunlara restoran gibi yerler de dahil.
  5. M

Uzlaştırma numarası, dolandırıcı mı ?

Bugün annemi normal, kişisel Turkcell numara arayıp 75 TL'lik bir ürün size gelmiş almamışsınız, tekrar alıp parasını vermezseniz mahkemeye verileceksiniz demiş. Kargoyu gönderen firma ise ''Turizm Limited Kargo" demiş. Ben dolandırıcıdır diyip geri aradım, konuyu bana da anlatır mısınız dedim...
  6. M

Yardım CSGO ani takılma sorunu

Monster RTX 3050 laptop var, servise gidip geldiğinden beri drop sorunu yaşıyorum. Dakikada en az 1 kez oluyor. Arka planda her şey kapalı, diğer oyunlarda bir sıkıntı yok. Düşman görünce de ani takılmadan öldüğüm oluyor.
  7. M

PC Wallpaper önerisi

PC için hem fantastik hem de manzara temalı wallpaper önerir misiniz
  8. M

Laptop parlaklık azalıp artıyor

Fiş takılı değilken parlaklık 5-10 saniyede bir azalıp, artıyor. Pil tasarrufu kapalı. Güç modu, en iyi performans. Parlaklık en sonda.
  9. M

Monster ısınma sorunu

Isınma sebebiyle bakıma giden monster bugün geldi fakat yine ısınıyor. Bios güncellemesi ve temizlik yapmışlar. Isınma gitti mi diye sordum, gerekli testleri yaptık zaten sorun olsa söylerdik dediler. Açtım yine 90-100 arası derecelerde. CSGO'da bile 85-90 derece. Aynı laptop'a sahip arkadaş...
  10. M

Ekolayzer ayarı nasıl yapılır

H1 kulaklıkta oyun, müzik, film için ayrı ayarlar yapmak istiyorum fakat bir bilgim yok. Yardım eder misiniz ? Sıkıştırıcı Ses Netliği Gürültü Geçidi Mükemmel ses Bunlar ne oluyor ? fullemeli miyim ? Sanal Surround açılmalı mı ? 1656171674 Bilen yok mu :/
  11. M

Yemeksepeti kod kullanamayanlar buraya

Yemeksepeti'nde kod kullanıp sipariş veremeyen arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp telafi kodu alabilirler. Bu sayede hesabınıza alt limitsiz 40 TL'lik kod tanımlanıyor.
  12. M

Yemeksepeti kod sorunu

merhaba kodu ile indirim uygulamaya çalışıyorum. Farklı adres Farklı isim Farklı kart Yine de bilgileriniz başka hesapta olabilir diyor. Kafayı yedirticek.
  13. M

Kulaklık arasındaki farkı anlayamıyorum

150 TL'ye aldığım James Donkey 710 ile yeni aldığım Asus Tuf H1 Wireless arasındaki farkı anlayamadım. Sadece bass biraz yüksek, onun dışında tamamen aynı gibi geliyor. Kulağım mı fakir acaba.
  14. M

Asus ekipman anlat etkinliği hakkında

Etkinliğe başvuru yaptım fakat kartım olmadığı için annem'e ait IBAN numarasını girdim, sorun olur mu ? IBAN altındaki isme de annem'in ismini yazdım. Faturada benim ismim yazıyor fakat IBAN annem'in, sıkıntı çıkmaz inşallah.
  15. M

Asus Tuf H1 baş ağrısı

Cumartesi günü almış aldığım Asus Tuf H1 bugün geldi fakat takar takmaz kayış kafamı çok ağrıtıyor. Ayrıca kayış kulaklığı gerdiği için takınca çok estetik durmuyor, keşke normal yapsalardı. Bu sorun ile karşılaşan oldu mu ? Ses kalitesi güzel fakat kafaya çok baskı yaptığını hissediyorum. H1...
  16. M

Çözüldü✓ Telefon uygulama renkleri değişti

Google, telefon, mesajlar gibi yerlerdeki renk pembe-kahverengi oldu, nasıl değişebilirim. Aradım, bulamadım. Xiaomi Note 10 Pro
  17. M

Bu kulaklık standı alınır mı ? (Marka yok)

Satan kişi galiba 3d printer ile basıyor ve güzel geldi gözüme. https://ty.gl/7cam29u1yy Max 100 TL'ye başka önerileriniz varsa beklerim.
  18. M

Razer Nari Essential vs Asus TUF H1

Razer Nari Essential Wireless - 900 TL Asus TUF H1 Wireless - 860 TL İkisi de kablosuz, hangisini almak daha mantıklı ? Razer Nari hakkında yorum bulamadım. 1655504834 Kullanan yok galiba.
  19. M

CS GO Major kapsül fiyatlarındaki düşüşler

4.15 fiyatına indirimde 85 tane kapsül aldım fakat şu an fiyatlar çok düştü, satınca fazla komisyon kestiği için zarardayım. Gittikçe fiyat düşüyor. Satmalı mıyım yoksa beklemeli miyim ?
  20. M

Max 200 TL mousepad önerisi

Medium boy ve marka olursa sevinirim. Işıklı ve masa boy istemiyorum.
Geri