Arama sonuçları: *

• Users: Mithrander
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mithrander

Yardım İPHONE ARIZASI YARDIM

Arkadaşlar merhaba geçenlerde telefonum sert bir şekilde yere düştü kasasında hiçbir şekilde çizik bile olmadı sonrasında telefon kapandı ve hiçbir şekilde açılmadı ardına telefon aşırı şekilde ısınmaya başladı bence mecburen poşetin içine buz koyup telefonun altına koydum servise vereceğim...
  2. Mithrander

Öneri iPhone 13 çift sim yurtdışı alınır mı?

arkadaşlar merhaba yurtdışı iPhone almayı düşünüyorum çift sim 8 ay açık diye biliyorum sizce alınır mı yılda 8ay kullanmak için alacağım
  3. Mithrander

beyaz mouspad alınır mı

Arkadaşlar merhaba amazondan destiny 2 stelseries RGB mouspad aldım siyah çok toz tutuyor diye sizce güzel mi yoksa iade mi edeyim? https://amzn.eu/d/2s5w0O6
  4. Mithrander

Yardım Anakartımda VGA ışığı yanıyor görüntü yok

Arkadaşlar merhaba Asus rog strix b550 f gaming anakartımda sistemi açıyorum ilk baş dram ışığı yanıyor sönüyor sonra CPU ışığı kırmızı yanıyor sönüyor ardından VGA ışığı beyaz yanıyor sonrasında görüntü gelmiyor monitöre acaba sorun ne olabilir
  5. Mithrander

4070 ti R7 5800x3d 650w Psu

arkadaşlar merhaba 650w PSU var Ryzen 7 5800X3D 32gb ram MSI tomhawk anakart 4070ti 240mm sıvı soğutma MSI 650w 80+ Gold var acaba yeter mi
  6. Mithrander

Yardım R5 5600 işlemci Pini yamuldu

Arkadaşlar merhaba işlemci pinim yamuldu 1 tane yamuldu 1 tane de çok çok az belli olmayacak şekilde yamukluk var sorun olur mu
  7. Mithrander

Ryzen 5 5600 2K Destekler mi

Arkadaşlar merhaba işlemci almak istiyorum fakat işlemci fiyatları uçmuş derecede 5600 var kafamda ekran kartı da rx6700xt acaba 2k da oyun oynatir mi yoksa ryzen 7 5700x almak istiyorum aralarında da çekirdek farkından başka bir fark yok sizce aradaki fiyat farkına değer mi yoksa 5600 alıp...
  8. Mithrander

Yardım Bilgisayarım açılmıyor yardım

Arkadaşlar merhaba yeni anakart ve PSU aldım bunları montajladım fakat bilgisayarı açtığım zaman kasanın ışıkları yanıyor 1saniye dönüyor geri kapanıyor psudan ses geliyor neyden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardım edin
  9. Mithrander

Öneri Corsair RGB Pro ls vs RGB RT

arkadaşlar merhaba ram alacağım 3600mhz Cl16 16x2 fakat sadece rt modelinde bulabildim bu Corsair RGB pro vs RGB RT arasındaki fark nedir
  10. Mithrander

B550 Aorus Elite V2 Asus rog strix b550 f

arkadaşlar merhaba itopyadan 3200e B550 Aorus Elite V2 aldım fakat aklımda Asus rog strix b550 f vardı sonra aldığıma pişman oldum iade edip 3850tlye asusu almalı mıyım aradaki farka değer mi farklar aşağıda
  11. Mithrander

GİGABAYTE B550 Aorus Elite V2

Arkadaşlar merhaba bütçem 3400 3500 Max B550 GİGABAYTE aorus elite V2 aldım 3200tlye fakat aklım karıştı indirim bekleyip daha iyisini alabilir miydim yoksa iyi mi almışım güzel anakart mı
  12. Mithrander

Yardım Monitörüm kırıldı yardım

Arkadaşlar merhaba Asus tuf gaming monitörüm vardı fakat üstüne eşya düşmesi sonucu ekranda çizilme meydana geldi alt çerçevesi çıktı geri taktım fakat tam yapışık değil sağ tarafında da ışık sızması gibi oldu orada açılmış biraz bunu Asus servisine göndersem ücret çıkar mı çıksa da ne kadar çıkar?
  13. Mithrander

Samsung telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum bütçe 15k kafamda Samsung s21 fe var bataryası uzun gitmeli sürekli şarja takmak istemiyorum sizin önereceğiniz telefonlar nelerdir
  14. Mithrander

Bilgisayarım açilmıyor Yardım

Arkadaşlar merhaba bilgisayarım çalışırken masada yanlışlıkla kasaya sertçe vurulup devrildi düşmedi masaya devrildi sonra bilgisayar acilmamaya başladı parçaları söküp taktım gene açılmadı sadece ekran kartı ve işlemcinin fanı 1saniyeligine dönüp tekrar duruyor kasanın fanları hiç dönmüyor...
  15. Mithrander

PC güç tuşuna basınca açınıp kapanıyor yardım

Arkadaşlar merhaba bugün tatsız bir olay yaşandı bilgisayar kasamın dış kısmı kabloların olan kısmına yumruk attım yamuldu dışı sonra içine baktım hiçbir kabloda zararda yoktu fakat güç tuşuna basınca ışık yanıyor açılıyor hemen ardına kapanıyor ne yapmalıyım
  16. Mithrander

Steelseries arctis 3 sesi az geliyor

Arkadaşlar merhaba geçen gün bilsen steelseries arctis 3 aldım DC de falan ses çok iyi youtubede takılırken sesi gayet iyi fakat valorantta sesi az geliyor bunu yükseltebileceğim bı uygulama falan var mıdır yoksa ses kartı mı almam lazım
  17. Mithrander

Üniversiteler online kararı iptal olur mu?

Arkadaşlar merhaba deprem bölgesinde etkilenen illerden birinde oturuyorum üniversitesim Amasya'da eşyalarımı gidip alacağım fakat üniversitesi online kararı iptal olur diyor bazıları sizce olur mu? Eşyalarımı gidip almalı mıyim yoksa biraz daha kalmalı mı not: bilgisayarım da orada
  18. Mithrander

Resize Bar takılma sorunu

Arkadaşlar merhaba resize barı açtım fakat FPS bir tık yükseldi ama ara ara takılmalar yapmaya başladı nedeni ne olabilir sizce kapatayım mi ? Sistem: Rx6600 R5 5500 B450m S2H 16gb 3200mhz ram
  19. Mithrander

Yardım FIFA 23ü epicte iade ettim ne zamana iadesi yatar

arkadaşlar merhaba ben bugün FIFA 23 almıştım epicten steamda da aynı fiyata düşünce iade edip steamdan alacağım para nereye kadar kartıma mı yoksa epic kupon falan mı verir bilginiz var mı ve ne zamana yatar
  20. Mithrander

Öneri 830 TL'ye Steelseries Arctis 3 Aldım Sizce Mantıklı mı?

merhaba arkadaşlar Amazon Almanya'dan steelseries Arctis 3 aldım 830tlye h.o g.o?
Geri