Arama sonuçları: *

• Users: MehmetSG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MehmetSG

27 inch odyssey g5 2k 165hz kavisli monitör LS27CG552EUXUF alınır mı?

Samsung un kendi sitesinde eğitim indirimi ile 5699 tl ye geliyor kullananlar varmı acaba bu fiyata daha uygun monitör bence yok peşin fiyatına 4 taksit ile almayı düşünüyorum sizlerinde bir fikrini alayım dedim
  2. MehmetSG

Sınırsız mobil interneti hotspot ile paylaşmak

Herkese merhaba vodafone dan sınırsız sosyal medya içeren pakete geçiş yaptım ancak interneti paylaşınca normal kotamdan düşüyor bu interneti hotspot ile de sınırsız kullanmanın bir yolunu bilen arkadaşbana yardımcı olabilirlermi
  3. MehmetSG

Yardım İkiz sim kart takılı telefonlardan birini sadece modem olarak nasıl kullanılır

Herkese merhaba arkadaşlar ben yd 14 pro max kullanıcısıyım bugün vodafone den ikiz sim kart aldım amacım hattın birini kullanımı kapalı olan cihazda diğerini ise normal bir telefona takıp hotspot özelliğini açarak kapalı olan cihazımda vowifi aracılığıyla arama yapmaktı ancak aktif olan cihaz...
  4. MehmetSG

Yardım samsung evo plus 64 gb sd kartım durduk yere bozuldu

merhaba arkadaşlar 2 yıldır samsung 64 gb evo plus sd kartını kullanıyorum ancak birkaç hafta telefon sd kart bozuk biçimlendir uyarısı veriyordu bunun üzerine kartı pc ye takıp verileri yedekleyim de biçimlendireyim dedim ancak birçok veriyi taşımadı daha sonra telefona tekrardan taktığımda ise...
  5. MehmetSG

Yardım aliexpres kargo adreste olmadığım için iade edildi

öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim kasım indirimlerinde aliexpres ten iki tane ürün almıştım ancak ürünler uzun bi süre gelmez diye düşünüp 1 haftaadresimde olamadım bu arada kargolar geldi ancak alamadığım için iade olmuşlar bu iade olan ürünleri tekrar kargo şirketinden...
  6. MehmetSG

Gençlere teknolojik destek kampanyası başvuruları başladı

an itibari ile teknolojik destek başvuruları başlamış ben internet için başvurdum sizleri de bilgilendireyim istedim.:) kvkk ve açık rıza şartları
  7. MehmetSG

🔥İndirim 15.6 inc laptop çantası 159 TL

https://m.n11.com/urun/classone-wtx201-wtxpro-serisi-156-uyumlu-su-gecirmez-notebook-el-cantasi-44777422?magaza=teknolojinci ihtiyacı olan alabilir baya uygun
  8. MehmetSG

Android yd telefon önerisi 8-10 k android

şuan hali hazırda yurt dışı poco x3 pro kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum ancak benim için tek eksiği ekranının ıps lcd olması ve son güncellemeden sonra yazılımsal bugların artmış olması aklımda redmi note 12 pro 5g var , galaxy a34 5g( öğrenci indirimine denk gelirse alırım)...
  9. MehmetSG

Nays davet kodu lazım acilinden

Nays a üye olucam davet kodu atın da boşa gitmesin
  10. MehmetSG

Yardım Acil yardım M2 ssd aldım anakartta vida yerleri uyuşmadı ne yapmalıyım

arkadaşlar selamın aleyküm, Laptobumda 2280 m2 ssd yeri boştaydı pc nin kendiyle gelen ssd si 256 gb ve yetmediği için resimdeki modeli aldım ancak pc ile ssd nin vida yerleri denkleşmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim . Teşekkür ederim 1677950668 Ya da m2 ssd yi pc ye vidalamadan kullansam...
  11. MehmetSG

Çözüldü✓ Kingston 8 gb rami almayı düşünüyorum almalımıyım

https://www.hepsiburada.com/kingston-value-8gb-3200-mhz-ddr4-sodimm-ram-kvr32s22s88-p-HBV00000WMRXK?url_src=and-product-detail Laptop umu 16 yapmak için bu rami almayı düşünüyorum sizce almalıyım,ya da buna yakın fiyatta önerebileceğiniz başka ram varmıdır teşekkürler
  12. MehmetSG

Yardım Anakartta m2 slotu yok dönüştürücü almam gerek hangi dönüştürücüyü almalıyım

Arkadaşlar S A evide duran normal işleri görecek bir hdd li masaüstü pc var buna pc express slotundan dönüştürücü ile m2 takmak istiyorum ama internette baktığımda m key b key gibi terimler gördüm elimde wd 2230 256 gb m2 ssd si var buna ve bilgisayara göre hangi f/p dönüştürücüyü almalıyım...
  13. MehmetSG

4500(+-100tl) bandında fp telefon önerisi

herkese selamlar yeni yıla girmeden annem için 4500 tl civarı fiyat performans telefonu almak istiyorum,bütçem bu üstüne çıkamam. Telefonu annem kullanacağı için günlük rutinle ,aramayla ve birazda kamera dışında işi olmaz . en azından 2 3 yıl götürmesi gerek. redmi 10 2022 alıcaktım dün...
  14. MehmetSG

AutoCAD için laptop önerisi

AutoCAD için çok üst seviyede olmayan ama çok düşük de olmayan ideal laptop önerebilir misiniz. Bütçe 15-16 k
  15. MehmetSG

türknetin son zammından sonra geçilebilecek sağlayıcılar

malum türknet fiyatı 169 a kadar dayadı 10 aylık faturayı da peşin ödeyemeyeceğimden farklı sağlayıcılar aramaya başladım. normalde şu an oturduğum binada fiber var diğer daireler kullanabiliyor ama nedense bana fiber vermiyorlar o sebebten 35 lik paket verdiler bende 75 e çıkardım şuan rahat 75...
  16. MehmetSG

2022 iPhone 7 alınır mı?

Merhabalar android ten ios a geçmek istiyorum (redmi note 8) iPhone 7 pil betası 73 başka sıkıntısı yok sizce alınır mı
  17. MehmetSG

Redmi note 8 Satıcam yeni telefon önerisi

Xiaomi redmi note 8 telefonumu satmaya karar verdim (yurt dışı) yerine ikinci el. iPhone 7 , Huawei p30 veya 40 lite almayı düşünüyorum lakin birisi iPhone se 16 gb ve Galaxy a5 2017 iki cihazı başa baş takas teklif etti , başka biri de Huawei p20 lite teklif etti kararsız kaldım ne yapayım bi...
  18. MehmetSG

56 ort ile şartlı geçmem gerekiyor ama kaldı diyor neden

üni. de bir dersimin ortalaması 56 geçme notu ise 60 şartlı geçmem için 55-60 ortalama yetiyor ama bu ortalamaya kaldı diyor neden olabilir
  19. MehmetSG

Redmi note 8 clash of clans açınca müzik kapanıyor

Arkadaşlar redmi note 8 telefonumda clash of clans oynarken yt müzik ten müzik dinleyemiyorum Kendi kendine müziği kapatıyor bu sorunu nasıl çözebilirim. Arkaplan işlem sınırını otomatikten 4 e çıkardım, arkaplanda normalde kapanmayacak şekilde de ayarlamıştım Neden böyle yapıyor çözemedim
  20. MehmetSG

window 11 resim açılıyor bir süre sonra otomatik kapanıyor

öncelikle Selamın Aleyküm . windows 11 cihazımda bir resim açıyorum ve bir süre sonra gösterilecek bir şey yok diyor neden olabilir
Geri